Aardige dame met goede adviezen.

Bijzonder handig, hoefde de deur niet uit. Een vriendelijke jongeman, die alles goed uitlegde en niet-voelbaar prikte. Zeker een aanrader.

Gedegen en vriendelijke behandeling

vriendelijk, direct en kundig

Perfect geregeld

Uitgebreide informatie van persoon met kennis die de vaccinatie toedient, zodat de juiste vaccinaties worden gegeven. Via mail wordt van te voren het tijdsslot aangegeven. Thuisvaccinatie regelt de financiële afhandeling met de zorgverzekeraar.

Keurig op tijd en correct

Uitleg door professional. Volgens afspraak op tijd.

Ging snel allemaal. Wel luxe zo aan huis

Goede ervaring goede uitleg

Goede ervaring. Alles ging lekker snel wel goede uitleg gehad alles was duidelijk. En ook de dokter was een vriendelijke man. Ik zou de volgende keer zeker weer via deze weg doen. Aanrader!

Supervriendelijke dame op bezoek die me alles heel duidelijk heeft uitgelegd

Goede uitleg, erg vriendelijk

Prima geregeld en makkelijk

Snelle afspraak, correcte en tijdige inenting, goede voorlichting.

Super deze keer in tegenstelling tot de vorige keer

Kundige, vriendelijke arts die als zeer ervaren overkwam

Hele fijne en professionele service!

Gewoon heel goed!

Laat bij een spoedafspraak ondanks zeer specifieke afspraken Bijna vliegtuig gemist. Verder goed

Zie boven

fantastisch

Duidelijke informatie, snel antwoord op vragen, punctueel op afspraak

Vaccinatie aan huis in tevoren afgesproken tijdsvak van 2u met goede kennis en waardevolle tips

Goede voorlichting. Prettige arts.

Snel duidelijk en goed advies!

Duidelijk advies voor wat ik nodig had en kon krijgen!

top!

goed op tijd en heel handig geregeld allemaal!

Ontspannen, lekker thuis, goede info

Je hoeft de deur niet uit, op ieder willekeurig moment van de dag. Vakkundige informatie. Digitaal achteraf ook alle informatie beschikbaar. Perfect!

Gewedig

Het was heel fijn dat ze thuis komen prikken prima geregeld het is aan bevelen .

Gemak dient de mens

Ideaal voor werkende mensen met kinderen. Heerlijk aan huis met mogelijkheid in het weekend of in de avond. Vriendelijke en bekwame arts die naast het vaccineren ook goede tips had voor onze reis. Kortom doen!

Top geregeld!

Hartstikke fijn dat er zo snel op locatie vaccinatie gegeven kan worden. Top geregeld!!!

complimenten

Super vriendelijk en prima uitleg. Kundig en vlotte behandeling. Keurig op tijd, was zeer prettig.

Super goed geregeld

Alles is goed geregeld komen aan huis op afspraak. Krijgt gord advies,kundig personeel

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp