gewoon duidelijk en goed

Correcte duidelijke behandeling

Goed geregeld

Prettig dat de vaccinatie thuis gegeven kan worden. Na het inplannen van een tijdsblok, kwam op de dag van vaccinatie een mail met een nauwkeuriger tijdsblok waarbinnen de arts zou arriveren, heel prettig!

Top geregeld

Keurig geregeld en binnen aangeven tijd

Ideaal dat ze aan huis komen!!

licht spuit netjes en duidelijk praten

op tijd is gekomen en goed informeren

Zeer fijn dat het thuis kan

top service

Geweldig dat dit 's avonds thuis kan. Door deze service was het een stuk makkelijker om iedereen gemobiliseerd en op tijd op 1 plek te krijgen..

Hele vriendelijke dame

Mijn ervaring met Thuisvaccinatie was heel goed. De dame die langs kwam was heel vriendelijk. Ze vroeg naar mijn reis en stelde mij op m’n gemak. De informatie die ze verder vertelde was duidelijk. Al met al heel fijn dat het zo thuis kon.

Prima service en vriendelijke arts

Tot volle tevredenheid

Snel en doelmatig geprikt

Erg handig, die thuisprikservice. Ook goede en begrijpelijke informatie door de uitvoerende medewerkster.

Duidelijke informatie en warm contact

Mevrouw van der Laan gaf duidelijke informatie. Ze nam de tijd. Het contact was warm en plezierig. Het geheel gaf me een gevoel van vertrouwen. Fijn.

Snel, prettig en de afspraken worden nagekomen.

Er kwam een vrouw aan huis die erg professioneel over kwam. Ze heeft veel kennis in huis en wist mij op mijn gemak te stellen voor de vaccinaties. De vaccinaties waren snel gepiept en ik heb alles kunnen vragen wat ik wilde weten. Ze kwam netjes in het afgesproken tijdvak. Het was al met al een prettige ervaring!

Prettig geholpen door zeer leuke juffrouw

Wij doen dit zo voor het eerst en het is prima gegaan aardige juffrouw met deskundige uitleg. Volgende keer weer zo toppie.

Súper

Zeer professioneel, je hoeft de deur niet uit .

Fijn, snel en deskundig

Zeker een aanrader.

Prima ingelicht en fijne arts.

Prima ingelicht en fijne arts.

Prettig dat ik niet de deur uit hoef

Makkelijk,prettig om thuis een arts te krijgen die je fascineert en ook duidelijk uitleg geeft over de vaccinatie en bijkomende medische zaken. Arts neemt de tijd, heeft duidelijk gezegd dat hij deed. Kortom ik kan het iedereen aanraden om gebruik te maken van de thuisvaccinatie. Nl

uitstekend

snel en prettig.

Vriendelijk en vakbekwaam

Het was een positieve ervaring

Net zoals de vorige keer netjes op tijd en weer snel geholpen. Super bedankt

Spontane jonge man die vanuit Amsterdam rondje Zeeland kwam om vaccinaties te zetten. Goed advies en in overleg extra vaccinatie uit zijn auto gehaald om ook te zetten die niet in het advies stond in eerste instantie.

Het vaccineren ging super snel en het kon gewoon lekker thuis !

Zelf kunnen kiezen wanneer je gevaccineerd wilt worden en dan ook nog bij je thuis! Onwijs goede service. Ook de site was makkelijk te begrijpen en eenvoudig in te vullen. De arts was heel vriendelijk en kundig in zijn handelingen.

Bij het bepalen voor onze reis naar Rwanda kwamen we er achter dat inenting tegen Gele koorts niet meer nodig is. Hierover zijn tegenstrijdige berichten te lezen. Doordat de arts die bij ons was heet achterwacht belde bleek de Gele koorts inenting niet nodig.

De spuiten en de uitleg was ruim voldoende, prima!!

Het ging allemaal prima, bijna nergens last van de spuiten gehad!!

Goed en snel geholpen. Maakte deskundige indruk

Prima geregeld. Nette arts die binnen afgesproken tijdsspanne thuis kwam, zorgvuldig werkte en uitleg gaf. Enige verbeterpunt was dat next day niet kon. Op donderdag aangemeld, wilde eigenlijk op vrijdag maar eerste mogelijkheid was op zondagavond.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp