Gemak!

Heerlijk op een zelfgekozen tijdstip een afspraak maken en goed geholpen met duidelijke uitleg, maar binnen een half uur klaar.

Snel, gemakkelijk en duidelijk

Voor de tweede maal gebruik gemaakt van hun service. En wederom goed. Ook toen mijn jongste zoon flauw viel van de prik was de verpleegkundige prima en nam hij alle tijd voor het herstel. Tot nu toe ook altijd op tijd geweest en plannen is een fluitje van een cent.

betaling consult

helaas vind ik dat ik iedere keer weer moet betalen voor de consult hoewel dit herhaling is jammer.

Zeer vlotte afhandeling, al na paar dagen ingeënt. Deskundig persoon die goed advies gaf. Hoefde er het huis niet voor uit

Ik ben zeeeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over thuisvaccinatie

Vriendelijk en snelle afspraak mogelijk

Vriendelijk en snelle afspraak mogelijk

Goede uitleg! Er wordt tijd voor je genomen. Prettige arts.

Goed en duidelijk

Geruststellend en duidelijk

Duidelijke uitleg en er word de tijd genomen om gerust te stellen. Wij gaan jullie zeer zeker bij anderen aanbevelen

Bijzonder vriendelijk en sympathiek

Het was bijzonder fijn, in de thuissetting, gevaccineerd te worden. Juiste tips ook. Zeer aan te bevelen!!!

Lastig en duur

Mijn man en ik hebben malaria tabletten nodig. Wij zijn ervaren tropengangers en weten wat we nodig hebben. Nu betalen we veel geld voor een consult. Bovendien hadden we beiden een apart email adres nodig wat het voor onoverzichtelijk maakte.

Erg omslachtig in vergelijking met vorig jaar

Deze keer vonden wij het erg rommelig en omslachtig gaan. Aantal keer zelf moeten bellen ivm het niet ontvangen van een reactie en miscommunicatie. Wel zeer correcte medewerkers gesproken.

Super!

Duidelijke uitleg. Vriendelijke man en super makkelijk dat je zelf kunt plannen.

uitstekende uitleg en een heel prettig persoon die ons gevaccineerd heeft. Erg tevreden

Een aanrader

Prettige makkelijke manier om snel thuis je inentingen te ontvangen. Aardige arts die me nog veel handige tips mee gaf.

Prettige ervaring.

Fijne arts, goede informatie!

Ervaring was zeer positief. Heb geen negatieve punten.

Uitstekend geholpen

De planning ging goed, ik werd keurig op de hoogte gehouden van het tijdstip en alles verliep naar wens. De uitleg was ook goed en duidelijk.

snel verdiend

Ik vond het wel bijzonder dat in minder dan 5 minuten aanwezigheid voor drie personen er toch drie keer volledig consult kosten betaald moet worden. Erg snel verdiend. Wel netjes dat er werd gebeld dat het iets later werd.

makelijk Ook 's avonds en in het weekend

Vaccinaties door gekwalificeerde artsen Ook 's avonds en in het weekend

Fijn om zelf je eigen afspraak te kunnen plannen. Arts kwam binnen het gestelde tijdsblok van 2 uur. Ze werkte snel en accuraat, bekeek de interactie met mijn eigen medicatie. Ze gaf uitleg over preventieve maatregelen. Ook vriendelijk in contact.

Hele prettige arts en makkelijke manier om vaccinaties te krijgen, gewoon thuis!

Vanaf datum reservering tot vaccinatie was wat onduidelijkheid over vaccinatie advies. Ik was in de veronderstelling dat het advies ruim voor het vaccinatie moment zou komen, was niet het geval. Vaccinatie en consult verliepen prima, goede voorlichting.

Snel e efficient

ideaal

Duidelijke uitleg van de arts. Snel en efficiënt. Voor herhaling vatbaar.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp