Goed geregeld!

Hele aardige dame die op kantoor kwam. Goede uitleg, snel en makkelijk geregeld.

Klantvriendelijk, super geholpen

Het enige wat wat minder was is het systeem, mijn vriend moest ook gevaccineerd worden en omdat hij niet op een mail had gereageerd (omdat zijn mail het niet doet) was hij verwijderd uit de afspraak. Uiteindelijk stond hij 3x in het systeem en had de arts die langs kwam gelukkig nog extra setjes vaccinaties bij zich.

Prima service en uitleg

Zeker aan te raden , zeer tevreden

Prettige service van thuis vaccinatie

Goed en professioneel

snel en goed geholpen

snelle en prettige servicedesk deskundige arts kortom, goed geholpen

Super goed!

Fijn om thuis geprikt te kunnen worden binnen een bepaald tijdvak. Een dag vantevoren krijg je een kleiner tijdvak van 2 uur ipv 4 uur. Aardige en ervaren mensen die komen prikken en de factuur ontvang je later per mail. Ideaal als je met meerdere mensen een vaccinatie nodig hebt ( zoals in ons geval) en niet duurder dan de consulten als je, je ergens anders laat prikken (buitenshuis)

Ervaren arts, uitleg gekregen en service thuis is ideaal.

Fijne ervaring, ging allemaal heel snel.

Ging erg snel. Op zich ook fijn dat het aan huis was.

Makkelijk thuis. Vriendelijk en efficient.

Top geregeld!

Goede voorlichting over hoe en wat te doen in de jungle door aardige arts/verpleegkundige. Top!

Flexibele service en kundige arts

Zeer flexibele service en goede informatie. Ik ben zeer tevreden!

Prima service en kwaliteit

Kennis en kunde zijn perfect. Het tijdslot voor de afspraak zou wat beperkter kunnen of bv een half uur van te voren een berichtje zodat je niet een halve dag hoeft te wachten

Heel erg goed

Zeker blij mee

Heel erg fijn en relaxed

Het was heel fijn dat ze aan huis kwam en ik kreeg heel goed persoonlijk advies. Alle informatie was op orde en ze kon mij alles gelijk laten zien en had antwoord op al mijn vragen.

Snel geregeld en goede voorlichting

De afspraak was zo geboekt, arts kwam binnen afgesproken tijd en gaf goede informatie over wat wel en niet te doen. Stukken prettiger gang van zaken dan bij ggd!

Heel lastig om gezinsleden te koppelen

nadat het nu verplicht is dat ieder een eigen e-mailadres moet hebben, hebben wij een account aangemaakt. tweede persoon kreeg mail voor bevestiging, hij heeft hierop gereageerd maar dit kwam niet bij jullie binnen. telefonisch ben ik goed geholpen maar ook hierna komen de bevestigingen van 1 persoon niet bij jullie binnen. voor nu ben ik geholpen maar vraag me af hoe het een volgende keer gaat.

Fijn en snel geholpen. Goede informatie gekregen. Hij was heel erg behulpzaam, ook in het beantwoorden van andere (niet-gerelateerde) vragen.

Gemak van vaccinatie thuis

Mijn man en kinderen zijn thuis gevaccineerd en goed geïnformeerd over risico's op reis. Keurig volgens gepland tijdstip!

goed geholpen

Dat je zelf kan bepalen wanneer je afspraak kan maken.

Snel en vakkundig

Er werd snel op mijn vraag gereageerd met een antwoord waar ik veel aan heb

Een aanrader!

Prima geadviseerd en geholpen!

Na even wat strubbelingen vanwege uw nieuwe systeem goed geholpen verder.

Goede service en informatie

Zelfs op zondagavond kwam er iemand van Thuisvaccinatie.nl bij mij thuis langs. Ik kreeg uitgebreide informatie voordat de inentingen werden toegediend. Voor één vaccinatie moest hij terugkomen. De afspraak kon meteen worden ingepland. Uitstekende service en fantastisch dat jullie aan huis komen.

Het inloggen op de site was lastig. Na goede telefonische begeleiding is het gelukt. Dat er bij mij thuis geprikt wordt, op een door mij gekozen tijdstip, is een luxe. De prikker nam er de tijd voor en het is duidelijk geregistreerd.

Uitstekend geholpen

Gisteren mijn laatste vaccinatie gekregen van het programma dat ik had te doen. Dank aan de prettige arts van thuisvaccinatie.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp