Goede service en informatie

Zelfs op zondagavond kwam er iemand van Thuisvaccinatie.nl bij mij thuis langs. Ik kreeg uitgebreide informatie voordat de inentingen werden toegediend. Voor één vaccinatie moest hij terugkomen. De afspraak kon meteen worden ingepland. Uitstekende service en fantastisch dat jullie aan huis komen.

Het inloggen op de site was lastig. Na goede telefonische begeleiding is het gelukt. Dat er bij mij thuis geprikt wordt, op een door mij gekozen tijdstip, is een luxe. De prikker nam er de tijd voor en het is duidelijk geregistreerd.

Uitstekend geholpen

Gisteren mijn laatste vaccinatie gekregen van het programma dat ik had te doen. Dank aan de prettige arts van thuisvaccinatie.

Op tijd, duidelijk, keurig en snel

Op tijd, duidelijk, keurig en snel

Gewoon goed

Gewoon goed

Super!

Super makkelijk en snel.

Fijne arts!

Goed uitgezocht wat we nodig hadden. Prettig persoon die ons hele gezin vaccinaties toegediende. Iedereen was op zijn gemak.

Heel fijn dat ze aan huis komen

Dat het erg goed is geregeld. En we duidelijk informatie kregen over Kenia.

Aardige dame en goede voorlichting

prima service aan huis

wel zo makkelijk aan huis

Goed en fijn geregeld zo aan huis. Goede voorlichting! Volgende keer doen we het weer zo!

In 2010 vaccinaties gehad via Thuisvaccinatie, voor 4 personen. 9 jaar later bleek dat de tussentijd tussen 2 vaccinaties minder dan 6 maanden was. Ik heb hierover gebeld en werd al snel teruggebeld dat de hervaccinaties gratis gegeven zouden worden en afspraak werd snel gemaakt. Super service!!

Heel vriendelijke arts en goed reis advies gekregen

Ik vond het een fijne ervaring om ons gezin thuis te laten vaccineren. Zelfs op zondag dus kon iedereen tegelijk worden geprikt zonder een vrije dag ervoor te nemen. Hele vriendelijke deskundige arts en zij heeft ook ons goede tips en reisadvies gegeven. .

Goed gehandeld door de arts

Goed gehandeld door de arts

Super service

Super service. Erg duidelijk

duidelijk en zeer kortdaad

om een afspraak goed te laten verlopen via het digitale systeem is wel een dingetje naar mijn idee kan dat veel makkelijker. als die verschillende mail adressen en allemaal afzonderlijk activeren is niet handig. ook met dit jullie krijgen één beoordeling voor 4 personen.

zeer prettig

Erg fijn dat ze aan huis kome en in het weekend. En alles was goed geregeld erg vriendelijke mevrouw

Met name de vlotheid vd afspraak, in het weekend en thuis prikken is geweldig fijn!

Alles klopt! Een super service op jouw locatie en jouw tijd.

Zeer vriendelijke en kundige arts die ons perfect heeft voorgelicht. Daarnaast werd er de tijd gegeven om de juiste keuzes te kunnen maken. Vaccineren op deze manier zou ik iedereen aanbevelen. De dag erop werd er al gebeld door de apotheek want ook de voorgeschreven medicatie was al weer geregeld. Een aanrader voor mensen die op reis gaan en een volle agenda hebben. Ook in de avond wordt deze service aangeboden.

heel prettig geregeld, zo aan huis. Heel vriendelijke dame, die ook alle tips besprak voor op reis

Super duidelijk en goed

Duidelijke uitleg

Zeer tevreden. Eenvoudig en snel geregeld.

Ik wist van tevoren niet wat ik kon verwachten. Eerste keer via thuisvaccinaties laten vaccineren. Het was eenvoudig ingepland, ze kwamen langs om te vaccineren en namen de tijd om het één en ander toe te lichten en aanvullende informatie over het vakantieland te geven. Daarnaast had ik iets fout gedaan met het inplannen van mijn partner (haar uitnodigen voor dezelfde afspraak), dit werd op de dag zelf nog goed opgepakt toen ik erover gebeld had. De arts had extra vaccinaties al meegenomen. Dit was dus totaal geen probleem.

Heel goed

Heel goed

Praktisch

Avond van tevoren ontving ik een mail met daarin iets scherper de verwachte bezoektijd. Eerder gegeven advies werd na info over mijn reis meteen aangepast. Er was een reserve-ampul voorhanden zodat de extra reisvaccinatie meteen gezet kon worden.

Super geregeld!

Aardige arts, prima voorlichting en relaxed inenten in je eigen omgeving. Ideaal voor mensen die opzien tegen prikken.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp