Ideaal voor een vaccinatie op locatie of thuis

Ondanks dat het formulier voorafgaand aan de afspraak behoorlijk uitgebreid is, is het toch vrij eenvoudig om een afspraak in te plannen. De tijdsindicatie vooraf was nauwkeurig en de arts was op tijd, vriendelijk en heeft alle relevante informatie verstrekt.

Alles was prima

Indicatie van tijdstip vooraf ,dat was heel prettig. Goede informatie en uitleg.

Prettig en efficiënt

Op vriendelijke en prettige wijze werden wij geïnformeerd. De vaccinatie was snel en efficiënt.

Handig

De arts was heel rustig en vriendelijk en nam de tijd voor info en vragen.

Prima geregeld

Tot op heden alle keren goed geregeld van het maken van de afspraak tot het geven van de vaccinaties. Vriendelijk personeel.

Snelle, nette service aan huis

Degene die langs kwam voor de vaccinatie was professioneel en vriendelijk. Het proces verloopt snel en aangenaam. Helaas heb ik nu een week later nog steeds enorm last van mijn boven arm.

Correct op tijd, duidelijk, informatief, vriendelijk

Super geholpen en geïnformeerd!

Online een afspraak gemaakt en via mail keurig op de hoogte gehouden van offerte tot afspraak. Prima service en zeker aan te raden!

Fijn dat ze bij thuiskomen . Mooi op tijd, vriendelijk . Zeker aan te raden.

Sympathieke arts. Kennis van zaken

Super!

Praktisch omdat het thuis kan, handig omdat het op een tijdstip kan wat niet in strijd is met je werk

super

super

Professioneel, adequaat en vriendelijk

In de afgesproken tijdseenheid was de arts aanwezig. Kort en bondig een uitleg over de benodigde vaccinaties en malari-pillen gehad aan de hand van verschillende overzichten met risicogebieden. Vaccinaties kundig en pijnloos uitgevoerd.

Vakkundig en vriendelijk

Ik was de laatste patiënt van de dag, rond 21.30u. Arts heeft van te voren een berichtje achtergelaten met excuses dat ze laat was (maar nog steeds binnen het tijdblok dus niet té laat). Zeer vriendelijk en geduldig. Ik ben geen held als het om naalden gaat maar ze liet mij erg op m’n gemak voelen waardoor het niks voorstelde. Ze had veel kennis en kon al mijn vragen beantwoorden.

ook deze keer weer uitstekend

Zoals al vaker zijn wij ook deze keer weer zeer tevreden met de service. De jonge dame was prima op tijd en deed haar werk kundig en prettig.

Handig!

Uitgebreid advies en prikken. Dat gewoon thuis.

kwam op tijd, was snel en uitleg goed

Het was fijn om dit thuis te kunnen doen. Het bezoek was prettig en ondanks dat er een aanmelding niet goed was doorgekomen is alles toch gelukt.

Nooit meer anders!

Duidelijk en snel

Duidelijk en snel

snelle service en op de afgesproken tijd

snelle service en op de afgesproken tijd

Superfijn

Prima service en goed advies gehad!

Lekker makkelijk

Aardige arts, zeer goed op de hoogte van het gebied waar wij heen gaan( Suriname). Deskundig en to the point!

Goede en deskundige uitleg

Voor de eerste keer gebruik gemaakt van Thuisvaccinatie . Ik ben zeer tevreden. Kreeg vooraf een advies welke vaccinaties werden aanbevolen met prijsopgave. Arts had zich goed verdiept in de risico's van het te bezoeken land. Kreeg naast de vaccinaties ook nog adviezen om andere mogelijke besmettingen te voorkomen.

Super!

In een woord geweldig geregeld! Ga dit voortaan altijd zo regelen!

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp