Uitstekend, duidelijk en met aandacht. Heel vriendelijk en deskundig.

Zie boven.

Alles zeer goed gegaan

Vriendelijke rustige arts met veel kennis. Het prikken amper gevoeld.... kortom: wij zijn zeer tevreden.

Goed ontvangen en uitleg gekregen

Prettige persoonlijkheid met duidelijke uitleg en rustig voorkomen (was er met kinderen)

Professional doctor

Nice and professional, thank you!

• Would you recommend us? Yes

Zeer goed, professioneel

De arts kwam op tijd, was professioneel en gaf goed advies.

Duidelijke instructies en prettige behandeling

Positief Duidelijke informatie en tips Laagdrempelig Plezierig contact

Wat fijn dat dit aan huis kan

Super fijne, aardige en kundige arts. Maar ook het proces in aanloop naar de afspraak was heel prettig

Snel de afspraak kunnen maken. Geen wachttijd ter plekke. Duidelijke info.

Goed maar voorraad onvoldoende

Prima geholpen, snel , hoefde niet te wachten. Wel vond ik niet oke dat de aanbevolen prik niet op voorraad was terwijl ze al 4 dagen daarvoor het advies hadden gegeven via de mail wat we nodig hadden. Ook waren de antwoorden soms wat kort en mocht er van mij iets uitgebreider stil staan bij de vragen. Als voorbeeld gaf ik dat een van mijn jonge zoons hep A en B combiprik kreeg en een andere zoon die slechts 1,5 jaar ouder is alleen A. In de mail was aangegeven dat we dat tijdens het consult konden bespreken. Ik had verwacht dat zij daar over zouden beginnen maar ik moest het aankaarten en het antwoord was eigenlijk dat het niet nodig was. Er op terugkijkend vind ik dat best vreemd dat binnen een gezin en zelfs maar met 1,5 jaar verschil er een ander advies is. (voor alle duidelijkheid de oudere zoon heeft nooit hep B prik gehad, dus het is ook niet zo dat daardoor het verschil is veroorzaakt.

Vriendelijk, deskundig, snel

De mevrouw die de vaccinatie heeft gegeven, geef ik 5 sterren. Werd keurig verwacht, snel geholpen, nieuwe (vervolg)afspraak gemaakt. Helemaal goed. De locatie is moeilijk te vinden. Ondanks of misschien juist door die uitgebreide beschrijving waar je moet zijn. Tijdens het rijden en zeker als een auto achter me zit te "drukken", kan ik dat niet op tijd zien en reageren. Daarom 4 sterren.

Aardig informatief betrokken

Ze nam alle tijd voor ons. Zeer vriendelijke vrouw.

Afspraken zijn eenvoudig en snel te maken.

On line afspraken zijn eenvoudig te maken en worden nageleefd.

Snel en kundig

Fijne en snelle consult. Totaal geen last van de vaccinatie gehad!

Duidelijk en snel

Makkelijk een afspraak te plannen, duidelijke uitleg en vaccinaties zijn vlot en goed gezet.

Prima uitleg

Zeer tevreden over de service

Gericht advies. Meerdere locaties in de buurt of thuis

Afsspraak goed nagekomen en zijn volledig tevreden

In eerste instantie was vaccinatie van 'gordelroos' bij ons thuis niet mogelijk, maar nadat onze situatie was uitgelegd: <parkinson-patiënt, niet mobiel en geen eigen vervoer>, was het wel mogelijk. Daar zijn wij heel blij mee. De afspraak voor de eerste vaccinatie is goed nagekomen. De datum voor de tweede vaccinatie is daarna vastgelegd.

goede uitleg en vriendelijk

Ik ben te vrede met de behandeling die wij hebben gehad

gewoon super

lieve dame, goede uitleg. Was snel klaar maar niet overhaast.

Makkelijk en aardig

Makkelijk en aardig

Goed advies en communicatie.

Vriendelijk en deskundig geholpen

Prima goede uitleg vakkundige man

Meneer had humor legde goed uit wat hij deed en waarom we iets wel of niet nodig zouden hebben

Snelle en goeie service.

Ik vond het een fijne ervaring, ik had mijn vaccinaties snel en als ik vragen had werden die duidelijk en goed beantwoord.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp