Snelle reakties en goed geholpen

Heel goed en snel geholpen, enige opmerking die ik heb is dat het fijn zou zijn als je met een gezin 1 email adres zou in kunnen vullen zodat ook de factuur naar 1 persoon gaat en de afspraak bevestiging ook.

Vriendelijk, duidelijk en correcte afhandeling van de vaccinaties en uitleg over onze vakantie bestemming.

Makkelijk te regelen en deskundig advies

Afspraak was makkelijk online te regelen. Wij kregen goed advies mbt inentingen en risico's.

Prima, goede communicatie per mail.

Na mijn verzoek voor medicatie ivm reis naar Zuid Afrika werd er snel gereageerd en de mailwisseling vlot en vandaag de medicatie al in huis, top.

Aardige dokter. Ik had echter geen vaccinaties meer nodig bleek achteraf. Maar kan gebeuren qua communicatie.

100% tevreden!

In dat dit thuis geregeld kan worden, door een sympathieke arts!

Kort en krachtig

Het maken en wijzigen van afspraak is goed verlopen. Alleen was land van bestemming gericht op reizen met vliegtuig. Ik kon niet goed aangeven dat ik over land, of in dit geval zee, naar een ander land reis. Een duidelijke uitleg tijdens vaccinatie.

Prima en erg gemakkelijk

Heel fijn!

Als erg prettig ervaren. Fijne arts, ze komen thuis langs wat erg fijn is.

Afspraken worden nagekomen. Top

Aardige en kundige arts. Gaf ook de nodige informatie en evt te verwachten bijwerkingen. Wist ook van alles over wat er nu actueel speelt

In professionel manier had Goed geholpen

Goed geholpen en nuttige adviezen gegeven

Zorgvuldig, behulpzaam

Zorgvuldig, behulpzaam

Goed geinformeerd

Ideaal dat ze aan huis komen. Snel gevaccineerd, met goede uitleg.

Prettig

Vriendelijke vrouw, snel en duidelijk Enige nadeel is wel het wachten omdat er geen specifieke tijd is

Lekker thuis

Het was fijn dat het vaccineren thuis wordt gedaan. Vooral met kinderen! Alleen jammer dat er geen rekening wordt gehouden qua planning als er ook kinderen gevaccineerd worden. Onze tijd was van 16.00 tot 20.00 en helaas was onze arts iets vertraagd (wel netjes gebelt dat het later werdt) dus we waren na 20.00 pas aan de beurt. Hij gaf zelf al aan dat er geen rekening mee wordt gehouden. Dat zal dan ook mijn enige advies zijn om dat mee te neme in de planning , want de leeftijden van de kinderen zijn gewoon bekend bij jullie 😉

Zeer plezierig om het thuis te kunnen doen. De kinderen vonden het spannend en interessant. Goede uitleg door de medewerker.

Super relaxed!! Zeer vakkundig arts

Uitmuntend!!

Erg goede service een wereld idee

Betrefende dame uiterst vakbekwaam en vriendelijk een dikke pluim voor de organisatie en het idee.

Heel relaxt en goede uitleg.

De arts legde goed uit hoe ons reisadvies tot stand was gekomen, welke vaccinaties we zouden krijgen en wat hij ging doen. Hij vroeg goed of we het allemaal snapten en of we nog vragen hadden. Het was een hele relaxte sfeer!

Vlot

Ik ben goed geinformeerd, verliep vlot en snel.

Ontzettend leuke vrouw die bij ons langs kwam. Voelde ik mij meteen op mijn gemak, aangezien ik bang ben voor naalden. En echt geweldig dat ze aan huis komen! Lekker vertrouwd in je eigen omgeving.

Service aan huis, fantastisch!

Snel geregeld om een afspraak te maken. Duidelijke info, de afspraak, de vaccinatie en de kosten. Zeer prettige en kundige arts! Kortom: een heel goede ervaring met thuisvaccinatie.nl!

Onbezorgde ervaring

Een prettige medewerker die van wanten wist en heel fijn prikte (niet te voelen😊)

Top!

Snelle en handige service! Binnen 10 minuten waren de vaccinaties gezet aan de keukentafel. De tijdspanne van beschikbaar zijn wanneer de arts komt, zou korter mogen.

deskundig, goede uitleg, meedenkend.

Deskundige dokter die goede uitleg geeft en meedenkt met het geheel.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp