positieve ervaring

Vriendelijke vpk. Omdat ik medicatie slik was ik geen standaard patiënt. Ik voelde me begrepen en gesteund. Ik werd absoluut niet als een patiënt behandeld en dat was fijn. Ik kreeg goede uitleg en samen hebben we een plan gemaakt hoe we eea gaan aanpakken met de vaccinaties. Positieve ervaring dus.

Fantastisch

Heel goed bevallen zijn goed begeleid

Prima Service

Gewoon praktisch bezig!

Fijn dat tijd doorkomt en ook arts is op tijd. Rustige uitleg. Alle tijd voor vragen beantwoorden.

Duidelijke en deskundige voorlichting van een vriendelijke arts.

Heel plezierig.

Snel en duidelijk

Meteen een afspraak kunnen maken wanneer het mij uitkwam. Overzichtelijk en duidelijk.

Prettige en informele manier van vaccineren

Het krijgen van prikken is voor zowel jong als oud geen pretje. Ik vind het daarom heel fijn dat er iemand naar ons thuis kan komen. Thuis ben je het meeste op je gemak. De artsen van thuisvaccinatie zijn stuk voor stuk vriendelijke en open-minded personen die er alles aan doen om je op je gemak te stellen. Voorlichten, zonder dat erom hoeft te vragen en pas weg gaan als alles duidelijk is. Geduld is een schone zaak.

prima, makkelijk. Geen toestanden.

zie boven. ervaren arts, goede prikker.

Deskundige, vriendelijke arts met relevante informatie over de ziektes.

Arts nam goed de tijd om alle informatie te delen, vragen te beantwoorden en prikjes vielen mee dankzij zijn professionele manier van spuiten zetten.

Op tijd, beleefd, informatief

Hij kwam op tijd, was beleefd en gaf extra informatie

Werd goed uitgelegd

Van te voren werd er goed uitgelegd wat de vaccinaties inhielden en ook werd er goed uitgelegd over wat je wel en niet moet doen als je op bali bent.

Fantastisch

Erg op mijn gemak,vriendelijke arts.

gemakkelijk

Vriendelijk

Correct en snel

Alles snel geregeld

Mooi op tijd en lekker snel. Profesioneel.

Ik twijfelde vooraf of ik iemand ( voor mij een vreemde) wel 100% kan vertrouwen; het gaat immers om mijn gezondheid! Wil iemand alleen maar zoveel mogelijk medicijnen ( vaccinaties) verkopen, of krijg ik een eerlijk advies? Ik denk dat ik hier toch een eerlijk advies kreeg. De persoon kwam heel professioneel over, en liet mij toch mijn eigen keuze maken. Hij legde alles heel goed uit.

Professionele planning en afhandeling, veel kennis.

Professionele planning en afhandeling, veel kennis van consultant op locatie.

Goed advies en uitleg kon niet beter

Zeer vriendelijk,duidelijke uitleg vaccinaties en reisadviezen.Geen gehaast en neemt de tijd om alles uit te leggen.

goed vlot en correkt

gemak en expertise

fijn om iemand in je eigen vertrouwde omgeving te ontvangen, op een tijd die goed uitkomt, die de expertise heeft om snel en kundig te vaccineren.

Vriendelijk, behulpzaam, deskundig.

Ervaring, aardig, service en goede uitleg

In 1 woord geweldig

Informatief

👍🏼

Prettig bezoek

Heldere informatie, op tijd en gemak thuis

Op een prettige wijze duidelijke informatie gekregen over de risico’s van onze reis, de prikken werden snel en vrijwel pijnloos gezet en het gemak was dat het thuis kon gebeuren, kortom een prima ervaring En de ook communicatie over het tijdblok van de afspraak was goed

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp