zeer prettig en zorgvuldig

Ik had nog nooit van thuisvaccinatie gehoord, werd erop geattendeerd door een cursist die hier een maand geleden een workshop mozaïeken had geboekt, ze is werkzaam als ziekenhuisapotheker. Fijn dat ik niet - zoals een paar jaar geleden - een halve dag kwijt was met reizen naar Roermond voor de vaccinaties. Echt ideaal, dankjulliewel

Geweldig in de avond naar het werk komen geven

Zeer duidelijke en goede uitleg

top

Snel, op tijd en duidelijke uitleg

Deskundig en snel!

Prettig, voor zover je "lekgeprikt" worden door naalden prettig kan noemen.

Top service

Hele fijne service aan je deur! Goed geïnformeerd ook. Enige wat me niet helder werd is hoe een herhaalafspraak wordt gepland.

uitstekende ervaring. Goede begeleiding voor mijn zoon en prima antwoorden op mijn vragen. Ook goede voorlichting.

Makkelijk geregeld en snel gebeurd

Vooraf eenvoudig geregeld. Op de afgesproken tijd is de arts gekomen, en binnen een paar minuten was het gebeurd. Makkelijker kan bijna niet.

Duidelijk in voorlichting!

Prettig, duidelijk, relaxed...kortom, top!

Makkelijk

Prima ervaring. Naast de inenting ook goed informatie gekregen.

Goede ervaring! Alleen weet je nooit precies hoe laat de prikker komt.

Afspraak maken was snel gedaan. Ik vond dat er wel veel informatie nodig was over vaccinaties die je al hebt gehad, dat kostte wat tijd om in te vullen. Maar is ook logisch. Een paar dagen voor de afspraak kreeg ik netjes het advies en de afspraak zelf verliep ook goed. Enige jammere is dat je in het gehele tijdblok thuis moet blijven. Maar dat weet je van te voren. Ik zou het een volgende keer weer zo doen.

...

...

Heel fijn

Via backpacken in Azië kwam ik bij deze site terecht. Ik heb online een afspraak gemaakt waar ik al mijn reisgegevens moest opgeven. Voor mij was dat alleen nog allemaal erg vaag omdat ik nog geen vaste datums had wanneer ik in welk land zou zijn. Na telefonisch contact te hebben gehad, mocht ik dit globaal invullen, dat was geen probleem. Na afloop sturen ze een reisadvies met aanvullende informatie over de vaccinaties die wel worden aangeraden maar niet verplicht zijn. Ik had als tijd opgegeven tussen 16 en 20u. Ik kreeg een dag van te voren via de mail te horen dat ze er tussen 17 en 20u zouden zijn. Uiteindelijk was hij er om 19:15. De vaccinaties worden besproken en hij had alles bij zich in een koffertje. Uiteindelijk kies jij met zijn advies welke vaccinaties je wilt hebben. Na de gekozen vaccinaties word je meteen geïnjecteerd. Het factuur wordt naar de zorgverzekeraar gestuurd. Het was een hele aardige man, geduldig en legt je alles in rust uit. Alles wordt ook professioneel in het vaccinatieboekje geschreven en mocht het nodig zijn wordt er ook een datum gepland voor een herhaal vaccinatie.

snel, duidelijk

Mijn reisadvies is goed bekeken en hier is duidelijk en persoonlijk op gereageerd. Uiteindelijk alleen nog malariatabletten nodig en die zijn ook snel aangekomen.

Deskundig, snel en vriendelijk.

Prettig.

Comfort, speed, clarity, professionalism.

Comfort, speed, clarity, professionalism.

• Would you recommend us? Yes

Vriendelijk en duidelijk info

Vlot vriendelijk

Snel en efficient goede adviezen

Zeer fijne ervaring

Binnen de aangegeven tijd aanwezig, goede uitleg gehad. Extra vragen werden ook beantwoord, ook vragen waarvoor even gebeld moest worden.

Vriendelijke arts die het geduld had om al mijn vragen te beantwoorden

De arts was erg kundig en nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Fijne ervaring.

I needed vaccination at the last minute. The service was fast and efficient.

• Would you recommend us? Yes

Geweldig met goede adviezen

Zie hierboven: attent, netjes, professioneel

Klaar in 2 minuten

Zo makkelijk, zo snel, zo duidelijk!

Vlot en deskundig.

Arts kwam op afgesproken tijd. Ging vlot te werk en gaf duidelijke uitleg

Top Service

Top geregeld. Goed advies en een hele vriendelijke arts die alles goed en duidelijk uitlegt.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp