Handig en lekker snel

Fijn dat jezelf kan inplannen , is snel gebeurd en je kan gelijk weer verder waar je mee bezig was.

Ideaal!

Kwam keurig binnen het gestelde tijdvak, en de vaccinaties waren binnen no-time gezet. Ideaal om zo thuis te laten vaccineren, zou het iedereen aanraden.

Super makkelijk om thuis te laten vaccineren.

Zelf je afspraak plannen wanneer het jou het beste uitkomt.

Snel en gemakkelijk

Ideaal zo thuis. Snel geregeld.

Het is makkelijk, snel en deskundig

Top ervaring, neemt rustig de tijd om eventuele vragen te beantwoorden

Prima op tijd, netjes geregeld

Op afspraak, snel en keurig geholpen. Prima geregeld, zelfs in het weekend.

Snel, duidelijk en handige tijdstippen

Snel, handig en duidelijk. Ook op zondag, top.

Perfect geregeld Volgens afspraak Goed voorgelicht Alle tijd voor vragen

Zie onderstaande

Jammer dat er zo’n ruime tijdsindicatie gegeven wordt van 12.00 tot 16.00. Hele middag wachten en vervolgens om 16.15 tel krijgen dat ze verlaat is en er over 10 min zal zijn.

Gemakkelijker kan niet !

Voordat de dame van thuisvaccinatie langskwam, hadden we al een mail gekregen met welke vaccinaties we nodig hadden en omdat we niet precies wisten wanneer we onze laatste vaccinaties hadden gehad, hadden ze dat óók nog opgezocht. Een perfecte voorbereiding dus, waardoor de dame alle juiste spullen al bij de hand had en de recepten voor malariapillen al klaar stonden in het systeem. De dame was erg aardig en prikte vakkundig. Vervolgens gaf ze uitgebreide informatie over alle ziektes of besmettingen die we zouden kunnen oplopen, hoe we dat zo goed mogelijk konden voorkomen en wat we moeten doen als het eventueel toch gebeurt. Beter kan volgens mij niet !

Goede ervaring

Prettig dat het aan huis gebeurd maar ze willen je wel alles opdringen en daar houden we niet van , Verder alles ok

lekker dat het thuis gebeurd

Wachten is best lastig, eerste keer werd afgebeld, tweede keer eind van de tijd, ze was erg druk, ze moest nog naar een andere plaats, nam wel de tijd voor ons, 3 personen 30 minuten. Herhaal prikken worden wel duur omdat steeds het consult betaald moet worden.

Een fijne manier om thuis te vaccinerwn

Kort maar krachtig

Heel snel!

De meneer was ruin op tijd.alles wers duidelijk uitgelegd,en de vaccinatie werd erg goed gezet.zeer tevreden.

handig maar erg onpersoonlijke behandeling

de persoon die bij ons langskwam deed het duidelijk op routine, snel voorlichting geven, prikken en wegwezen. Bij de tweede enting vroeg ik me af of ik wel een goede dosering had gekregen. Voor ik het wist zat de naald erin en heb niet gezien wat erin was gegaan. Verder handig omdat het thuis is, maar prijzig.

Hele prettige en professionele communicatie

We hadden zelf een aantal vaccinaties ingeschat maar het advies van Thuisvaccinatie was anders dan door ons verwacht. De vragen die wij daar over stelden werden heel professioneel, goed onderbouwd beantwoord.

Prima service, aan huis.

De service was prima, de goede vaccinaties. Alle info erover en duidelijke antwoorden op mijn vragen. Wel lastig dat het tijdstip niet precies kan worden aangegeven.

Makkelijk en professioneel

Makkelijk en professioneel , diverse vaccinaties en advies

Geweldig. Snel en deskundig.

Erg fijn dat de vaccinatie thuis gegeven kan worden. Deskundige arts.

Perfecte service

Arts keurig op tijd, goede volledige informatie. Erg proffesioneel!

Mijn ervaring met de heer is uitstekend. Heel vriendelijk en duidelijk met het uitleggen over wat hij ging doen.

Makkelijk en je wordt goed geïnformeerd

Binnen een week een afspraak tussen 16-20.00. Op de dag zelf nog bericht dat ze er voor 18.00 uur zijn. Extra informatie via mail gekregen over oa Cholera. Op alle vragen kreeg ik antwoord

Heel fijne meedenkende medewerkster die me goed op gemak stelde

Zie hierboven

moeiteloos

Alles verliep moeiteloos. Vriendelijke medewerkster. Goed geprikt. Wat meer informatie had gekunt o.a. over bijwerkingen etc. Maar voor mij niet storend want heb internet tot mijn beschikking.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp