Makkelijk

Met een gezin van zes personen is dit ideaal, makkelijk en snel.

Eenvoudig en goed.

Arts kwam strak op tijd, goede uitleg en ervaren qua inenten.

Vriendelijke arts

De arts was erg vriendelijk en heeft alles goed toegelicht.

Ze maken veel km voor een prikje. Respect

Super handig. Professioneel en ideaal omdat dit gepland kan worden wanneer het jou uitkomt. Ook perfect dat ze tot aan huis komen. Al met al! Raad een ieder aan als je toch de vaccinaties moet halen!

Vlotte makkelijk service met veel informatie

Vlotte makkelijk service met veel informatie

Fijne kerel, prettig contact, vakkundig advies

Snel, duidelijk en met een vleugje humor

Arts kon al eerder komen wat voor beiden partijen goed uitkwam. Vragen werden beantwoord en uitleg was uitstekend. Met een vleugje humor ging het verder razendsnel. Ook het prikken zelf ging als verwacht. Dat het in je vertrouwde omgeving gedaan kon worden heb ik als zeer prettig ervaren. Ik raad het iedereen aan!

Aardige man, snel en makkelijk

Goed bedrijf, kon snel en makkelijk een afspraak maken en ook het vaccineren aan huis was goed geregeld. Erg aardige man.

Kort, helder en aangenaam

De arts die langs kwam was erg duidelijk in de zaken waar ik rekening mee moest houden, had goede tips en nam niet bijzonder veel tijd in beslag. Super!

professioneel en persoonlijk.

Een goede uitleg met een goede service.

Gemak dient de mens. Makkelijke manier om zowel vaccinaties als malaria pillen te krijgen. Goede voorlichting

Fijn om het hele gezin thuis te vaccineren, zonder op pad te hoeven.

Wij vonden het erg fijn dat we thuis werden bezocht. In eigen omgeving en de kinderen met voldoende afleiding. Ook het advies dat we kregen voor op reis was erg nuttig.

Gemakkelijk en vakkundig, top...

Zeer vriendelijke Dokter/assistent , goed gesprek gehad over de vaccinatie, medicatie en tips. Kort om , als het zich weer voordoet ga ik zeker weer naar thuisvaccinatie.

Heel prettig.

Het was een lieve vrouw, legde alles netjes uit. Wist waar ze mee bezig was. Gaf antwoord op onze vragen. Nam de tijd, maar was niet opdringerig.

Top uitleg

Fijn en persoonlijk.

De tijd dat je thuis moet zijn is wel erg lang. Een specifiek tijdstip zou wel gewenst zijn, ook al snap ik dat dit voor een arts lastiger is. 4 uur thuis zijn vindt ik persoonlijk wel erg lang.

De mevrouw was erg kundig en gaf goed advies. Ze was erg aardig en vriendelijk. Wat een gemak.

correct, accuraat.

per mail en telefonisch goed bereikbaar, prettige dienstverlening

Super geregeld

Duidelijke afspraken. Snelle service.

Je kan zelf aangeven welk tijdblok het beste uitkomt. Behandelaar was een kwartier te vroeg, prik zo gebeurd. Behandelaar neemt alle tijd om informatie te geven over hoe te handelen bij mogelijk op te lopen ziektes.

Fijn dat je thuis geprikt worden

Mijn ervaring is op zich zeer goed. Goed dat het thuis kan ook in het weekend door prettige professionals. Alleen jammer dat opnieuw het afgegeven tijdsblok niet gehanteerd werd.

Ik vind het super dat dit thuis mogelijk is.

Ik vind het super fijn dat je zelf kan bepalen wanneer ze komen en welk tijdstip. Super fijne medewerker, ik ben super tevreden.

Goede uitleg gehad.

Zeer positief