Gemakkelijk en degelijk

Onze kennismaking met deze werkwijze is goed bevallen. De uiteindelijke adviezen zijn goed onderbouwd. Waar we eerst wat moesten wennen aan het digitaal verkeer zonder persoonlijk contact, kregen we al gauw het idee dat er geen belemmering was om tot een goede uitwisseling te komen van relevante data. Degelijker werkwijze en betrouwbaar resultaat.

Goede service na veel invullen voor 1 recept Mallerone

Even investeren in het invullen van de vragen lijst. Daarna snel de medicatie in huis. Fijn om niet van huis te hoeven.

Goede uitleg

Prettig

Super gemakkelijk en handig

Het is echt ideaal om de arts thuis te hebben ander het mij uitkomt. Zelf de dag van te voren nog een specifiekere tijds indicatie gekregen. Echt top.

Snelle, deskundige, vriendelijke service

Netjes geïnformeerd over het tijdstip, alle benodigde informatie gekregen, prikken zonder problemen gezet, prima

Geweldig!

Online afspraak geregeld en al twee dagen later thuis gevaccineerd. En de factuur gaat rechtstreeks naar mijn ziektekostenverzekeraar!!! Hoe eenvoudig kan het zijn!

................................................

....................................................

Prima, fijn op zondag

Doen

Ik kreeg een verkeerd advies

Ik had een afspraak ingepland, maar deze werd door Thuisvaccinatie.nl geannuleerd omdat ik geen vaccinatie nodig zou hebben op basis van de gegevens die ik doorgegeven had. Mijn vriend ging naar een andere organisatie voor zijn vaccinaties (niet online) en kreeg te horen dat hij een rabiës vaccinatie moest hebben. Ik heb toen contact opgenomen met Thuisvaccinatie.nl en toen bleek dat ik deze vaccinatie ook moest hebben. Ik denk dat dit het nadeel is van beoordelen zonder iemand te zien en spreken. Er moest opnieuw een afspraak worden ingepland + een herhaalafspraak. Dat kon alleen telefonisch en alleen kort voordat we al met vakantie zouden gaan was er nog plek. Vervolgens keek ik online en zag ik dat het wel mogelijk was de afspraak eerder in te plannen. Ik heb dit toen zelf alsnog aangepast. Kortom: ik kreeg een verkeerd advies over welke vaccinatie ik nodig had en de afspraak werd vervolgens op het laatste moment ingepland terwijl dat niet nodig bleek te zijn. De medewerkers die langs kwamen om te prikken waren overigens erg vriendelijk. Daar was niets mis mee.

Heel gedoe om alleen malariatabletten te krijgen

Wij bezoeken regelmatig onze zoon en zijn gezin in Singapore. Van daaruit bezoeken we een ander Aziatisch land, maar dat beslissen we pas als we terplekke zijn. Uit jullie eerste reactie bleek pas na goed doorlezen, dat we, omdat we geen vaccinaties nodig hadden, eerst op jullie email moesten reageren voordat we malariatabletten konden krijgen. Bij jullie volgende email moesten we een exact reisschema doorgeven, maar dat hebben wij nooit; we hebben dus maar een eventueel mogelijke bestemming opgegeven. Wij wilden alleen maar malariatabletten voor het geval we in een malariagebied terecht komen en onbeschermd zouden zijn. Ik neem aan dat veel backpackers ook geen vast reisschema hebben, op deze manier werken jullie wel in de hand dat mensen onbeschermd een malariagebied in gaan!

Snel, goed en gemakkelijk

Snelle service door deskundige artsen.

Heel kundig en super netjes gedaan

Vakkundig en goed

Arts was er snel en deed het vakkundig en snel.

zeer goed, deskundig, bondig, tijdig, prettig

zeer goed: deskundig, bondig, tijdig, prettig

Fijn dat ze bij je aan huis komen voor de vaccinatie

Strak geregeld allemaal

Consulent ook zeer correct en kundig.

Goede service met duidelijke uitleg.

Fijn om s'avonds een afspraak te kunnen maken waarbij al het advies rustig aan je wordt uitgelegd. Er wordt Tijd voor je genomen.

Het was een super ervaring,goed geholpen,een vriendelijk iemand,en goede uitleg,en tips

Volledig ontzorgd!

Wat een heerlijkheid, geen lange wachttijden ondanks dat je een afspraak hebt zoals bij de GGD. Binnen 5 minuten was het klaar en kon ik verder met waarmee ik bezig was. Echt een aanrader!

super goed en gezellig!

hele aardige arts en voldoende informatie! en lekker makkelijk zo!

alles prima geregeld

De arts kwam precies op het aangegeven tijdvak. Hij was kundig en was to the point. Gaf aan welke vaccinaties gegeven konden worden. Was goed in het prikken. Was snel in handelen.

Professioneel

makkelijk en duidelijk

Duidelijke uitleg over alle ziektegevallen enz.

Goed gegaan

Prima goede uitleg erbij