vakmensen

Snelle jongeman met kennis van zaken. Gewoon een goede ervaring

Heel snel afgelopen.Hij kwam,gaf prik en ging er vandoor.Was vriendelijk.

Het was een goede behandeling. Ik was er erg tevreden mee.

Super fijn, makkelijk en snel!

Aardige arts, duidelijke info en inenting snel gezet! Ideaal als je ivm werk nauwelijkszafspraken kunt maken. Dan is thuis ideaal! Aanrader!

Goed advies, lekker thuis

De communicatie vooraf verliep prima. De arts was deskundig en heel vriendelijk. Informatie en advies was duidelijk en natuurlijk is het gewoon heel fijn dat het allemaal thuis gebeurde.

correct en prfesioneel en heel handig

Via de huisarts eerst geprobeerd om vaccinatie te regelen, maar na drie pogingen en botte onwilligheid van de huisartsenpraktijk onze toevlucht genomen tot Thuisvaccinatie .nl Super geregeld en als ondernemer met weinig tijd de oplossing!

Super service

Alles wat heel goed en professioneel geregeld.

Supersnel geregeld.

Laagdrempelig, zo geregeld en fijne uitleg. De arts die de prikjes kwam zetten was heel relaxed, nam de tijd en legde aanvullend nog e.e.a. uit over de reis en waar we rekening mee moesten houden. Ideaal als je weinig tijd hebt, binnen 15 minuutjes was het klaar!

professioneel

Prima geholpen. klantvriendelijk en hulpzaam

Keurig op tijd en uitleg heel duidelijk. Top service!

De persoonlijke benadering en uitgebreide informtie heb ik als positief ervaren.

Vriendelijk geholpen, goed voorbereid met duidelijke informtie over de risico's van de reisbestemming en voldoende ruimte voor vragen.

super

We waren met meerdere gezinnen zowel volwassen als kinderen. Echt heel handig en fijn thuis. De arts legde ook goed uit wat hij deed en waarom was ook super voor de kinderen.

Makkelijk, snel en zeer professioneel

Als een rasechte controlfreak levert de eerste keer een vaccinatie halen mij een hoop stress op. Geen idee waar ik aan moet denken, wat ik moet doen. Op aanraden van een vriend thuisvaccinatie.nl ingeschakeld en ben oprecht ontzettend goed geholpen. Het was allemaal super snel geregeld, de arts was erg professioneel en gaf duidelijk antwoord op al mijn vragen. Het feit dat je thuis gevaccineerd kunt worden en dat eventuele extra medicatie via de thuisappotheek kan worden opgestuurd én ook nog eens reminders in het systeem voor herhaalvaccinaties maakte het allemaal zo gemakkelijk. Ik ben ontzettend tevreden en zou thuisvaccinatie.nl aan iedereen aanraden.

Ik vond het prima.

Ik ben gewoon tevreden, super dat dit zo kan.

Helemaal perfect zo thuis te laten doen

Jullie collega was heel vriendelijk en belde mij keurig op dat het later ging worden dan de afgesproken tijdstip Ik beveel het iedereen aan om thuis te vaccineren

Super!!

Heel goed op de hoogte gehouden over tijdstip, hele fijne uitleg over vaccinaties, kortom echt heel goed.

Super!

Ze waren stipt op tijd, duidelijk en gingen snel te werk. Ik ben er zelf amper tijd aan kwijt geweest vs bij ggd vaak lang moeten zitten. Top oplossing zo!

Helemaal goed.

Kundige arts, op tijd op afspraak en goed advies.

Een waanzinnige service-verlening door aan huis langs te komen !

Een waanzinnige service-verlening door aan huis langs te komen !

Snelle en efficiente dienstverlening voor een zorgverlening die je niet al te vaak nodig hebt.

De arts kwam op tijd op het tijdstip waar ik de dag ervoor een email over gekregen heb. Er kwam een duidelijke uitleg, en de vaccinaties werden snel en nauwkeurig uitgevoerd. Fantastische service want als je dat wil komt de arts bij je aan huis in de avonduren. Perfect !

Dorine was erg vriendelijk en prikte goed!

snel en accuraat

was netjes op tijd handelde snel en accuraat. dus prima!

Prima service en advies

Opaallaan 1212