Het was een vriendelijke en prima 'prikster'.

Ik denk dat ik het hier boven al genoemd heb. Ik was zeer tevreden.

Het was goed

Mw was netjes, legde alles goed uit en was duidelijk.

Super!

Fijn dat dit op zondagavond mogelijk is. Zo konden wij als gezin in één keer gevaccineerd worden en hoeft niemand vrij te vragen. De verpleegkundig/arts nam de tijd voor ons. Goede uitleg. Top!!

Snel en goed geholpen

Snel en goed de herhalingsprik geregeld door Thuisvaccinatie.

Met 3 kinderen lastig om vaccinaties te gaan halen. maar bij thuisvaccinaties de naam zegt het al komen ze bij je thuis echt geweldig, ook voor de kindjes in een vertrouwde omgeving is heel fijn. En de arts was een leuke nette aardige kindvriendelijke man goede uitleg en informatie gegeven. Wij zijn tevreden

Helemaal top

Fijn en goed geholpen

Snel en gemakkelijk!

Verliep allemaal erg snel en gemakkelijk.

Snel en goed geregeld aan huis

We hebben een goede uitleg gehad van waar we rekening mee moeten houden en hoe te voorkomen eventuele besmetting of ziektes op te lopen tijdens de komende vakantie. De vaccinatie aan huis is ideaal we hoeven de deur niet uit en alle personen worden gelijk ingelicht en voorzien van de inentingen.

Prima en duidelijke informatie

Nette arts die precies weet hoe alles wel en niet moet

Geweldige service!

Binnen het afgesproken tijdslot op zondagavond thuis gevaccineerd, door een zeer vriendelijke arts die naast uitleg over de inentingen ook uitleg gaf over reizigersdiarree, malaria en maatregelen om muggenbeten te voorkomen. Ik vind het een perfect concept!

Prima service en informatie. Het tijdsblok zou ik graag iets korter zien. Met een kind allemaal thuis zijn, dus buiten schooltijd en in de avond niet zo laat is lastig. Op zondag lukte dat wel

goed!

wat een luxe dat er iemand thuis langskomt! fantastisch!

Goed advies.

Goede adviezen. Arts neemt de tijd. Probeert oplossingen te bedenken voor allergie i.r.t. vaccinatie.

goede en duidelijke uitleg

prima, deskundig, handig

Ervaring was prima, handig om thuis te laten komen, deskundig en informatief.

Kundig en ter zake advies en behandeling, thuisbezorgd!

Zeer positief. Periode dat we de thuisvaccinatie konden verwachten steeds tijdig bijgesteld. Goede behandeling en goede adviezen. Eigenlijk niets op aan te merken.

Heel efficient!

Supermakkelijk, gewoon thuis met het hele gezin in het weekend. Duidelijke uitleg en supersnel voor elkaar.

Vriendelijk en vakkundig geholpen, kortom goede service en dat ook nog aan huis!

Goede uitleg maar wel weinig tijd

Mooi op tijd en zeer vriendelijk , Maar met 3 personen vaccineren wel erg krap in de tijd.

Klantgericht duidelijk. Positief

Prima geregeld

Goed. Alles verging zoals het moest gaan.

Snelle, comfortabele en goede service

Zelfde als bovenstaand

Heel proffesioneel en bruikbare info gekregen

De juiste inenting met een goede uitleg gekregen. Heel professioneel .We hebben er exht wat van opgestoken

Goede ervaring.

Aardige arts, netjes te werk gegaan, duidelijke uitleg. Wel een beetje gehaast.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp