Professionele en supersnelle service

Inplannen van de afspraak was eenvoudig en ook het advies wat je tijdens het huisbezoek krijgt is heel handig en een meerwaarde. Heldere communicatie vooraf.

Ideaal, gewoon met het hele gezin tegelijk, op je eigen bank, op de zondagmiddag!! Aanrader!!

Goede ervaring gehad. Fijne dokter die er kwam vaccineren.

goed geholpen, leuk en vriendelijk personeel

Wat een fijne service, zeker met kinderen. Ze vinden het veel minder eng als ze thuis zijn

Persoonlijk en duidelijk advies

De arts heeft mij goed geholpen en nam de tijd. Alles is duidelijk uitgelegd voor voorbereid op reis te gaan

Was lekker optijd en was snel gedaan. Goede uitleg gehad.

Was een top service

Meneer kwam thuis en heeft eerst de spuiten gezet,maar erna een hele goede uitleg gegeven,we konden alles aan hem vragen en kregen netjes op alle vragen een antwoord.ben super blij met de thuis vaccinatie

Leuke artsen doen hun werk goed en super fijn dat de mogelijkheid is dat ze thuis komen. Raad thuis vaccinatie iedereen aan vooral gezinnen Met kinderen ideaal.

Deskundig en duidelijk

Deskundige mensen die de vaccinatie komen zetten en tijdens het consult is er ook genoeg tijd om wat extra vragen te stellen.

Ervaren arts die rustig de tijd nam. Factuur achteraf

Goed verzorgd,super!!!

Goede en vriendelijke arts.Goede info betreft het te bezoeken land. Voor herhaling vatbaar.

goed en snel

Goede en snelle service doordat dit een herhaling was hoefde er niet veel informatie gevraagd te worden

Prima verlopen.

Fijn dat het thuis kan.

Super vriendelijke arts met goede uitleg

Het was een hele vriendelijke arts,onze kinderen voelde zich meteen prettig. De uitleg was ook super!

Accuraat en vlot

Professioneel advies en goed meedenkend over mijn persoonlijke situatie. Daarnaast betrouwbare info en fijn dat ze kort van te voren een nauwkeuriger tijdslot geven.

gemakkelijk en relaxt

zie boven

Ideaal vaccinaties aan huis!

Ik vind het super fijn dat ze thuis komen vaccineren. Vooral als je het druk heb in het dagelijks leven en weinig tijd heb. Je kunt precies de dag, tijd en datum selecteren wanneer het je uit komt dus ook s’avonds! De mensen zijn heel aardig en geven je genoeg informatie over de vaccinaties en of je medicatie die je moet gebruiken voor of tijdens je reis. Ik zou het zeker aanraden om je te laten vaccineren bij thuisvaccinatie!!!

Super makkelijk !!

Goed en gemakkelijk. Aardige, kundige medewerker. Alles goed geregeld. Het financiële gedeelte wordt rechtstreeks met de zorgverzekeraar geregeld.

Goede service en kundige uitleg.

De service werkt uitstekend. Fantastisch dat de arts bij je thuis komt, de vaccinaties injecteert en de nodige uitleg geeft. Daarnaast worden de benodigde recepten (bijvoorbeeld pillen tegen Malaria en een antibioticakuur) worden gelijk uitgeschreven, besteld en uiteindelijk thuisbezorgd. Super makkelijk allemaal.

Tevreden

Communicatie vooraf en wisseling van tijden minder, maar arts zelf en het vaccineren ben ik tevreden over. Erg makkelijk en snel gebeurd.

Vriendelijk maar wel een beetje warrig

Het bezoek van Thuisvaccinatie was op zich prima. De kinderen zijn ingeënt en we hebben de informatie gekregen die nodig was. Wel moesten we zelf goed aangeven dat we in de winter naar het Kruger park gaan, dus buiten malariatijd. Anders hadden we zo malariatabletten voorgeschreven gekregen. Ook is het jammer dat er niet aangegeven kan worden waar in Zuid Afrika de tijgermug actief is. Wat wel heel netjes is van Thuisvaccinatie is dat alleen onze kinderen het consult hoefden te betalen en wij als ouders niet, omdat wij niet gevaccineerd hoefden te worden. En het is natuurlijk erg fijn om in het weekend, bij jou thuis, gevaccineerd te kunnen worden.

Gemak dient de mens!

Superfijn dat Thuisvaccinatie op een zondagmiddag aan huis komt om de benodigde vaccinatie toe te dienen. Klantgericht en servicegericht, geweldig!

Prima geregeld

Ik was beetje laat met verzoek om malariapillen. En de mail van thuisvaccinatie om goedkeuring te geven aan hun voorstel kwam in spam terecht. Dus daardoor vertraging maar gelukkig hebben ze met spoed gezorgd dat het toch op tijd werd bezorgd

Super service, aardige dokter.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp