Handig en professioneel

Heel handig in gebruik en de begeleiding en uit voering is ook professioneel

Alles prettig verlopen. Men houdt zich aan de afspraken.

Goed advies, duidelijke uitleg en makkelijk aan huis.

Snel en accuraat

Zeer betrouwbaar en snelle reacties.

Goed, netjes en duidelijk

Duidelijke uitleg en omschreven wat er gedaan werd. Ook erg fijn dat het aan huis kan.

Hele prettige ervaring

Thuisvaccinatie was een erg prettig ervaring! Er werd ruim de tijd genomen voor vragen en uitleg. En erg ideaal dat het ook in de avond kan!

Deze was goed en alles werd netjes uitgelegd

Vriendelijk, deskundig op afgesproken tijd geholpen.

Vriendelijk en deskundig voorgelicht en gevaccineerd. Bezoek was op afgesproken tijd.

Goeie service aan huis. De arts die kwam,heeft zo goed geprikt dat ik er gewoon niets van voelde. Alles is naar wens verlopen!

Racistische organisatie!!

Zeer slechte ervaring!!!

Superdelux dat iemand je thuis komt prikken.

Snel en makkelijk!

helemaal top geregeld

Het is allemaal prima geregeld, goede service

Een woord : Geweldig

Ik heb gekregen een geweldige, vriendelijke doktor. Hij was fantastisch. En ik heb een hele gooie uitleg gekregen. Enorm bedankt

Geweldig, mooi op tijd en vriendelijke mensen

Gewoon goed!

Erg prettig dat ze bij je thuiskomen. Je hoeft er de deur niet voor uit en ze bieden uitstekende service.

Goed advies en lekker makkelijk!

Alles wordt duidelijk uitgelegd en met je overlegd waarom het advies wordt gegeven. Keurig op tijd!

Deskundig en dienstverlenend

Goed voorgelicht en geholpen aan de juiste vaccinatie. Ik ben zeer tevreden.

gemakkelijk te regelen

Nadat ik wist dat malariapillen alleen via thuisvaccinatie te krijgen waren, liep alles vlotjes. Er wordt voor gezorgd dat je de pillen alleen krijgt als je ze nodig hebt; tevens krijg je niet te veel pillen, maar precies het benodigde aantal. Prima. Contact tussen thuisvaccinatie en de apotheek verliep voorspoedig. De bezorging ging zeer snel.

goede service

voor een reis malaria tabletten nodig, goed uitgezocht en makkelijk besteld

Handig, snel en goed geïnformeerd

Binnenkort vertrekken wij naar Brazilië. Mijn reispartner ging kijken in haar polis of zij deels verzekerd is voor de vaccinaties. Zij kwam er toen achter dat zij via haar verzekering 10% korting krijgt. Reden om een afspraak te maken. Dit kon al heel erg snel! De afspraak liep voorspoedig met goede uitleg en het belangrijkst; heerlijk in je eigen huis! Als kers op de taart is het ook nog iets goedkoper. Ik zou het iedereen aanraden!

Fijn dat het aan huis kan goed advies

Goed advies, op tijd, lekker makkelijk

Goed advies, op tijd, lekker makkelijk

heel fijn

we zijn prima geholpen door een hele aardige mevrouw, met heel veel geduld. We hebben een hele bange dochter dus het was een uitdaging.

Kundige arts, goede informatie.

Prima ervaring gehad. Alles goed uitgelegd met volledige informatie.

Professioneel, vriendelijk en snel

De prikker was professioneel, vriendelijk en had de vaccinatie snel afgerond. Mijn ervaring overall was zeer prettig.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp