Kundig

Ik was aan de late kant, doordat ik met de auto een verkeerde afslag had genomen! Door de dienstdoende verpleegkundige werd ik Uiterst vriendelijk ontvangen! Ze stelde me gerust en door haar kundige werkwijze voelde ik totaal niets van de injectie! Met vriendelijke groet Anke Steens

Professioneel en vriendelijk

Fijn

Meneer Mario Heemskerk is Heel vriendelijk, stelde mijn collega’s gerust en alles is gewoon fijn verlopen.

Niks op aan te merken.

Prima bereikbaarheid. Keurig volgens afspraak. En duidelijke uitleg.

Absolute aanrader

Van te voren zeer duidelijke vragenlijst om in te vullen. De arts die ik sprak was hiervan goed op de hoogte en besprak met mij welke vaccinaties verplicht zijn en welke in kon overwegen.

Buitengewoon deskundig en voorbereid.

Buitengewoon deskundig en voorbereid. De arts neemt er alle tijd voor Annie uitstekend op de hoogte van de medische voorgeschiedenis en is ook nog in voor een grapje.

Duidelijke communicatie, schone praktijk

Ik ging voor een aantal vaccinaties op afspraak in de praktijk in Amsterdam Noord. Er werd vóór en tijdens de afspraak duidelijk gecommuniceerd. Daarnaast was de praktijk erg schoon.

Medewerker neemt de tijd, is kundig en heeft prettige contactuele eigenschappen.

Prima.

Keurig op tijd en goede info

Fijn en erg meedenkend

Het was niet alleen een prik en weg ze legde het fijn uit en namen even de tijd voor je, zeker aan te raden!

Deskundige advies, aardige arts, stelde degene die bang waren op hun gemak

Zeer aan te raden, stelde degene die bang waren op hun gemak, de prik niet eens gevoeld, deskundig advies

Super handig

Het is ideaal je kan gewoon thuis blijven lekker makkelijk en in het weekend

Snel plaats,ook op zondag geopend,makkelijk bereikbaar. Vriendelijk personeel

Op tijd, kundig en fijn!

Op tijd, kundig en fijn!

Heel fijn dat T thuis kan!

Met jonge kinderen super fijn om thuis de vaccinaties te kunnen krijgen, scheelt gereis n stress bij de kinderen- de jongste van 2 jaar hadden we afgeleid met een filmpje, ze keek even op maar gaf verder geen kik! Geeft maar weer aan hoeveel van de “pijn” toch ook door de stress en omgeving komt! Ook fijne arts en goede uitleg gehad, zou t zeker aanraden aan anderen!

Uitstekende service

Vriendelijke ontvangst deskundige behandeling

hele fijne ervaring

Goede communicatie online, makkelijk een afsprak te maken. Een telefoontje op de dag zelf voor aankomst. Fijn persoon wat langs kwam. Goede uitleg. Heel lief en betrokken bij onze dochter die erg gespannen was voor de vaccinaties.

Erg makkelijk

Deskundig

Top!

Makkelijk om een afspraak te maken, veel keuze op korte termijn. Zeer vriendelijke dokter. Super!

Fijn dat dit thuis in een rustige sfeer kan.

arts was op tijd aanwezig ,snelle duidelijke afhandeling

arts gaf een duidelijke uitleg over de vaccinaties . Het was snel afgehandelt.

Wij waren super goed ontvangen en met veel aandacht fijne ervaring

Goede uitleg. Heel aardig persoon

Fijne arts

We kregen goede uitleg en de arts nam echt de tijd.

Top!

Goed geholpen!