Eenvoudig en praktisch

Als klant bij VGZ heb ik (voor de tweede keer) gebruik gemaakt van Thuisvaccinatie.nl. Een afspraak is eenvoudig te maken en je gegevens worden nu ook netjes bewaard. Simpel te regelen en uitleg was goed👍

Goede service en goed advies

Goed, alleen jan de afd plannig misschien iets ruimer pkannen/rekening houden met files want daar

Door was de arts buiten haar invloedssfeer aan de late kant

Goede communicatie over de afspraak en de nodige vaccinaties. bezoek op de afgesproken tijd en prima uitleg en advies.

Efficiënte werkwijze voor thuis vaccinatie

Mooie werkwijze om op deze manier vaccinaties voor in ons geval 5 personen gelijk te halen. Vriendelijke medewerker. Het tijdslot van 4 uur is wel vrij lang.

Comfortabel concept, efficient proces

Zie bovenstaand

Geweldige service

Arts neemt alle tijd om ook je vragen te beantwoorden

Heel fijn goed geïnformeerd

Zeer tevreden met de service van Thuisvaccinatie.nl

Mijn ervaring met Thuisvaccinatie was zeer positief. Het aanmelden via de site ging soepel, net als het contact met de klantenservice. De dokter die langskwam was erg kundig en werkte op een prettige manier. Ik zou Thuisvaccinatie zeker aanbevelen aan anderen.

Goede voorlichting en professionele aanpak

Erg tevreden over het advies en het meedenken met de juiste vaccinatie. Binnen het afgesproken tijdstip.

Snel en kundig

Prettige jongedame, pijnloze prik, goede uitleg over mogelijke ziektes en wat te doen dan te voorkomen.

Goed, maar wel later dan van te voren gecommuniceerd

Zie bovenstaande zin.

Super service, snel geregeld en aan huis.

Prima geregeld

Ze komen op de afgesproken tijd aan huis Ze zijn aardig Vakkundig personeel Vullen vaccinatie boekje keurig in. Kort om ik ben er zeer content mee

Gemakkelijk,duidelijk uitleg en vriendelijk

Goede voorlichting en aardige arts

Goede uitgebreide voorlichting en aardige gezellige arts. Perfect!

Top service aan huis!

Tijdens het thuiswerken even tussendoor, dat scheelt tijd. Fantastische service aan huis en een goede uitleg.

Heel positief!

Vriendelijk, op tijd, duidelijke uitleg.

Prima service en vriendelijk

helemaal prima en ook nog van te voren gebeld.

Ik had niet eerder gehoord van deze dienstverlening, maar dit is wel super. Gewoon thuis op een zaterdagochtend zo gepiept.

Heel vriendelijk, duidelijk en uitgebreid geholpen. Luxe dat dit zo in je eigen huis en in het weekend kan!

Heel prettig

Snel, vriendelijk, goed advies. Ideaal als ook kinderen gevaccineerd moeten worden

Het was fijn zo thuis geholpen te worden door een aardige arts

Prettig

Handig

Het is handig om thuis te laten vaccineren. Nu hebben ze iets over het hoofd gezien en heb ik 2 keer dezelfde vaccinatie gekregen dit koste mij 70 euro extra ik vind dit niet netjes

Met terugwerkende kracht was mijn ervaring niet prettig.

De jongeman die de vaccinaties kwam geven liet mij weten dat ik en de malaria pillen per post ging ontvangen en dat de factuur rechtstreeks naar mijn zorgverzekering zou gaan. De gegeven informatie is onjuist en heel vervelend, gelukkig kon ik de pillen op het vliegveld (op dag van vertrek) halen. Factuur heb ik ontvangen en is niet naar mijn verzekering gestuurd. Valse en of foutieve informatie verstrekken en dus onverwachte kosten hebben is niet prettig. Verder was het makkelijk een afspraak te maken en ging het prikken snel.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp