Top geholpen angst overwonnen

Lieve dame die geduld had met mijn prikfobie. Snel, oprecht goede info en snel geprikt. Ze krijgt van mijn een pluimpje na 25 jaar eindelijk van m'n fobie af Dus zeker een aanrader!!

Top! Netjes optijd, uitstekende informatie over ziektes/inentingen van het land.

Vakkundig personeel en goed geregeld.

Uitstekende uitleg

Prettige persoon met goede uitleg

Geweldige service

Goede communicatie en snelle goede service

Top service

Echt een fantastisch initiatief. Je maakt vantevoren je afspraak. Je weet wanneer ze langskomen. De persoon neemt de tijd om alles rustig door te spreken. En het is niet eens duurder dan de GGD of de huisarts. Een aanrader.

zeer klantvriendelijk en relaxed

Mijn ervaringen zijn uitstekend. De arts was op tijd vriendelijk en gaf adviezen. Het geheel als zeer prettig ervaren en voor herhaling vatbaar

Snel en behulpzaam

Ik kreeg snel, uitgebreid antwoord op mijn vragen.

Snel en volgens afspraak

Naalden werden netjes meegenomen

Snel, deskundig en volgens afspraak

Snel, deskundig en volgens afspraak. Flexibel buiten kantoor uren en zelfs in het weekend. Service die perfect past in deze tijd!

Hele prettige ervaring

Normaalgesproken val ik snel flauw bij vaccinaties maar dit keer niet, werd volledig op m'n gemak gesteld. Het consult was ook heel fijn en de keuze voor welke vaccinaties ik wilde nemen lag compleet bij mij.

Super handig zo aan huis en goede tips en adviezen ontvangen

Erg handig aan huis en goede adviezen ontvangen

het kan niet beter

vriendelijke dame. waar moet je op letten tijdens het verblijf met het bijbehorende uitleg van de maatregelen die je thuis vooraf kan treffen doorgenomen.

Perfecte service aan huis!

Relaxed door bezoek aan huis, snelle reactietijd, deskundig advies, zeer vriendelijk, communicatie dmv website en emails prettig en duidelijk

zo als altijt was zeer goed

zeer goed informatie over vaccinaties en toepassin,snel afspraakmaken vrindelijkheid en koze van tijden

Super service

Je kiest een moment dat jou goed uit komt. In mijn geval werd ik benaderd of ik eerder kon, geen probleem. Erg fijn. Heldere en duidelijke uitleg, ook nog brochure met wat tips etc ontvangen. Zou het zeker adviseren!

Prima service, erg makkelijk en persoonlijk. Prima arts.

Erg kundige arts. Snelle afhandeling. Prima op tijd. Erg gemakkelijk dus. Iedereen aan te raden.

Erg makkelijk!

Goede voorlichting!

Goed makkelijk

Duidelijke uitleg Makkelijk Goed

De service aan huis is prettig

Voldoende informeert. De vaccinatie aan huis is prettig.

Deskundig en vriendelijk

Professioneel, vriendelijk en deskundig. Zeer prettig voor kinderen om thuis een vaccinatie te krijgen.

Uitstekend!

Gemakkelijk en snel geregeld! Leuke arts!

dhr Diessen was top

hij heeft alles goed uitgelegd, en de spuiten deze niet pijn

Rustgevend

Een vriendelijke arts en relax in eigen huis

Medewerkster was professioneel

Thuisvaccinatie medewerkers zijn professionele en deskundig in het gebied van de nodig vaccinations naar bestemmingen

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp