Heel fijn

Zeer vriendelijk. Goede uitleg gekregen.

Mwa

De gezondheidscheck is zeer uitgebreid online, dus ik had hoge verwachtingen. Ik verwacht als je voor een consult betaald dat je ook informatie krijgt over de punten die in het advies komen te staan. Hij vertelde alleen in kaapverdie komt eigenlijk niks voor alleen dengue er werd niks verteld over reizigers diaree of antibiotica kuur bij iemand met diabetes. Ik ben veel op reis geweest, jaren geleden en al vaak geënt, maar dit keer nemen we onze 3 jonge kids mee. Hij heeft ons geprikt zonder enkele kennis van het vaccin, bv kun je bijwerkingen krijgen etc. We hebben ruim 100 euro betaald voor de consulten echt belachelijk wat we er voor gekregen hebben.

Hele fijne ervaring

Wij zijn met ons gezin thuis gevaccineerd. Erg handig. We kregen al via de mail een overzicht van de benodigde vaccinaties + benodigde informatie Op de dag een bericht hoe laat de arts zou langs komen. Algemeen reisadvies gekregen over het land waar we heen gaan. Vaccinaties snel gezet.

prima, adequate voorlichting erbij

veel extra informatie en deskundig advies

Duidelijke en uitgebreide uitleg.

We zijn zeer tevreden. We moesten met het gezin (5 personen) gevaccineerd worden. Er werdt elle tijd voorgenomen, en de uitleg was duidelijk.

prima keuze

goede uitleg, en belletje door omstandigheden iets later , op tijd doorgegeven

prima ervaring, zou het zo weer doen.

snelle en prettige ervaring , comfort van thuis.

Perfecte service, vriendelijke en deskundige mensen

Het gehele proces is heel eenvoudig. De aankomsttijd was nauwkeurig en correct. De arts was bijzonder vriendelijk en nauwkeurig.

Super service met kundige arts

Ten eerste: een luxe dat deze service bestaat. Ideaal! Verder was de arts ontzettend kundig, gaf ons een uitgebreide uitleg over de risico’s van onze reis, waar we rekening mee moesten houden en beantwoordde al onze vragen. De vaccinaties werden ook erg prettig gezet. Dus al met al: een enorme aanrader!

Zowel per mail als telefonisch goed te bereiken. Dag voor de afspraak een mail met tijdslot van 2 uur en de avond zelf een berichtje met een tijdsaanduiding van een half uur. Goede uitleg tijdens het vaccineren. En ruimte voor een gezellig gesprek. Prima werk geleverd.

Top geregeld

Top geregeld

Professional

The Dr was friendly and informative. He was also very thorough. I will definitely use this company again.

De arts was heel vriendelijk.

Ik had een afspraak ingepland voor 6 personen maar er was maar voor 1 persoon gereserveerd. Dat was heel erg vervelend want we hadden ervoor gezorgd dat iedereen thuis was op dat moment.

prima verlopen goede tips gehad

pijnloze injektie gekregen

goed en vakkundig geholpen

Prima geregeld en snel

Was snel geregeld en kort en bondig uitleg

Prima service aan huis

Wat fijn om thuis gevaccineerd te worden door een professional. Gerichte uitleg van het vaccin, aanvullende tips vwb rabiës en malaria. Ditmaal geen stress en gezoek naar een dure parkeerplaats bij de ggd die ook nog eens veel hogere tarieven rekent en langere wachttijden kent.

Heel erg kundig en kindvriendelijk

Mijn dochter kreeg de 2e rabies vaccinate. De arts was heel erg op haar gericht en stelde haar gerust. Ze heeft geen traan gelaten en was trots. Ze mocht erna helpen met de stempels in het vaccinatieboekje. Ik kan niet anders zeggen dat dit een top ervaring van voor een meisje van 4. Nogmaals dank je wel voor je goede zorgen :)

ideaal deze hulp vanuit huis

Snel de juiste hulp gekregen

Fijne ervaring.

Er wordt op tijd aangegeven hoe laat de arts ongeveer komt. Service is goed. De arts zelf was rustig en dat hebben we als fijn ervaren omdat niet iedereen van ons van prikken houdt. Goede uitleg van de vaccinaties e.d. wij raden Thuisvaccinatie zeker aan.

Heel prettig

Fijn contact ,alles rustig en duidelijk uitgelegd

Goed geholpen, wel erg zakelijk

Draait verhaal af, zakelijk.

top

Fijn

Alles was naar mijn wens.

Lieve mens, goed uitleg.

Opaallaan 1212