Duidelijk, snel en handig

Gemakkelijk een afspraak te maken, duidelijke communicatie over de afspraak. Prettige arts met duidelijke uitleg. Neemt de tijd. Het gemak van niet de deur uit hoeven.

snel en deskundig

snel en deskundig, prima voorlichting. TOP.

Fijn en snel geholpen

Veilig op vakantie gaan, staat op nummer 1. Dit is de uitkomst voor last minute vakantieboekers. Dagje thuiswerken, je krijgt een tijdsindicatie van 2/3 uur en je bent binnen tien tot 15 minuten geholpen. Top!

Heel makkelijk

Goede uitleg vriendelijk persoon

geweldig

We zijn op de afgesproken tijd bezocht en kregen heldere uitleg over de vaccinaties.

Snel, makkelijk en vriendelijke

Afspraak is makkelijk in te plannen, duidelijke informatie op de website en via de mail die je ontvangt. Handig als je met je gezin samen een vaccinatie moet hebben en helemaal handig omdat dit ook in de avond kan.

Gemak dient de mens

Voor diverse reizen afspraken gemaakt en ingepland, altijd netjes geregeld. Afspraken maken is super simpel online.

Goed en snel geregeld!

Was een makkelijke oplossing, alles was goed geregeld en goede hulp.

Super handig!

Leuke arts, kon gewoon even stoppen waar ik mee bezig was en binnen een kwartier was het al klaar.

Snel en goed geregeld

Arts belde of hij vroeger kon komen. Prima, snel geregeld. Enige minpunt dat de arts alle gebruikte spullen op tafel liet liggen, kon ik zelf dus opruimen.

Ideaal

Goede voorlichting en prettige arts.

Accuraat, profesioneel en prettig!

Zoals hier boven beschreven. Top!

Super helder

Alles klopt. De tijd en de info tevoren! Ik raad veel dingen niet echt aan. Desgevraagd meld ik mijn positieve ervaringen.

De wachttijd was wat aan de lange kant voor het maken van een afspraak. Maar op het gekozen tijdstip kregen we verschillende updates van de tijd en die klopte. Deze arts was snel en vakkundig. Het was een herhaalsessie en voor 2 personen duurde het niet meer dan 10 minuten.

Heel goed geregeld allemaal en reuze makkelijk zo aan huis.

Heel goed geregeld en makkelijk

Perfect geregeld

Mooi op tijd en duidelijke uitleg en behandeling

Fijn voor de kinderen

Onze oudste zoon heeft angst voor prikken en kon nu heerlijk in zijn favoriete stoel en de poes op schoot een vaccinatie krijgen. Hij heeft geen kik gegeven. Helemaal top!

Snelle service, telefoontje gehad dat hij eerder kwam en goed advies

Alles prima geregeld.

Communicatie goed, peroon die vaccineert deskundig. Alles klopt.

Heel fijn ervaren. Het is een eind rijden om naar een vaccinatie punt te rijden. Echt een uitkomst.

Super fijn en zo gedaan.

Super fijn geholpen door Soufiane

De afspraak maken, het advied. Puur gemak. De afspraak zelf verliep ook geweldig. Soufiane is gezellig, kundig en gaf fijne, gerichte en heldere voorlichting. Een dikke 10!

Vriendelijke arts en goede informatie

Een vriendelijk, rustige arts met duidelijke informat ie.

Prima geregeld allemaal goed advies

Op tijd volgens afspraak / Goed advies / prima zo

Prima service en goede uitleg

Kundig advies. Goed uitleg

Tijdslot goed aangegeven. Kundig advies. Prettig gesprek