Heldere uitleg en prettige service

Heldere uitleg en prettige service

Keurig op tijd aan huis service

Snel, professioneel, duidelijke uitleg en tips.

Gemak dient de mens

Arts was er binnen de aangegeven tijd. Legde alles goed uit en adviseerde.

Fanrastisch

Keurig op tijd en lekker makkelijk aan huis.Vriendelijke mensen die voor al je vragen openstaan

Snelle levering

Snelle respons en snelle levering. Voor een recept per mail is de site een beetje onduidelijk. Pas aan het einde zie je dat een “ afspraak” kan omgezet worden in een recept via mail.

Prima service en erg behulpzaam

De dame die kwam was zeer behulpzaam en gaf allerlei goede adviezen en tips. Bezoek was zeer relaxed. Volgende keer weer!

was goed

kreeg goed advies meneer had verstand van zn vak

Duidelijke uitleg

Prima site op een ding na

Je hebt info vooraf om alles in vullen. Beter aangeven eerst wat je nodig hebt en je kunt niet verder alles invullen als je 1 ding niet hebt om later nog het ene ding aan te vullen

Prima, alleen uitleg gekregen over de prikken en malariakuur waar we om vroegen verder niet over evt andere ziektes. Gelukkig veel reiservaring maar kan me voorstellen dat uitleg over bv denque ook prettig is.

Op tijd, goede info en antwoord op eventuele vragen

Evenals vorig jaar zeer tevreden

Prettige, professionele begeleiding en uitleg over de vaccinaties voor onze vakantie

Daarnaast goede uitleg over de risico's die je kan lopen

Voor ons goed bevallen!

Wij bevelen thuisvaccinaties aan omdat de service prima in orde was, antwoorden op vragen werden duidelijk beantwoord. Verder kregen we van te voren duidelijk per mail door hoe laat we thuisvaccinaties konden verwachten.

Snel, vriendelijk en heel duidelijk

Zoals ik al vermeld heb in de titel. Een erg fijne en snelle ervaring!

Klantvriendelijk, duidelijke uitleg!

Klantvriendelijk, goede voorlichting en uitleg.

Snelle en adequate afhandeling van mijn vraag

We hadden op korte termijn een advies en recept nodig en dat heeft Thuisvaccinatie heel goed opgepakt

Vakkundig en efficiënt

Handig als je de hele familie in een keert laten vaccineren. Je krijgt voorlichting over gebieden die risicovol zijn en welke voorzorgsmaatregelen je moet treffen. Ook zorg voor eventueel flauwvallen na vaccinaties. T gaat snel en efficiënt. Prima dienstverlening!

Professioneel en duidelijk.

Zeer vriendelijke arts met een duidelijke uitleg. Er was voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen. En voor onze kinderen erg prettig om thuis te vaccineren.

Goede informatie en voorlichting. Prik pijnloos dus geweldig.

Tijd en geduld

De arts nam alle tijd om alles rond de vaccinaties uit te legen en ook het waarom met betrekking tot onze bestemming.

Alles is prima geregeld!

De mensen zijn correct, vriendelijk, flexibel, vakkundig!

Prima.

De arts was aardig en gaf goede voorlichting. Hij kwam op tijd.

Duidelijk en makkelijk

Goede uitleg over welke vaccinaties nodig zijn en de mogelijke risico's bij het niet nemen van een vaccinatie. Verder wouden de vaccinaties vakkundig gezet en ben je snel klaar. Ideaal dat het ok in de avonden of weekenden kan.

Lekker snel!

Hij kwam op tijd aan, pakte zijn spullen, prikte in mijn arm en ging weer weg. Lekker vlot dus!

Goede informatie en goed geprikt. En fijn dat dit thuis kan plaatsvinden.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp