Ontzorgd

Mooi thuis door kunnen werken in afwachting van de arts. Ideaal!

Kundig advies

Alles werd duidelijk uitgelegd, ze kwam tussen de afgesproken tijd en ze deed alles erg vakkundig.

Prettige ervaring goede uitleg

Makkelijk om je eigen tijd aan te geven en ook dat het thuis kan.

Fijne aan-huis service

Aardige dokter die mij goed heeft geadviseerd. Makkelijk aanmelden en veel tijdsloten beschikbaar voor een afspraak. Als het goed is wordt alles direct gedeclareerd bij mijn zorgverzekering, top!

Plezierig en kundig

Een luxe om er niet uit te hoeven voor vaccinaties. Het wordt kundig uitgevoerd. Vriendelijke jonge man.

Zeer prettig, deskundig en snel.

Prettig omdat (bijna) alles via de mail / site geregeld kan worden en omdat tijdstippen waarop arts aan huis komt klopt. We kregen een zeer uitgebreid en deskundig advies waarbij we ook voor onze volgende reis gelijk medicijnen voorgeschreven kregen. Het bezoek vergt niet meer als de benodigde tijd zonder dat het gehaast overkomt.

Goed advies, vakkundig geprikt en binnen de afgesproken tijd

Goede advisering, vakkundig ingeent en dat alles bij je thuis binnen het tijdsblok wat ik had afgesproken. Prima dus.

Alles volgens afspraak, duidelijk en vertrouwd.

Meerdere afspraken, voor vakantie en werk. Eenvoudig en goed.

Perfect!

Beter had niet gekund, was een leuke arts die bij ons langs kwam. En de prik was snel gezet, zonder problemen. Daarnaast is vond ik het goedkoop. Had niet beter kunnen gaan.

Servicegericht

Deskundig advies en duidelijke voorlichting.

helemaal prima, voldoet aan mijn eisen.

vlot en goed geholpen

Gemakkelijk en uitgebreide informatie

De medewerkster die bij ons thuis kwam heeft ons uitgebreid informatie en tips gegeven om zo goed geïnformeerd en beschermt op vakantie te kunnen gaan. De inentingen zijn natuurlijk nooit echt een fijn gevoel, maar wel fijn dat ze aangaf wanneer de naald kwam en dat ze het snel achter elkaar uitvoerde.

Supergoede communicatie & gezellig persoon.

uitstekend

Vriendelijke kundige man. Kwam ook keurig binnen de tijd.

Zeer klantvriendelijke organisatie

De medewerkers van thuisvaccinatie.nl zijn zeer klantvriendelijk. Bij vragen zijn medewerkers snel bereikbaar en beantwoorden de vragen snel en deskundig op vriendelijke wijze. De vaccinerende medewerkers gaan zeer vriendelijk en geduldig met kinderen om. Thuis vaccineren is een uitkomst op deze manier.

Goed geholpen goede informatie malaria tabletten binnen 3 dagen in huis

Super handig

Goed advies

Ontzettend goede service

Zowel aan de telefoon als de mensen die thuis komen,erg vriendelijk,behulpzaam en kundig

het is heel goed uitgelegd

het was goed geregeld allemaal

makkelijk.

ik vond site overzichtgelijk en duidelijk. snel afspraak kunnen maken. alleen arts was gehaast. weinig ruimte voor vragen.

Op tijd, deskundig, echt top

Goeie service duidelijkheid

Heldere communicatie, kennis van zaken maar vooral maatwerk en oplossingsgericht meegedacht met mijn wensen. Fijn!

Aardige arts, duidelijke uitleg

Aardige arts, duidelijke uitleg. Direct vervolgafspraak ingepland

netjes en vakkundig geholpen

Opaallaan 1212