Heel fijn en duidelijk,prettige arts.

Heel prettige ervaring,duidelijk en snel. Was ‘n prettige en bekwame jonge dame .

perfect

snel en doeltreffend

Professioneel en thuis

Goede en professionele voorbereiding via mail. Heel fijn dat het vaccineren thuis kan.

Handig, Professioneel en simpel te regelen

Aan huis sprak ons aan, simpel te regelen. Kundige medewerkster die ons ook uitgebreid voorlichtte omtrent de landen die we gaan bezoeken en de te maken keuzes. Erg handig dat alles meteen via de zorgverzekeraar loopt. Ook het kunnen plannen van het tijdstip was erg prettig. Zeer tevreden.

Is goed

Is goed en makkelijk, wel veel mail gehad van niet afgeronde aanmelding?

Prima,volgens afspraak

Prima.

heel volledig voorgelicht en konden zelf beslissen welke vaccinaties we namen.

een rustig persoon die verstand van zaken had. heeft ons goed voorgelicht en nog tips gegeven. waren erg te spreken over deze manier van vaccinatie krijgen.

Ik werd goed en duidelijk geïnformeerd over de vaccinatie en kreeg tips voor mijn reis

Laagdrempelig, vakkundig en goede service.

Prima website en goede response. Het tijdvenster is goed nagekomen. Prettig en goede service.

Heel relaxed en uitgebreide voorlichting. Goed advies.

Hele goede ervaring.

Uitstekende uitleg .

Perfect geregeld en fijn geholpen.

Arts was op tijd, vriendelijk, belangstellend, wekte vertrouwen, was vakkundig en nam de tijd om alles uit te leggen, te adviseren en vragen te beantwoorden.

Everything was as expected.

The docror was very kind. She gave me thorough information and the communication was good.

Professioneel en top!

Heel fijn dat deze service bestaat! Professioneel en fijn in de omgang.

perfect!

prima oplossing voor de doelgroep

Prima zorg en informatie

Bezoek was prima op tijd, vriendelijk en belangstellend. Informatie was goed en duidelijk. Vaccinatie ging snel en professioneel.

Geduldige, lieve, behulpzame arts

Ik ben zelf ontsettend bang voor naalden maar mijn ervaring was top. De arts straalde rust uit, legde alles goed uit, was rustig en stelde mij op me gemaakt. Ook gaf ze nog handige tips voor het land waar ik heen ga. Kortom niks op aan te merken!

Erg vriendelijke arts, zeer professioneel

Bovenstaande titel, snelle uitleg en de vaccinaties waren vlot en top verlopen.

goed, duidelijke uitleg, prima service.

tip: het zou handig zijn als jullie meer exacte tijden kunnen hanteren. dus dat je weet dat persoon binnen een bepaald uur er is. nu miste ik mn zwemtraining haha ;)

prima service

Goede service, dame was op tijd en nam de tijd om alles uit te leggen.

Onvriendelijke arts met duidelijk tijdnood

Arts maakt bijna geen contact met ons en onze kinderen. Er is geen ruimte voor gesprek. Direct de inentingen en wat we verder moeten doen op reis. onprettig.

Goed en professioneel

Goed, snel en professioneel

Erg handig dat het in de avond uren en thuis kan. Super gewoon. Goede uitleg en goed meegedacht.

Prima communicatie en goede service!

Goede communicatie, duidelijke en volledige instructie en informatie. Vriendelijk en kundig personeel.

Deskundige arts

Het is fijn om thuis gevaccineerd te worden. Er is tijd genomen voor vragen en adviezen. Aanvraag voor andere medicatie is geregeld en krijg over 6 maanden een vervolgafspraak voor herhaling vaccinatie. Goed geregeld!

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp