Aanrader!

Fijn dat iemand aan huis komt. We zijn goed geholpen door een deskundige jonge vrouw. Ze nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen en was erg vriendelijk.

Vriendelijk en kundig

Ik ben goed en efficiënt geholpen. Alleen het openen van het advies via de website werkte bij mij niet. Verder heel tevreden!

Goede en vriendelijke service!

Aardige dame die mij tevens zinvol geïnformeerd heeft over mijn reis.

goed en snel

Vriendelijke medewerker. Alles vlot geregeld, duidelijke uitleg.

Snel beschikbaar, stuk eenvoudiger dan in de rij bij de GGD

Zeer Vriendelijk en professioneel geholpen

Alles werd prima duidelijk gemaakt, Alles liep soepel en niet te snel of te sloom. Ik had een veilig gevoel bij deze meneer, want ja het is toch weer een vreemde in je huis laten. Ik ben heel blij met de keuze om de prikjes te laten doen bij thuisvaccinatie.

Perfect!

De thuis service is ideaal. Je bent lekker ontspannen in jouw eigen omgeving.

In 1 woord geweldig

Makkelijk om thuis gevaccineerd te worden. Deskundig advies. Super fijn om iedere keer door dezelfde persoon gevaccineerd te worden. Aanrader!

goed geregeld

Veel miscommunicatie bij grotere groep

We wilden als groep vaccineren. Dit bracht veel miscommunicatie bij thuisvaccinatie met zich mee. Verschillende medewerkers gaven verschillende adviezen. Niet handig en zorgde voor onrust! De arts die kwam vaccineren, gaf hele duidelijke adviezen en nam de onrust weg. Heel fijn. Arts regelde meteen de recepten voor malaria en de herhaalvaccinaties. De tijdmarge van twee uur wachten met een groep (op school) is niet handig. Wellicht dat de arts kan bellen als hij/zij onderweg gaat naar de patiënt, zodat je weet wanneer je aan de beurt bent.

Super geregeld, goed advies, vriendelijke arts

prima!

snel, precies, duidelijk

Excellent service

Professional service in the comfort of your own home. The appointment could be scheduled on short notice. Really clear information was provided.

Deskundige arts en uitgebreide en heldere uitleg

Zeer deskundige arts die goed uitlegt welke vaccinatie keuzes er zijn, vraagt naar de gezondheid van de te vaccineren personen, geeft advies per persoon en legt duidelijk uit wat hij gaat doen.

Het was goed en makkelijk

Goed verlopen duidelijke uitleg

De vaccinatie was goed en snel verlopen. Duidelijke uitleg!

Makkelijk, lekker thuis, goede uitleg

Haastige spoed

Ik ben behoorlijk ontevreden over het "consult" van thuisvaccinatie.nl. Mijn onvrede komt met name door de haast die de medewerker had. Hij kwam een kwartier later dan de uiterste tijd van het tijdvak (had wel gebeld) en had overduidelijk geen zin of tijd om zorgvuldig te werk te gaan. Ik liet hem binnen, deed de deur achter hem dicht en liep achter hem aan de kamer in. Hij stond direct al met de spuit in zijn handen en overrompelde me totaal door zijn snelheid. Ik hoop maar dat hij in zijn haast het juiste vaccin te pakken had. Een flink deel van het vaccin spoot hij over in plaats van in mijn arm. Toen ik daar wat van zei, reageerde hij met: "dat kan geen kwaad; een druppel vaccin is vaak al genoeg" (terwijl ik op de site van de Rijksoverheid lees dat in ieder geval 90% van het vaccin toegediend moet worden). Hij is al met al ongeveer 3 minuten binnen geweest. Deze heer zou het goed doen als pakketbezorger, maar van iemand die injecteert verwacht ik meer aandacht en zorgvuldigheid! Het maken van de afspraak ging overigens wél heel goed.

Op het tijdstip na prima

Jammer dat het niet mogelijk is om aan te geven dat het huisbezoek vanaf een bepaald tijdstip kan. Vond het gereserveerde tijdsbestek wel heel erg ruim.

Alles is prima en prettig gegaan.

De mevrouw kwam keurig op tijd en er werd alles uitgelegd wat we moesten weten en prikken gezet.Het was een ontspannen bezoek.

Ideaal

Duidelijk contact, vriendelijke dames, ideaal aan huis.

Het was een prettig bezoek

De arts heeft goede voorlichting gegeven. Er was alle tijd om vragen te stellen. Het was een ontspannen consult. Wel een pijnlijke prik ;-)

Fijne service

Voor mij omslachtig.

Ik vroeg om malaria pillen Heel omslachtig voordat het erdoor was.Ook mail verkeer steeds opnieuw ivm code's.Ook de afspraak voor bezorging is nog niet doorgegeven. jammer

Efficiënt en vriendelijk

Mooi op tijd Vriendelijk en duidelijk

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp