Duidelijk en vriendelijk

Zeer deskundig, vriendelijk en duidelijk.

Prima uitleg, vaccinatie en advies op een sociale manier

Zie boven

Duidelijke uitleg, vriendelijke arts

Duidelijke uitleg, vriendelijke arts

Snel en adequaat

Aardige vrouw en goed geregeld allemaal

Goede service en vriendelijke bekwame arts!

Was perfect

Ik heb een opmerking over het arts vriendelijk aardig en ik voel niks voor priek

Alles helder en duidelijk. Snelle service. Prima!

Alles snel, helder en duidelijk. Prima

Super goed en makkelijk.

Dokter Max was heel vriendelijk. We kregen goede informatie. En het was fijn dat onze kinderen ook nog konden worden gevaccineerd ondanks dat we dat niet hadden opgegeven.

Prima, mooi op tijd en snelle afhandeling.

Alleen hygiëne wordt niet in acht genomen. Geen handenwassen of alcohol gebruiken. Geen handschoenen en ook het plekje diner desinfecteren waar er geprikt wordt. Dat vond ik vreemd

super service

super service zou het iedereen aanraden

fantastisch

Het tijdsblok was van te voren vrij ruim, enkele dagen voor de injecties werd dan gelukkig bijgesteld. Degene die de injevties zette was aardig en geruststellend en gaf ons nog extra informatie.

Super service

Heel fijn.

Bijzonder klantvriendelijk

Uitstekende service, prima voorlichting zowel over de vaccinnatie als over de afspraken, verzekering en betaling

Afspraak maken was makkelijk en uitvoering was perfect

De afspraak, bevestiging en planning van het bezoek ging vlot en zoals afgesproken. Bezoek van Dorien van thuisvaccinatie was verhelderend, advies op basis van ervaring met vaccinaties en het land van onze vakantie. Kosten vergeleken met andere aanbieders en was veruit de goedkoopste in consult en injecties samen. Een aanrader !!

Prima geregeld

Heel goed ervaren

Professionele hulp en goede en prettige voorlichting.

Voor herhaling vatbaar.

Ik heb niet vaak gedaan .

Ik ben blij mee met thuisvaccinatie top Survies 👍🏻

Hele fijne service, heldere en professionele uitleg en betrouwbaar.

Hele fijne service, heldere en professionele uitleg en betrouwbaar.

Fantastisch

De arts was mooi op tijd, duidelijk en snel. Ik zal dit iedereen aanraden!

Afspraak maken moeizaam, afspraak zelf top

Afspraak maken ging erg moeizaam, Om een extra gezinlid bij te voegen had wat voeten in de aarde en kosten uiteindelijk 3 telefoontjes. Afspraak zelf was top. Fijn in je eigen huis en goede voorlichting gekregen. Wel een wat groot timeframe waarin de arts kan komen. Met de huidige technieken zou dit naar mijn idee beter/kleiner kunnen.

Vriendelijk en duidelijk. Nam goed de tijd om alles toe te lichten

Ik heb een prettige ervaring gehad. De info over de vaccinaties werd duidelijk uitgelegd.

prettig

Goede voorlichting en ruimte voor vragen en advies.

Omschrijving boven is voldoende. Alles was goed geregeld.

makkelijk thuis vaccineren en goede voorlichting

Het is erg makkelijk om op een door jou zelf uitgekozen tijdstip thuis gevaccineerd te worden. Duidelijke voorlichting over andere ziektes en infectiegevaar en prima advies. Vriendelijk personeel.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp