Keurig op tijd,duidelijke uitleg.

Snel en duidelijk

Snel en duidelijk. Precies wat ik wilde

Prima, makkelijk

Lekker makkelijk afspraak in plannen, en arts kwam aan huis. Heerlijk

Goed advies.

Goed ervaren.

Ik heb heel goed ervaren. Grt asni

Goed voorbereid, veel informatie gehad.

Correct, informatief, deskundig.

Wij zijn op zeer deskundige en vriendelijke wijze geholpen. Iedereen werd gerustgesteld en alle vragen werden helder beantwoord. Ook goede tips werden gegeven. Zeer professioneel!

erg goed gedaan!

De dame die bij ons thuis kwam heeft eerst alles rustig uitgelegd en goed voorbereid op wat er ging gebeuren. Eerst ook de risico gebieden in Suriname doorgenomen met ons en wat nodig is om beschermd te blijven tegen infecties en insectenbeten. Wij, mijn vrouw en ik, zijn zeer content met de werkwijze van de arts in opleiding. Perfect!

Prima thuisservice!

Alle informatie en vaccinaties in de thuissituatie toegediend, helemaal prima. Klein minpuntje; wij kregen wel een bevestigingsmail, maar het tijdslot was nog steeds tussen 18.00-22.00uur. Dit was volgens mij een foutje. Hierdoor waren een paar onder ons wat (te) lang in de stress....

Snelle afspraak, bekwaam, vriendelijk, goede toelichting

Prettig.

Prettig, een persoon die goed met haar priknaald om kan gaan. Met weinig of geen pijn. Ze is heel rustig en daardoor ben ik niet nerveus. Ze gaf me ook goed advies.

Goede begeleiding en veel mogelijkheden om af te spreken

Goede begeleiding en veel mogelijkheden om af te spreken

Super. Erg aardige verpleger. Zeer tevreden.

Zou het echt iedereen aanbevelen.

Duidelijk eerlijk en kort

Professionele aanpak

Erg goede service door zeer bekwame en vriendelijke arts

Keurig op tijd, goede uitleg, stelt de kinderen gerust. Voor gezin van 5 is dit de uitkomst, afspraak op zondag avond want anders is het haast onmogelijk om dit in 1 keer te kunnen laten doen.

Het online inplannen en koppelen van gezinsleden had makkelijker gekund.

Lekker vlot en handig

Je hoeft de deur niet uit en de rekening gaat direct naar de verzekering. Netjes!

Gewoon makkelijk en deskundig

Makkelijk Goed advies Deskundig

Heel goed geholpen

Alles rustig en duidelijk uitgelegd. Hygiënisch en schoon en erg handig dat het thuis kan.

Prima geregeld!

Ideaal dat het lekker thuis kan. Goed advies, aardige medewerkers. Alleen maar positief.

Hij probeerde zo goed mogelijk te adviseren. De arm heeft wel nog 2 dagen erg beurs aangevoeld en na 4 dagen nog stijfheid.

Vakkundige en vriendelijke professionals

Twee keer iemand langs gehad, beide keren zeer positief. Medewerkers zijn duidelijk en volledig, denken goed mee. Kind van 3 werd ook ingeent, daar werd super goed mee om gegaan.

top mooi op tijd

gewoon vriendelijk goede informatie

Prima!!!!

Prima geregeld, prima service, prima communicatie

Erg tevreden.

Duidelijke site. Makkelijk en snel een afspraak te maken en ideaal dat ze thuis komen. Meteen advies per mail na inplannen afspraak.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp