Fijn en zorgvuldig proces

Goede communicatie en plezierige behandeling.

Super lekker thuis je hoeft de deur niet uit. En ze zijn op tijd.

Vlug, duidelijk en goed geregeld!

Duidelijke uitleg, handeling gebeurde snel en een aardige arts.

Goed!!

Kennis, vaardigheid en goede voorlichting en prettig in de thuissituatie.

Keurig op de hoogte gesteld via mail je bezoek en tijden Wesite je i loggen en account hi d ik vind ik minder want i loggen is lastig

Prettig geholpen

Het is een prima manier om op deze manier je vaccinatie te ontvangen. Het enige nadeel vind ik het zeer ruime tijdslot. Zelfs als een bedrijf iets komt afleveren hoef je niet een hele middag of middag thuis te blijven

Een hartelijke en goede uitleg over beide vaccinaties!

De afspraak verliep correct, en de toelichting was erg goed. Aangezien we 2 weken naar Egypte gaan leek het ons verstandig om contact te zoeken met Thuis Vaccinaties. Ook de aanvullende adviezen waren kundig en goed.

Goede advies en professioneel

Fijn om thuis te kunnen blijven. Zo een afspraak met z'n allen kunnen maken. Voor een kind helemaal ook fijn.

Er waren genoeg mogelijkheden om een afspraak te maken. De arts kwam op tijd aan huis, was vriendelijk en legde alles goed uit.

Professioneel en persoonlijk tegelijkertijd

Gezellig, informatief

Prima geholpen door vriendelijke arts

De arts kwam keurig binnen de aangegeven/verwachte tijd. Ze was erg vriendelijk en vertelde ons precies wat ze ging doen en wat we eventueel als reactie op de vaccinatie konden verwachten. Ze stopte alle spulletjes terug in het doosje, wat erg netjes, maar eigenlijk niet nodig was, i.v.m. afvalscheiding. Vorige artsen lieten alles los op de tafel liggen, wat nogal rommelig overkwam.

Makkelijk afspraak te maken, correct en fijne werkwijze

Het maken van een afspraak was heel eenvoudig en duidelijk. De betreffende arts was heel kundig en duidelijk in zijn voorlichting. Een hele fijne ervaring.

Heel erg fijne herhalingsvaccinatie gehad. Geen last van pijn aangezien de arts ons goed kon laten ontspannen. Erg leuke en spontane arts

Goede uitleg, kundige arts

Fijn dat het thuis kan op het tijdstip dat je past. Goed op tijd, duidelijke uitleg.

Snel, vriendelijk, goed geregeld allemaal

Snel, vriendelijk, goed geregeld allemaal

Aardige arts aan huis

Wederom een fijne ervaring met thuisvaccinatie.nl. Max, de arts was superaardig en ook fijn dat de vaccinatie aan huis gegeven wordt. Achteraf werd ik netjes gebeld wanneer ik de malariapillen kan verwachten.

Prima service, vriendelijke benadering, behulpzaam.

Prettige organisatie

Professioneel geholpen ..erg tevreden

Erg gemakkelijk, zeer professioneel en goede uitleg

Snel en prettige

Kon nog een afspraak maken voor in dezelfde week. Vaccineren ging snel en daarna nog duidelijke informatie verleend door de arts over evt. gevaren bij de geplande reisbestemming. Enige minpuntje was voor mij het vrij ruime tijdvak wanneer de arts langs kan komen.

Het tijdslot is de enige klantonvriendelijke kant van thuisvaccinatie. Dat kan beter.

Alles goed geregeld

Zelf een afspraak plannen, arts is vriendelijk en geeft goed advies, kosten worden via de verzekering geregeld. Ideaal.

Heel vriendelijk geprikt

Snel en deskundig.

Ik kreeg een goed advies en de afhandeling ging supersnel.

Fijn consult waarbij er goede informatie werd gegeven en ruimte was voor vragen

Het consult verliep heel prettig. Er werd goede informatie gegeven en er was ruimte voor het stellen van vragen.

Zeer handig en zorgvuldig

Zeer prettig, duidelijk en aan te bevelen

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp