Zeer goed geholpen

Professioneel, snel en makkelijk

Op deze manier je inentingen regelen, is super handig!

Snel, duidelijk en vakkundig

Na nul op rekest bij huisarts en GGD gelukkig een snelle en professionele actie van thuis vaccinatie! Om alle ruis weg te nemen zouden ze dit landelijk als enig adres voor reisvaccinaties in moeten stellen

Geweldige service.

Personeel vakkundig en behulpzaam.

Goed geholpen duidelijk, goed(medisch) advies.

Heel goed

Wat een super leuk mens.we hebben lekker gebabbeld .ik zou het iedereen aanraden.

Prima. Goed geinformeerd en prettig in de omgang.

Prima. Goed geinformeerd en prettig in de omgang.

Goede service en makkelijk thuis

Wij zijn tevreden met de hoede service die is verleent en het advies wat is gegeven. Daarnaast ook nog het gemak dat het thuis wordt gedaan (voor met kleine kinderen handig in vertroude omgeving).

Goede duidelijke snelle service volgens afspraak

Goede service en werken zoals verwacht, duidelk advies over hoe en wat. Ik kan maar een klein puntje als kritiek hebben en dat is minimaal maar toch, De mensen die de prik komen zetten stellen zich voor maar die naam vergeetje snel en ze legitimeren zich niet standaard dus dat zou voor mij een verbeterpunt kunnen zijn Verder voor ons alles prima verlopen Ds

Snel en makkelijk thuis de benodigde vaccinaties voor op reis.

Super tevreden!

Zeer kundig en snel en makkelijk geregeld!

Zie hierboven

Prima!

Vriendelijke arts, goed advies, snelle afhandeling.

Prima ervaring

Op zich een positieve ervaring, tot onze verrassing kwamen we erachter dat er maar 1 persoon een inenting nodig had van ons gezin. We betalen helaas wel voor 4 personen een bedrag voor het consult Aangezien we veel informatie aan hebben geleverd via de website is een vervolg stap in de automatisering mogelijk een inschatting vooraf of een vaccinatie wel noodzakelijk is. Ik begrijp dat dit het verdien model niet helemaal dient maar zou wel service zijn!

Deskundig en goed advies.

Perfect!

Vriendelijk. Snel. Volgens afspraak. Altijd duidelijke uitleg. Kan dit zeker aanbevelen!

Stipt op tijd en uitgebreide informatie gegeven over het vakantieland

Helemaal top

Fijn vertrouwd goed gevoel bij. Prima prikker

Perfecte communicatie met een goede dienstverlening

Na invullen van gegevens via de website gaat t proces van start. Complete afwikkeling van de order en t bezoek aan huis is perfect verlopen.

lekker gemakkelijk, betrouwbaar, netjes

Mijn inenting via Thuisvaccinatie is uitermate netjes verlopen. Zowel het advies, mijn reactie daarop en de afwikkeling van mijn vragen verliep heel snel en deskundig. De inenting zelf liep ook geheel volgens plan, was duidelijk en deskundig. Prima dus, en lekker gemakkelijk, je hoeft nergens heen, niet te wachten etc.

Prettig om thuis te ontvangen.

Fijn om thuis te ontvangen voor de kinderen

Heel goed

Prettig, makkelijk contact.

Erg prettig en deskundig geholpen door uw medewerkster, echter uw site kan beter

Afspraak gemaakt voor mij alleen, omdat mijn vrouw nog de nodige geldige vaccinaties heeft. Op verzoek van u moest ik toch een afspraak maken voor mijn vrouw, wat mij enigszins verwonderde. Dit lukte niet omdat ik hetzelfde e-mailadres gebruikte. Site verdient naar mijn mening enige aanpassing.

Geweldige uitleg

Prima behandeling aan te bevelen .

Makkelijk, snel en comfortabel thuis

Fijn om met je gezin thuis gevaccineerd te kunnen worden en dat je advies op maat krijgt. Fijne tijdblokken waaruit je kan kiezen. Voor de kinderen was het prettig om de vaccinaties thuis te krijgen en degene die het deed kon ook goed overweg met de kinderen. Kortom helemaal top!

Heel handig en zeer prettig!

Vriendelijk mevrouw en goede uitleg. Zal.het zeker aanraden.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp