Volgende keer weer!

Zie hierboven. De site en het maken van een afspraak verliep bepaald niet vlekkeloos. Door een misverstand was dit een herhaalafspraak. Ik heb hierdoor in 2 weken tijd dezelfde persoon gezien. Om een lang verhaal kort te maken: mijn ervaring met enkele jaren geleden was een stuk positiever.

Duidelijk en vriendelijk personeel

Vragen worden duidelijk en volledig uitgelegd

Precies goed.

Snel,gemakkelijk,goede uitleg.

vanwege de vakkundige en plezierige wijze Waarop alles is verlopen

Zeer slecht!

Ik heb geprobeerd af te bellen, wegens een overlijding van een oom. Geen tijd om een email te sturen en nu willen ze dat ik de koste betaal. Betaal nergens voor wat ik niet heb gekregen.

heel prettig en deskundig

heel prettig en deskundig. handig dat het na werktijd kon!

Gemak dient de mens

Heel makkelijk dat ze ook gewoon op zondag bij je thuis komen, kon mijn zoon mooi in zijn pyjama blijven. Wel raar dat dit vergoed wordt door onze zorgverzekering en via onze huisarts niet. We konden zelf een tijdvak inplannen via de website en kregen de avond voor de afspraak een mailtje met een meer preciezer tjjdstip. Ze belden nog even van te voren of het ook eerder uit kwam omdat er een afspraak was uit gevallen. Hebben ook prima voorlichting gekregen over de verdere risico's in het land van bestemming. Kortom een super goede afhandeling. Er werd een goed advies gegeven welke vaccinaties benodigd waren.

Super geregeld, netjes op tijd, correct

Het is ons bijzonder goed bevallen, degene die de thuisvaccinatie kwam doen, was zeer kundig en een aardig persoon. Was precies op tijd en gaf ons duidelijke uitleg.

Duidelijk, goed en vriendelijk.

Gewoon lekker thuis, zelfs op zondag professioneel en heel vriendelijk. Lekker relaxt. Recept wordt thuis gestuurd. Afspraak maken ging ook éénvoudig. Een echte aanrader.

Het was erg gemakkelijk zelfs op mijn oppas dag kon dit gewoon doorgaan

Redelijk

Via internet afspraak maken moeizaam, afspraak prima verlopen

perfect

zeer vriendelijke arts met kennis.

Heerlijk thuis, geen gehaast of wachttijden en juiste informatie.

Goede uitleg over de vaccinatie, wat wel nodig en wat niet. Goed advies bescherming muggen en reizigers diarree. Fijn aan huis op een dag en tijdstip wat mij uitkomt!

Het was weer top👍

Het is zo ideaal dat je thuis gevaccineerd kan worden en zo snel gedaan binnen 10 minuten allebei klaar voor de komende 3p jaar.

Snel en efficiënt

Behulpzaam

De persoon die er was legde alles goed uit en ik werd snel geholpen

Prettige consult, nam de tijd voor, goed uitgelegd

Snel en goed geregeld

Een prettige ervaring, in het weekend kwam in de avond de arts langs. dit is ideaal als je doordeweeks werkt en van huis bent. Een goede uitleg en de vaccinaties waren zo gezet.

Uitstekende voorlichting

Ideaal dat dit thuis kan in de avond

Geduldige vrouw erg fijn

Zo fijn als kinderen wat bangig zijn en ze thuis kunnen komen en zoveel geduld hebben

Snelle proffesionele service

Snelle proffesionele service

Heb goede ervaring gehad

Was voor mij dat mijn vriendin er op wees. Maar is mij ontzettend mee gevallen. En de uitleg heel goed echt stap voor stap. Was hier heel blij mee

Voor de eerste keer maar goed bevallen.

Voor ons de eerst keer maar is goed ontvangen. Zeker aan te bevelen

Goede ervaring

Vriendelijke arts met veel kennis, goede adviezen, op tijd, prima ervaring, goed geregeld met betalen

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp