Opnieuw, na eerdere vaccinaties via jullie, een goede ervaring

Duidelijke uitleg over de gebieden waar ik naar toe ga.

Vriendelijk en informatief

De eerste indruk van mijn arts was vriendelijk. De uitleg was helder en ik ontving een duidelijke uitleg. Ik kreeg mijn vaccinaties en een uitleg waar op te letten. Kortom, ik ga met een goed gevoel op reis.

Positief

Ik ben tevreden. Het was duidelijk, vooral ook hoeveel ik zou betalen etc. Wel vond ik het tijdsblok wel vrij groot.

Goed, snel en duidelijke informatie.

Goed, snel en duidelijk.

De eerste keer dat ik er gebruik van heb gemaakt en ik vind het positief

Het gemak van thuisvaccinatie was mij eerst niet bekend. Na het boeken van een reis zag ik de mogelijkheid om snel de nodige injecties te kunnen krijgen. Het gemak (na de registratie) om een afspraak te maken vond ik heel goed. Ook de manier van terugkoppeling daarvan sprak mij aan. De arts kwam op de afgesproken tijd en gaf ons veel informatie. Kortom ik ben heel tevreden met Thuisvaccinatie.

Zoals altijd goed geregeld!

Prima service aan huis, was voor een herhalingsvaccinatie. Alles via de mail geregeld, top! Tijdsstip duidelijk aangegeven in tijdsblok, wederom een kundige arts. Kortom als ik weer een vaccinatie nodig heb dan maak ik weer een afspraak!

Het maken van een afspraak verliep wat moeizaam, maar de rest ging perfect.

Het maken van een afspraak verliep wat moeizaam, maar de rest ging perfect.

Goede service. Fijn dat het aan huis kon.

Goede service. Spuiten werden goed gezet. Fijn dat het aan huis kon. Professioneel.

Prima service, goede uitleg en kundige vaccinatie.

Ik ben heel tevreden over het huisbezoek.

Zeker aan te bevelen, snel en goed geholpen!

Erg tevreden, zal dit zeker in de toekomst ook via deze weg doen.

Goede ervaring

Heel netjes

Heel prettig dat het thuis kan! Dat was heel prettig voor de kinderen. alles gaat heel netjes! Ook prima klantenservice!

Praktisch en efficiënt, gemak dient de klant!

Het bezoek verliep prima als klant vind ik dit zeer prettig om in eigen tijd en eigen huis de vaccinaties te krijgen. De dame die langs kwam, was zeer kundig en klantvriendelijk. Opvallend was wel dat er in de administratie diverse zaken niet kloppend waren: de verkeerde vaccinaties stonden voor de verkeerde personen ingepland. De afspraak was telefonisch gemaakt, omdat inloggen ook niet lukten. Kortom, de administratieve handelingen zijn voor verbetering vatbaar, het bezoek zelf was prima!

Heel fijn!

Fijn dat het thuis kan gebeuren! In de drukte van de dagen is 's avonds een hele fijne uitkomst!

prettig en kundig

ervaren arts

Vriendelijk, deskundig en snel

De afspraak was makkelijk te maken, fijn dat je van te voren een advies krijgt toegestuurd. Tijdens de afspraak had meneer extra vaccins mee, dus we konden ook extra vaccinaties krijgen ter plekke. Vriendelijk geholpen en we kregen deskundig advies. Het was ook snel geregeld allemaal.

Geweldig !

Ze was erg vriendelijk,en zorgzaam en ze stelde me op mijn gemak,en nam alles even door wat betreft mijn aanvraag en gaf me ook tips voor de vakantie waar ik naar toe ga! Super! lekker makkelijk,je hoeft de deur niet uit en in een wachtrij

Wat een fijne arts!

Inentingen zijn voor zoon van 17 die beroepshalve geënt moest worden. Goed doorgevraagd en super zorgvuldige toelichting. Echt heel fijn!

Geweldige service

Ontspannen, vriendelijk, tijd wordt goed aangegeven. Je hoeft zelf de deur niet uit, financiële afhandeling rechtstreeks naar zorgverzekeraar. Wat wil een mens nog meer?

Ik vind Thuisvaccinatie zeer professioneel en erg betrouwbaar.

Van het inplannen van de afspraak tot en met het bezoek van de arts: zeer professioneel & prettig. Ik heb goed advies gekregen en ga daardoor goed voorbereid op reis. Veel dank!

Mijn ervaring met de dienstverlening van thuisvaccinatie was uitstekend.

Ik werd goed geinformeerd en uitstekend geholpen met de vaccinaties die ik nodig had.

Super fijne service

Meneer was te laat wist dit de ochtend al door file ongeluk. Kreeg gelijk sms en kater op de dag weer 1. Tijd liep gigantisch uit maar ik had t aan tijd en hield me keurig op de hoogte. Goede duidelijke uitleg gehad over alle ziektes. En ook bij de kleine man was hij heel geduldig en voorzichtig.

Buitengewoon tevreden

Heel vriendelijke arts en professioneel. De klant wordt erg goed geholpen en ontzorgd. Zij declareren bij de ziektekostenverzekering zodat je als klant niets zelf hoeft te doen. Dit was voor mij de tweede keer en ik raad thuisvaccinatie bij iedereen van harte aan!

prettig, vriendelijk en snel

Opaallaan 1212