Prima, vakkundig

Prima, vakkundig, gemakkelijk

Nette en goede service aan huis.

Fijn dat ze thuis komen. Goede en uitgebreide uitleg.

Prima en snel

Het is jammer dat er in het begin een tijdsvlak gekozen kan worden van 4 uur. Vervolgens komt er een exacte tijd maar dit is alsnog een tijdsvlak van 2 uur. Arts kwam optijd en was erg snel weer klaar. Puur zakelijk maar prima. Zou het volgende keer weer op deze manier doen.

Thuis,snel en accuraat

Prettig in eigen omgeving!

Effectief en op korte termijn

Prettige doeltreffende en snelle hulp.

Snel en accuraat

Zoals hierboven genoemd: snel en accuraat. Duidelijke voor-/en toelichting! Prima!

Prima!

Goed, snel en duidelijk! Leuke, lieve dame die is langs geweest

Erg fijn!

Snel en adequaat.

Makkelijk en snel

Meteen antwoord op vragen en vriendelijke benadering per e-mail.

Prima klantgerichte dienstverlening

Sowieso is gekozen opzet van thuis vaccinatie een goed initiatief. Duidelijke voorlichting, service aan huis, snelle opvolging. Zou helemaal perfect zijn als tijdslot waarbinnen bezoek plaatsvindt vooraf nog korter is. Nu wordt dag van te voren een tijdslot afgegeven van 2 uur, maar wel dat je binnen slot van 4 uur aanwezig moet zijn. Dit zou korter moeten kunnen..

Langdradig

Ik heb elk jaar alleen malariatabletten nodig, ik ben dus overal bekend mee en vind eigenlijk dat er een shortcut moet zijn voor mensen die dit vaak gebruiken (jaarlijks) en al die uitgebreide info niet nodig hebben. Zo ontzettend veel mails en uitleg... Zou fijn zijn als er een kortere route zou zijn.

Ideaal

Ik vond het ideaal vaccinatie aan huis en de arts was ook super vriendelijk en duidelijk met uitleg. 1 nadeel is dat we alle 2 de hele middag vrij moesten nemen. En pas op zondag het bericht kregen tussen. Welke tijden de arts langs zou komen.

Prettige en begijpvolle uitleg

Duidelijke en rustige uitleg.

Goed geregeld en vriendelijk personeel.

Mw die mij kwam vaccineren had alles al bij zich en legde alles goed uit wb mijn reis naar vietnam. Heel fijn dat vaccinaties ook gewoon aan huis gezet kunnen worden! Ook erg vriendelijk.

Alles is prima geregeld.

Prima.

Super.

De arts bleef langer, om te controleren of de reactie op de prik niet erger werd. ( waarschijnlijk allergische reactie)

Herhalingvatbaar

Je krijgt netjes een smsje met een tijddindicatie, meneer ging zeer snel te werk.

Snel en onpersoonlijk

Ik had het gevoel dat het voor de artsen enkel een formaliteit was, wat het hoogstwaarschijnlijk zo is. Weinig interesse in mijn reis en het moest allemaal heel snel. De daadwerkelijke prikken ging overigens wel goed.

Duidelijke uitleg over de ziektes, die plaatse voorkomen en wat er tegen te doen.

Dikke prima!

Alles simpel via internet te regelen en het bezoek aan huis is perfect en wordt deskundig gedaan! Een aanrader hoor......

Uitermate kundige medewerker

Het was een efficiënte met genoeg informatie bezoek. Er werden mij goede adviezen gegeven. Met name ivm mijn darm problemen duidelijke richtlijnen hoe en wat te doen als er zich problemen voor doen. Waarvan ik hoop dat die zich niet voor gaan doen. Arts waar zeer vriendelijk.

Helemaal goed

Goede voorlichting, en deskundig

Heel praktisch

Dit was mijn herhaling van afgelopen juli. Vond het wel spannend de eerste keer in juli en nu eigenlijk weer. Niet voor de injectie, maar je laat toch iemand, een vreemde, binnen die je dan ook nog iets in je lijf spuit. Vertrouwen moet je wel hebben. Maar heel fijn dat het kan en op tijdstip die me uitkomt. Voorbereiding en planning op bezoek top. Gr. Liesbeth

zie hieronder

Duidelijk en correct. Onderneemt controle. Waarschuwt voor gezondheidsproblemen.

Behulpzaam en informatief

De mevrouw die mij heeft geholpen was goed geïnformeerd over de zaken en kon mijn vragen goed beantwoorden. Ik heb een heel goede ervaring gehad met Thuisvaccinatie.nl

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp