Praktisch, handig, zorgvuldig en duidelijk.

Informatievoorziening is ok, website ook, maken van afspraak gaat gemakkelijk. Advies is adequaat. Arts weet waar ze het over heeft en helder in informatievoorziening. Enig minpuntje is: onhandige manier van communiceren met klant via telefoon, al liet persoon wel goede wil blijken. Komt alleen niet zo klantgericht over als het eerste antwoord op een vraag is dat veranderen afspraak geld gaat kosten en dat ik toch zelf voor tijdvak had gekozen. Daarna is het inhoudelijk wel goed opgelost, maar de communicatie via telefoon kwam op mij wat knullig over.

Prima service, goede informatie

Prima service, goede informatie, alles volgens afspraak.

prima goed geïnformeerd

goed en vriendelijk geholpen

makkelijk en goede voorlichting

Makkelijk dat er iemand thuis komt.

Snel en goed geholpen. Raad het zeker aan (en heb dit al gedaan bij meerdere vrienden/familie).

Was ter zake kundig.

Zoals eerdere ervaringen: te laat

Ik had afgesproken tussen 9:00 en 13:00, maar zelfs met dit ruime tijdspad kun je er dus niet vanuit gaan dat de arts op tijd komt. Om 13:20 was de arts er pas. Een enkele keer kan dat gebeuren, maar voor ons is dit de derde keer. De dame aan de telefoon en de arts zelf waren erg vriendelijk en de afhandeling was correct, maar de planning moet echt strakker!

Snel en accuraat

Ik ben tevreden over het snelle, volledige en grondige advies en opvolging daarvan.

Een zeer kundige arts, prima geprikt. Dacht ter plekke mee.

Niks op aan te merken. Echt geweldig.

Heel gemakkelijk

Ontzettend handig om dit thuis te doen. De arts was erg vriendelijk en legde alles goed uit.

uitstekend

duidelijke afspraak. alles volgens aangegeven tijd traject.

Ideaal

Een afspraak maken wanneer iedereen thuis is en buiten kantoor uren. En ze komen bij je thuis binnen het afgesproken tijdsmarge. Ideaal!

Uitstekend geholpen !

De arts was keurig op tijd alles goed uitgelegd erg vriendelijk.

Duidelijke uitleg, nemen de tijd voor je, deskundig.

Iemand met verstand van zaken. Nam echt ruim de tijd voor ons. We voelden ons gehoord. Gaf nog extra tips en aanbevelingen. Kon onze vragen goed beantwoorden

Heel fijn dat het mogelijk is dit thuis te doen. Het is heel fijnen dit thuis te doen.

Heel gemakkelijk. Ook goede voorlichting over het land waar we naartoe gaan.

Erg positief

Precies op tijd, vriendelijk en bekwaam, vragen/ informatie werden beantwoord.

Goede dienstverlening, onaardige arts

Aanbod van thuis vaccineren was de perfecte uitkomst voor mijn situatie. Begin dit jaar had ik hier al geweldige ervaring mee, ook via jullie. Toen was mijn score zonder twijfel 5*! De arts die gister langskwam daarentegen... wat betreft kennis moet ik zeggen dat ze wist waar ze het over had. Haar servicegerichtheid daarentegen.. Of laat ik het simpel zeggen: super onaardig! Ze was gehaast, alles moest vooral snel snel snel. Op mijn vragen reageerde ze alsof ze nog nooit zoiets doms heeft gehoord. Ontbrekend inlevingsvermogen. Dat jij elke dag praat over hepatitis en rabies betekent niet dat ik ook die kennis met me draag, volgens mij is uitleg geven niet minder belangrijk dat de vaccinatie zelf. Dan wat meer over haar houding.. Ik legde mijn situatie uit, dat vanwege feestdagen, ik over bijv malariapillen niet heb kunnen overleggen met de collega’s en manager. Ze waren simpelweg niet bereikbaar. Ze laat hele aparte stiltes vallen en trekt een hoofd die duidelijk laat zien dat ze dat maar raar vindt. Vervolgens neemt ze me niet mee in wat ze doet. Ze begint zonder uitleg uit te pakken en dingen te doen, dus ik als klant zit naar allerlei gerei en naalden te kijken in stilte. Onaangename situatie. Neem de klant mee in wat je doet! Ik denk dat ze een welgestelde 10 minuten is geweest voor informatie en toedienen van 3 vaccinaties. Abnormaal! Je voelt je een nummertje. Deze dame dacht dat we met elkaar hebben geknikkerd in haar houding en manier van praten. De vorige arts (eerdere ervaein) stelde de juiste vragen, geïnteresseerd en gaf ons het gevoel met een professional en echte arts te maken te hebben. Deze dame heeft heel wat te leren over omgang met klanten, mens-gericht werken en fatsoen. Ze was ronduit onaangenaam. Voor mij nooit meer! Ik hoop dat jullie haar hierop aanspreken want dit is geen goed visitiekaaetje voor jullie organisatie! Ik ontvang graag e-mail met terugkoppeling met wat jullie met mijn feedback hebben gedaan. Veel dank.

Prima, practice informatie, adequaat.

Volgens verwachting!

Makkelijk, maar procedure is erg traag

2 januari aanvraag gedaan voor Malaria tabletten, 10 januari akkoord gekregen en naar alle waarschijnlijkheid 16 januari in huis. Vind ik vrij lang duren!!

Prettig, vriendelijk, efficiënt en informatief

De website is af en toe wat ontoegankelijk en vooral kort door de bocht. De arts die wij op bezoek hadden, was dat geenszins: prettig, vriendelijk, efficiënt en informatief. Prima ervaring! Voor herhaling vatbaar.

Vriendelijk en snel

Professioneel advies, pijnloos geprikt.

Je merk dat hij ervaren is in wat hij doet maar dat het ook gemoedelijk gaat.

Super goed uitgelegd en heel vriendelijk meneer

Super leuke service en alles heel goed uitgelegd. Ik zal het iederen aanraden.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp