Prettige dame, gedegen, snel en efficiënt

Fijne manier om in te enten, thuis is lekker snel en arts was ervaren en goed op de hoogte

Bijzonder goed

Mijn man en ik hebben dit bezoek als bijzonder prettig ervaren. Chris van der Velde is een ervaren goed geïnformeerde arts die al onze vragen heeft beantwoordt. Ook een zeer goede prikker, want vaccinaties zijn nooit echt prettig. Bij Chris wel en ze werkt heel snel. Bij een volgende keer doen we het weer zo. Goede service!

HELEMAAL GOED

Mooi dat het aan huis kan gebeuren Een hele aardige vriendelijke man Top!!

Super !

Handig, deskundig, kordaat! Kortom heel fijn om niet van huis te hoeven !

Supersnel en goed geregeld allemaal!

Kon snel ingepland worden. Uitleg helder. Vaccinatie zo gepiept. Recept voor malariapillen werd gewoon digitaal verstuurd en worden per post naar me verstuurd, dus hoef ze ook nog niet eens zelf op te halen bij de apotheek. Betalen hoefde ook niet. Wordt met de verzekering geregeld. Top geregeld allemaal!

prima snelle service en duidelijke uitleg

Fijn dat de malariatabletten snel over de post konden worden bezorgd.

Duidelijke uitleg, alles snel klaar. Top!

Prettige arts, snel en profressioneel

Makkelijk informatie te vinden op de website en een afspraak in te plannen. Via de mail de bevestiging ontvangen en een dag van te voren een indicatie van de tijd dat de arts langskomt. De arts komt aan huis, ideaal! Aardige artsen en ze geven nog aanvullend reisadvies over het land waar je naar toe gaat, naast de vaccinaties.

Top kan niet beter

Top kan niet beter

Perfect!

We zijn zeer goed en deskundig geholpen.

Positief, duidelijke informatie

Makkelijk en professioneel.

Snel en eenvoudig ingepland, bekwame vriendelijke arts. Prettig om thuis de vaccinaties te krijgen. Via email ook snel reactie.

Heel goed alternatief voor GGD

Ze was er op de afgesproken tijd en nam goed de tijd. Scheelt een afspraak maken extern ern vrij nemen.

Snel een afspraak in kunnen plannen. Ook fijn dat je thuis in het weekend geholpen wordt.

Fijn dat het thuis kon en een goede service

We zijn zeer tevreden over thuisvaccinatie. Erg fijn dat dit gewoon op een zaterdag kon voor mensen met een full time baan. We hebben de inentingen gehad en een fijn advies mogen ontvangen waar we ons keurig aan houden.

Het is prettig als er een dossier is welke je eventueel alleen maar behoeft aan te passen indien nodig. Dit bespaart een hoop gedoe om alles weer in te vullen. Adviezen krijg je van te voren al toegezonden, perfect. Afhandeling met de prikken thuis is ideaal.

Correct maar te snel

Netjes op tijd, geen enkel probleem daarmee. Maar degene die langs kwam wist al vantevoren welke vaccinaties hij zou geven en welke niet. De afspraak ging zodanig snel dat ik hier ook geen vragen over kon stellen, had graag meer zekerheid gehad. Better safe than sorry..

Kundig, prettig en duidelijk

De arts nam de tijd om alles even rustig uit te leggen en te vertellen. Hij ging kundig en prettig te werk.

Alles verliep volgens afspraak

Correcte en vriendelijke voorlichting en behandeling.

Snelle manier van handelen voor beide partijen. Prima geregeld...geen gedoe buitenshuis.

Zie hieronder

Goed advies en klantvriendelijk.

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk

Erge vriendelijke dokter

Vriendelijk personeel, goede benadering en behandeling

Goede heldere uitleg, vriendelijk en deskundig.

Fijn dat de afspraak thuis kan plaatsvinden op een tijdstip dat uitkomt. Snelle service, heldere uitleg.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp