N ideale manier om je te laten vaccineren

Je bepaalt zelf wanneer, en hoe je je vaccinate krijgt. Zelfs op zondag komen ze bij je thuis. Perfect!

Makkelijk en snel

Binnen 10minuten alles geregeld, vaccinaties met uitleg. Zeker een aanrader.

Prettige ervaring

Snel advies, de afspraak kon snel gemaakt worden en de arts die kwam prikken deed dit rustig en gaf goed uitleg

Prima geregeld

Deskundig advies, vriendelijk en correct

Vakkundig

Duidelijke afspraak op datum en tijd. Vakkundig en goede informatie tijdens vaccinatie.

intakeprocedure lastig, eindresultaat uitstekend

Geen prettige formulieren om in te vullen. Niet handig voor 2 personen tegelijk.

Snel en makkelijk

Uitstekend en snel

Handig zo thuis en snel afspraak

Prima ervaring. Had fijner geweest met een kleine tijds blok.

zeer tevreden

Duidelijke uitleg, goede service, snelle levering medicatie

Uitstekend.

Professioneel, inclusief advies en prettig contact

Erg goed geholpen!

Ik kon direct terecht en er kwam een passend advies uit. Vervolgens had ik zelf inspraak in wat ik wel en niet wilde. De arts was sympathiek en bekwaam en er was genoeg tijd voor goed advies en vragen. Er wordt tijd voor je genomen.

Zeer tevreden!

Alle stappen werden netjes behandeld voordat ik werd gevaccineerd. Al mijn vragen werden ook uitgebreid beantwoord. Zeer tevreden met de werkwijze en professionaliteit van de vaccinateur.

Duidelijk in uitleg

Prima in uitleg en ook naar klant toe overtuigend welke vaccinatie te nemen.

Gewoon goed!

Vriendelijk, snel en duidelijk. We zijn alleen vergeten om een herhaalafspraak te plannen volgend mij.

Zeer goede informatie gekregen. Heel vriendelijk en meedenkend.

Heel prettig.

Gemakkeljk en goed

Prima geregeld. Het maken van de afspraak was heel eenvoudig. Een paar dagen later kon ik ook nog heel simpel een extra persoon toevoegen. De prikker kwam later dan het aangegeven tijdvak maar hij had hierover netjes even gebeld. Het prikken zelf was heel fijn thuis en in alle rust. Alle informatie gekregen die ik wilde

Top service!

Super snel en goed en makkelijk geregeld!

Goede zorg,maar moet erg lang beschikbaar zijn

Goede zorg, alleen een groot tijdsbestek waarin je moet thuis zijn. Zouden dus we 13.00 en 15.00 komen maar we moesten van 12.00 tot 16.00 thuis beschikbaar zijn .website kon ik niet gebruiken,gaf aan dat ik een verkeerd telefoon nummer opgaf ?

Zo makkelijk, een aanrader!

Netjes volgens afspraak, afspraken en tijden worden bevestigd; als de tijd iets wijzig word je daarover een dag van te voren over gemaild (in ons geval iets later) heel goed geprikt en een erg aardige jongeman👍🏻 top ik zou het zo weer doen!

Goede service!

Makkelijk, snel en overzichtelijk!

Uitstekende service, goede uitleg en een kundige arts.

Goede ervaring. Zeker een aanbeveling waard.

Fantastisch, war een mooie service

Geweldig dat je zelf aan afspraak en tijd kan bepalen. Dame was zeer vriendelijk en heeft goed geprikt en ons voorzien van genoeg informatie.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp