Fijne arts, goede adviezen

Fijn om niet het huis uit te hoeven en dat de vaccinaties snel geregeld kunnen worden. Goede arts, gaf goede adviezen en probeerde niet meer aan te praten dan nodig. Precies waar ik naar opzoek was.

erg goed!

erg duidelijk en behulpzaam

prettig contact, goede informatie

belt netjes dat ze later komen, goede informatie en bij twijfel wordt er contact met de arts opgenomen. Geven van injecties gebeurd volgens de regels. Niet opdringerig, vragen ook goed uit waar je heen gaat. Vragen ook of je voldoende bent geïnformeerd over de risico's

Ideaal!

Keurig op tijd, goede toelichting, fijne dame

Professioneel personeel

Goed persoonlijk advies

Snel en makkelijk

Goed en snel geholpen en goede informatie erbij gekregen

prima en erg makkelijk zo

prima en erg makkelijk zo

excellent

Zeer deskundige en professioneel.

snel en makkelijk

Voldoen aan de verwachting en heel flexibel, wanneer het mij uitkomt

Super service thuis

Super dat je thuis behandeld kan worden Heel fijn geholpen met voldoende tips voor mijn reis

Helaas teleurgesteld

Ik heb aangegeven extreme angst voor naalden te hebben en er zou rekening mee worden gehouden. Het tijdvak werd van 4 naar 2 uur en uiteindelijk is er twee keer gebeld dat het steeds later werd en uiteindelijk heb ik anderhalf uur langer zitten wachten vol in de zenuwen en kwam de arts pas 22.30. Het helpt niet om zo lang te wachten hierdoor bouwt de spanning zover op dat alles zo gespannen was en de prik dus erger aanvoelde dan had gehoeven..

Prima, weer wat kleurtjes en stempels toegevoegd😂 blauwe plek rijker..

Goed gezelschap ze kwamen met z'n tweeen om de andere in te leren. Maar het voornaamste een goed advies en kunnen met een veilig gevoel op vakantie .... Behalve als overal 'Caronavirus uitbreekt!' Let us hope! Thanx thuisvaccinatie !

Vriendelijke arts die ons van prima informatie heeft voorzien

Prima ervaring juiste informatie gegeven

Ontspannen en veel informatie

Wat lekker dat er iemand aan huis komt die ons voorziet van uitgebreide adviezen en de benodigde vaccinaties. Heel relaxed op deze manier.

Eerste kennismaking: zeer tevreden.

Fijn om zelf je passend moment te kunnen kiezen. Alles volgens afspraak verlopen. Prettig persoonlijk contact. Goede uitleg.

prima service aan huis.

Wij zijn prima geholpen door een vriendelijke medewerker van jullie

Vriendelijk en professioneel geholpen.

De arts was vriendelijk en professioneel. Het vaccineren verliep.soepel en zonder problemen. Ook kreeg ik nog tips voor tijdens mijn vakantie.

Makkelijk en snel

Snel, vriendelijke mensen, geven goed en duidelijk informatie en vooral erg makkelijk dat er iemand bij jou thuis komt.

Snelle reactie maar toch nog beetje omslachtig

Snelle reacties & advies gekregen ter voorbereiding voor m'n reis, maar met afhalen van recept toch wat struggelingen met codes om recept op te halen bij de apotheek. (thuisbezorgen was geen optie door korte tijd voor vertrek). Toch goed gekomen uiteindelijk. Dank!

Helder verhaal, fijne medewerkster

Zie hierboven

Snelle en duidelijke antwoorden

Klantvriendelijk

Goed geregeld

Arts wist waar hij het overhad, komt vakkundig over. Fijn advies, binnen de gestelde tijd.

Makkelijk een afspraak online gemaakt, goed en duidelijk advies en een super toffe arts. Zou dit zo weer doen!

Zeer professioneel

Prettige ervaring