Ervaren mensen en zeer fijn dat alles verder rustig thuis besproken kan worden. Ook prima in tijdschema.

Uitstekende service

Goede afspraken en goede voorlichting,.

Echt perfect verlopen

Dokter was echt mooi op tijd, de vaccinatie werd nog is doorgenomen. en daarna gezet was met vijf minuten klaar. Klasse!!!

Prettig!

Ik vond het erg prettig om thuis mijn vaccinatie te krijgen. Wel was het lastig dat ik niet precies wist hoe laat er iemand kwam.

Goed erg tevreden

Goede professionele indruk van gekregen

Duidelijke uitleg en afhandeling

Onze ervaring is positief. Fijn dat de vaccinaties thuis gezet konden worden! De dienstdoende arts heeft alles duidelijk uitgelegd en zelfs voor ons de malariapillen besteld.

Super geregeld, zeker ook als gezin op zondag

Zeer prettig ervaren

Zeer aardige mevrouw, mijn dochter was behoorlijk overstuur dat ze een prikje moest maar de mevrouw wist daar heel goed mee om te gaan het was zo gepiept! Fijn om dot thuis in eigen omgeving te kunnen laten doen.

Vriendelijk, vlug, helder en makkelijk

Ik heb een goede ervaring met thuisvaccinatie gehad. De vrouw was beleefd. En heeft de vaccinaties goed toegelicht. Daarnaast ook nog duidelijk doorgenomen wat er aan preventieve maatregelen gedaan kan woden omtrent gedrag, eten en dieren. En de folders zijn natuurlijk handig om het allemaal terug te lezen.

Het concept van thuisvaccinatie is top en de uitvoerder was onpersoonlijk en gehaast

Het concept van thuisvaccinatie is top en dat zou voor 5 sterren zorgen, maar min 2 voor de arts/uitvoerder van de vaccinaties, want deze was onpersoonlijk en zeer gehaast. Mogelijk een (te) strak target wat hiervoor zorgt?

Alles goed en prettig geregeld.

Vakkundig, duidelijk en makkelijk!

Omdat ik doordeweeks geen tijd heb, kon ik makkelijk via thuisvaccinatie.nl een afspraak maken op zondag! Erg fijn.

Fijn geholpen

Prima adviezen en tips

Goede adviezen en deskundigheid

perfect dat zij thuis kunnen langs komen.

Goede dienstverlening

Prima op tijd, goede voorlichting . Zakelijk en dat ook nog aan huis👍

Een perfecte uitleg over alles

Mijn ervaring is super met thuisvaccinatie.nl. Alles wordt goed uitgelegd en door gesproken. Afspraak maken ging ook heel vlot en de melding vooraf met de tijd dat ze komen was ook perfrect en ze waren op tijd.

Deskundig en eenvoudig

Makkelijk afspraak gepland en vervolgens kordaat en deskundig geholpen zodat wij zorgeloos op reis kunnen gaan.

Gewoon goed!

Duidelijke intake, afspraak aan huis middels een bloktijd naar keuze! Vriendelijke en professionele arts.

Snel, flexibel en klantgericht

Voor een tweede keer een goede ervaring gehad met Thuisvaccinatie. Afspraak maken gaat makkelijk en er zijn voldoende mogelijkheden 's avonds en in het weekend. De arts hield goed rekening met prikangst!

Goede en duidelijke communicatie! Alles netjes volgens afspraak!

Zeer goed!

Mijn ervaring is zeer goed! Een afspraak maken was zo geregeld, en de arts die kwam vaccineren was netjes optijd. Het is ook erg fijn dat je een afspraak kan maken voor in het weekend voor als je wisselende diensten draait echt ideaal! Thuisvaccinatie.nl is echt aan te raden.

Niets negatiefs te melden

Zie boven

Professionele arts, goede uitleg en fijn dat dit aan huis kan

Zeer positief dat deze afspraken gewoon thuis kunnen worden gedaan, ook in het weekend en na werkuren. Professionele begeleiding met goede uitleg bij de verschillende vaccinaties.

Grandioos...dat je met je hele gezin thuis je vaccinatie krijgt!

Omdat het met werkende kids én daarin onregelmatige uren steeds moeilijker word om een afspraak te plannen, was dit zo ideaal!

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp