Zeer vriendelijk

Goede uitleg en zeer vriendelijk

Professioneel, zorgzaam en heel vriendelijk

Afspraak was punctueel en zeer prettig

Super praktisch

Gewoon thuis op vrijdagavond aan de keukentafel door vriendelijke arts. Geen onnodig vrij nemen!

Erg prettig!

Doordat er thuis gevaccineerd kon worden, hoefde ik geen dag vrij te nemen van mijn werk. We konden ons op zaterdag laten vaccineren, erg prettig! Het was zo gebeurd en kregen genoeg informatie

Ruim voldoende

Tevreden!

Goede ervaring

De mevrouw die bij ons kwam was keurig op tijd en zeer professioneel . Wij raden dit iedereen aan.

Goede service, fijn contact

Wat een gemak dat je vaccinatie aan huis kunt regelen. Handige website, ook om zelf een afspraak in te plannen. En een nette service. Aanrader!

Ik raad het iedereen aan

Wat is het handig dat er iemand bij je thuis komt, en dan ook nog in het weekend. We hebben naast de prikken goede vakkundige adviezen gehad. Afgestemd op onze situatie en medicijngebruik. Dus aanbevelen? Zeker weten.

Deskundig advies

Ik werd goed en adequaat en op een professionele wijze geholpen.

Duidelijke informatie en fijn dat jullie aan huis komen

Ook fijn dat jullie de malaria pillen hebben kunnen regelen

Een makkelijke manier om goed voorbereid op reis te gaan

De arts kwam inderdaad op tijd, stelde zich netjes (maar heel zakelijk) voor, vroeg aan de hand van een kaartje op zijn tablet waar ik heen ging en lichtte de mogelijke gevaren van die gebieden toe. Daarna zette hij de vaccinatie na grondig mijn gezondheidsverklaring te hebben doorgenomen. Tenslotte heeft hij het reisadvies nog geactualiseerd, zodat ik dat mbv de flyer, maar ook online kan bestuderen.

Prima en snel voor elkaar!

De arts van dienst was zeer vriendelijke en to the point en was ter zake kundig. Zij liet ons zien voor welke gebieden welke vaccinaties nodig waren en gaf ook nuttige tips mbt. preventie van het oplopen van besmettingen.

Zeer prettig geregeld, in eigen omgeving en ook in de avonduren.

Als zeer prettig ervaren, zowel bij de eerste vaccinaties als bij de herhaling goede uitleg en met kennis van zaken toegediend.

Hier wordt ik blij van

De arts had alle tijd om alles uit te leggen. En ook onze vragen te beantwoorden. Als het nogmaals nodig zou zijn. Doen we het zeker zo opnieuw.

Prima ervaring

Zeer prettige arts die helder uitleg geeft, overal de tijd voor neemt en goed en rustig met kinderen is.

Top Service aan huis

Gezien mijn reis, last minute naar Suriname, had ik een aantal inentingen nodig met spoed. Ik werd telefonisch prima geholpen en de dag erna werd ik thuis al gevaccineerd. Bij andere partijen kon ik allemaal pas later terecht. De gene die bij mij thuis kwam was een keurige man, duidelijke uitleg, top!

erg prettig

Je hoeft niet te wachten. De toelichting was erg goed.

Prima!

Great service and very helpful doctor

Goede service,snel gebeurd.

Ideaal thuis laten spuiten.Vindt het alleen erg prijzig.

Malaria tabletten op recept zonder thuis bezoek

Wij hadden alleen Malariapillen nodig. Op zich verliep het invullen van de webformulieren prima. Later bleek dat het vooral bij de toegevoegde familieleden op verschillende momenten in het proces vastliep waardoor meerdere email wisselingen nodig waren. Op zich dus wel goed opgepakt echter zou het proces moeten ontzorgen en dat deed het bij ons niet. Advies om bij gebruik alle gezinsleden individueel te laten aanvragen. Uiteindelijk moet dezelfde informatie ingevuld worden.

Top! Snel en fijn voor de kinderen om thuis een prik te krijgen

Fijne arts die alles uitlegde en netjes werkte. Prettig!

prima!

er was bij de eerste consultatie een technische foutje gemaakt maar dat is prima door jullie medewerkers opgelost!

Prima, duidelijke adviezen en goede service

De arts kwam keurig op tijd aan huis. Ze gaf een prima advies en heeft dit ter plaatse nog eens nagekeken op internet.

Deskundig en gemakkelijk thuis

Opaallaan 1212