goede service en informatie

Goede snelle service, goede informatie.

Zonder moeite

Hoe makkelijk wil je het hebben? Online regelen, vaccinatie thuis op de bank. Nu beschermd op vakantie!

Weinig van het zetten vd prik gemerkt. Rustig alles uitgelegd waar op te letten voor de reis, mijzelf de keus gegeven voor bepaalde dingen.

super goede service

afspraak soepel gemaakt online, twee dagen voor afspraak nog een bevestiging gekregen , De dokter kwam binnen de aangegeven tijdvan de afspraak, legde alles uitstekend uit, resumeerde tot slot en was vriendelijk en professioneel tegelijk.

goede en vriendelijke service

ze nemen alle tijd om je telefonisch te helpen. Helaas was de nieuwe website nog niet helemaal goed werkzaam, dus kon het proces niet goed afronden. Paar dagen later was het euvel gelukkig verholpen

Alles verliep goed. Arts was duidelijk

Alles verliep goed. Arts was duidelijk

Helemaal goed. Leuke meid.

Top!

Rommelig

Daar ik door mijn verzekering verplicht werd Naar jullie te gaan dan werd alles direct vergoed vroeger ggd eerst weer enkele lijsten invullen ik meteen aangegeven dat ik alle vac reeds gehad had met datum erbij Blijven julie maar doorvragen toen ik het Zat was heb ik Gebeld en toen kwam het pas in orde het ging dus om 24 malaria tabletten en ik had Al aangegeven dat bijna elk jaar jaar naar Gambia ga voor onze stichting Als laatste kreeg ik nog een rekening van de Apotheek wat niet De bedoeling was want jullie kunnen Direct declareren. Vandaar rommelig.

Kundig verzorgd, fijn dat het aan huis kan

Goede ervaring, zelf datum en tijd kiezen

In één woord geweldig

Wat een gemak om thuis te worden gevaccineerd voor je komende reis. De arts had een flink gevoel voor humor en was zeer professioneel en kundig. Een aanrader wat ons betreft!

Kundig en vriendelijk

Op afgesproken tijd, handig dat je thuis een afspraak kunt maken, automatisch wordt factuur doorgezet naar zorgverzekeraar. Kundig persoon, duidelijk, daadkrachtig in handelen. Geen poespas, actie en door, heel fijn!

Zeer kundig en empathisch bezoek

De arts is op tijd en neemt de tijd om je vragen te beantwoorden. Zet kundig de vaccinaties zonder pijn. Een zeer positieve ervaring!

Vakkundig thuis vaccineren wanneer het jou uitkomt: perfect

Perfect georganiseerde instantie. Duidelijke communicatie van voortraject tot en met de vaccinatie. Het aangegeven tijdvenster klopte precies. Al met zeer tevreden!

Handig

Vriendelijke man

onvriendelijk maar snel geregeld

Binnen een kwartier stond hij weer buiten. Hij had haast maar ging ook efficiënt te werk. Maakte eigenlijk geen contact.

Goede uitleg over de risico’s Duidelijke informatie over de vaccinatie

Professioneel en service gericht

Ik heb thuisvaccinatie als een professionele en service gerichte organisatie ervaren. Ze reageren snel op je mail. Geven het aan als je geen extra vaccinaties meer nodig hebt dus je afspraak kan komen te vervallen.

Duidelijk en snel

Netjes binnen het aangegeven tijdsvak. Duidelijk en compleet ter woord gestaan door de medewerker.

Goede ervaring

Heel prettig gewoon thuis

Goeie service aan huis en binnen paar dagen online geholpen

Aardige arts, duidelijke informatie en alles snel voor elkaar. Ook goed binnen het tijdsvak gearriveerd.

goede service, snel geholpen

Al het gehele jaar goede ervaring, vanwege mijn werk in het buitenland heb ik meer malarone nodig dan een tourist. Na eenn telefoontje, alles uitgelegd en hoef ik niet meer iedere 6 weken de medicatie aan te vragen.

Prima dokter, te ruimte bloktijd

Prima ervaring met de dokter, maar ben nog steeds van mening dat de bloktijden echt beter moeten! In 2017 ook al via Thuisvaccinatie laten vaccineren, toen moest ik hier ook een dagdeel voor vrij nemen. Dit keer iemand op mijn werk laten langskomen.

Het is erg handig en snel

fijn dat het aan huis kan. je bent zo klaar en alles is zo geregeld. wel was de persoon die wij hadden niet zo vriendelijk. beetje kortaf en gaf ons niet echt hele duidelijke informatie. praten erg zacht en binnensmonds waardoor die slecht verstaanbaar was.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp