Helemaal goed, duidelijk en vriendelijk

Goed geregeld en gewoon thuis. Duidelijke informatie

Professioneel en vakkundig

Prima dienstverlening. Medewerkster komt binnen afgesproken tijdslot en geeft vakkundige informatie. Complimenten!

Geweldig; thuis, gemakkelijk, professioneel, aardig

De arts/jurist die nu tandheelkunde studeert is ECHT een topper (zie boven): alleen maar lof!

Prima voorlichting. Fijn dat het thuis kon.

Kost even wat tijd om alles in te vullen maar vervolgens loopt alles op rolletjes. Tijdstip werd keurig de avond tevoren teruggebracht naar een wachttijd van twee uur. Heel relaxt om dit zo te kunnen doen.

Er werd door de arts goed meegedacht en niets opgedrongen. Wederom een goede ervaring. Wellicht n idee om gegevens v eerdere consulten te koppelen opdat alles in 1 oogopslag inzichtelijk is.

Gemakkelijk en snel

De mevrouw van thuisvaccinatie was erg vriendelijk, heeft mij duidelijke informatie verteld over mijn reisbestemming en de vaccinaties waren snel gezet.

Goede uitleg en heel goed geprikt

Mevrouw was heel vriendelijk. Ze legde alles heel goed en rustig uit en ze prikte top! Ik voelde het nauwelijks terwijl ik me van tevoren heel druk maakte.

prima service en goede uitleg

Wel moet je de tijdsplanning met een korreltje zout nemen.

Goede ervaring

Goede uitleg en ook nog thuis scheelt weertijd

Ideaal aan huis.

Uitstekende service!

De arts kwam keurig op tijd en gaf duidelijke en uitgebreide uitleg.

Fijn om thuis af te spreken

Enige “nadeel” is dat men nog niet exact een tijdstip kan aangeven. Arts is wel binnen de aangegeven 2 uur gekomen. Voor de rest top geregeld. Vragen zijn beantwoord en de persoon was fijn in de omgang.

Heel plezierig en deskundig geholpen. Fijn dat het bij mij thuis plaats kon vinden.

Supere behandeling. Een aanrader!

Goede en snelle communicatie. Snel en op tijd. Goed advies. Aardige arts.

Duidelijke informatie en snelle afhandeling van de aanvraag voor malariatabletten. Top!

Gemakkelijk

Gemakkelijk te plannen, keurig op de afgesproken tijd.

Volledig

Echt hollands om een 9.5 te geven als hoogste score. Was gezellig en zinvol.

Alles heel vlot en prettig

Afspraak zoals gepland. Medewerkster heel prettig en vlot. Goed geprikt. Tot de volgende prik.

Prima, goede uitleg

Prima uitleg gekregen. Mooi op tijd volgens afspraak

Heel efficient

Zonder te vragen ook nog adviezen: alleen geen bericht uwerzijds gehad omtrent het juiste uur( blok tussen 16 en 20;uur)

Professioneel

Goed advies, netjes en professioneel

Ideaal!!

Je hoeft er je vrije middag niet voor op te offeren. Ideaal!

betere behandeling bestaat niet !

Ik ben meer als tevreden over deze manier van vaccineren, vriendelijke mensen komen je thuis vaccineren en adequaat voorlichten. In één woord PERFECT !!!

Deskundig, vlot en lekker op de bank thuis

Deskundig, vlot en lekker op de bank thuis