Viel mij wat tegen: het ging rommelig en gehaast, maar de service op zich is prima.

Viel mij wat tegen: het ging rommelig en gehaast, maar de service op zich (afspraak op locatie en binnen bepaalde tijdzone) is prima.

Super goed, ook aan de telefoon of mail. Tip: als je alleen Malaria tabl nodig hebt omdat je injectie’s nog lang geldig zijn, zou het misschien een optie zijn om het formulier makkelijk te maken.

Top!

We werden heel netjes een uur van tevoren gebeld, de jongeman die bij ons kwam was heel vriendelijk en stelde ons op ons gemak! Het was allemaal zo gebeurd en toch heel duidelijk uitgelegd en alle vaccinaties gekregen! Een aanrader! Zeker nu we een kleintje erbij hebben is dit top!

Duidelijk en vriendelijk advies

Tycho ban de tijd en gaf ons duidelijke adviezen.

Snelle en duidelijke uitleg over de gezondheidstoestand in ons vakantieland

Aardige arts.

Zeer goede ervaring

Op aanraden van een collega een afspraak gemaakt. Aardige arts, kwam op tijd en was zo klaar. Volgende keer zouden we het zo weer doen!

Goede voorlichting en aardig. Ook begaand met de kids.

Ik vond alles goed,de service thuis en ook de hulp per telefoon wanneer ik sommige dingen niet begreep met het maken van de afspraak per computer.

Vakkundig, vriendelijk en volledig

Vriendelijke arts, gaf goede adviezen (vaak uit eigen ervaringen).

goede informatie

Geweldig, makkelijk en veel informatie ontvangen

Ging snel, werd goed geprikt en kregen veel informatie waar we op moeten letten op onze vakantiebestemming.

Goed en snel

De afspraak was eerst tussen 2 en 4, maar toen werd ik gebeld of het eerder kon. Wat goed uit kwam. De arts was vriendelijk en ook snel klaar.

Heel prettig!

Ik ben geholpen door een vriendelijke dame die mijn angst serieus nam. Ze heeft me gerust kunnen stellen en het vaccineren is uiteindelijk vlot gegaan. daarnaast heb ik veel informatie van haar ontvangen.

Zeer fijn geholpen

Aardige meneer heeft ons goed geïnformeerd en gevaccineerd. Wij gaan met een gerust gesteld gevoel op vakantie.

prettig en professioneel

prettig dat je zelf de dag/ tijdstip kunt bepalen krijgt op de dag nog een tijdsindicatie die juist is prettig en professioneel

Prima snel geholpen

Super snel en professioneel geholpen. En lekker thuis!!

Heerlijk eenvoudig, de vaccinatie aan huis, op een tijdstip wat jou het beste uitkomt.

Duidelijke uitleg. Keurig aan afspraak gehouden. Voor de tweede maal gebruik gemaakt van thuisvaccinatie. Hebben al vaker aanbeveling gedaan bij anderen. Ook zij hadden een prima ervaring.

perfect je kan bijna 24/7 een afspraak maken krijgt dag van te voren specifieker tijdsvak wanneer ze komen echt super,zeker wanneer je werkt

Goede uitleg over de risico’s van het vakantieland

nadat de eerste gemaakte afspraak op de afgesproken tijd werd afgebeld, ging de opnieuw gemaakte afspraak als gepland. Arts op tijd en gaf nog meer informatie over risico's in het land van bestemming. rustige en kundige arts.

Helder en duidelijk

Goede voorlichting over de vaccinaties. Er werd ruim de tijd voor genomen.

Super handig

Dit is echt ideaal. Kan dit iedereen aanbevelen

Was erg prettig

De man die kwam was heel aardig

Een zeer snelle afhandeling

Binnen 5 minuten was hij weer weg. Ook in de antwoorden die hij gaf, sprak' de haast'. Voorig jaar haddden we iemand die wel even tijd nam. Moet hij de injectieplek niet ontsmetten voordat er geprikt wordt?

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp