Super ervaring!

Ervaren en erg behulpzame vrouw die ons hielp. Gezin van 7 dus was even een hoop prikken maar ging super snel en we waren goed geïnformeerd binnen de tijd weer keurig buiten.

Correct en kundig

De arts kwam mooi binnen het tijdvak en hield ons wel op de hoogte van de tijd dat hij zou komen binnen het tijdvak. Verder was de arts kundig.

Heel erg prettig

Wat is het toch fijn dat we gewoon iemand an huis komt om de prikken te geven. Helemaal als er iemand in het gezin is die er heel erg tegenop ziet.

Zelf bepalen waar en wanneer.

Alles was zo geregeld, goed advies. Prikken en klaar.

Beantwoorde en stond open voor alle overige vrageb

Goede informatie. Nam de tijd.

Mijn ervaring was goed arts was bekwaam.

Arts kon mij goede info geven Was bekwaam

Flexibel en professioneel

Voor tweede keer reisvaccinaties thuis laten zetten. Helemaal tevreden.

Super!

Geduldige, geduldige arts!

Prima geregeld

Prima geregeld, lekker thuis

Zeer prettige ervaring

Zeer bekwame jonge man. Legde goed uit waar alles voor was en wat eventuele consequenties konden zijn in situaties. Nam goed de tijd. Was geen lopende band werk. Speelde grappig in op bepaalde situaties.

Super goede uitleg en aandacht

Super goede service, goede uitleg en heel secuur

Prima geregeld. Top

Kundig en goed advies. In alle rust doorgenomen wat er nodig is.

Uiterst tevreden

Uiterst tevreden over consult

prima voor elkaar

het was van het aan melden tot aan de vaccinatie prima voor elkaar. netjes met de tijd in deling van wanneer de arts komt. ook de arts was vriendelijk,en legde alles goed uit. wij waren dik te vrede over alles.

Snel afgehandeld

Dokter gaf nog goede uitleg

Deskundig en vriendelijk

Deskundig en vriendelijk

Gaven gedegen advies en specifieke informatie betreffende ziektes en vaccinaties.

Goede ervaring en goed afgehandeld.

Snelle reactie tijd op vragen en of opmerkingen. Service gericht, duidelijk en overzichtelijk

Goed geholpen en goede tips gegeven

Vriendelijke dame die ons goed geholpen heeft

Uitstekende dienstverlening

Super relax om thuis gevaccineerd te worden!

snel vriendelijk zakelijk geholpen

Zeer eenvoudig een afspraak te maken, n.a.v. vraag en antwoord snel een advies gekregen, wat overeenkomt met reis ervaringen van anderen vervolgens op een zeer vriendelijke manier professioneel gevaccineerd.

Ik ben tevreden

Een vriendelijke, ontspannende atmosfeer