Uitstekende service

Uitstekende service. De arts heeft goed geholpen, nam de tijd om alles rustig uit te leggen en alle vragen te beantwoorden. De vaccinaties zijn hygiënisch ingebracht.

Super, snel en vriendelijk!

Arts binnen de aangegeven tijd netjes bij ons aangekomen. Korte uitleg, zitten, prikken en klaar! Ik had zelf geen vaccinatieboekje dus die heb ik gelijk gekregen. Goed dat er gelijk aangegeven wordt dat ik een herinnering krijg voor over ong 6 mond voor een herhaling. Daardoor ben je langer beschermd! Super fijn en handig dat je niet de deur uit hoeft en toch beschermd op reis kan!

Goede service en duidelijk advies

Zeer vriendelijk geholpen en duidelijk geadviseerd over de nodige vaccinaties voor onze reis. Super dat het ook 's avonds kon zodat we er geen vrij voor hoefde te nemen.

Ontzettend handig en snel

Was uiteindelijk vlot geregeld maar had niet alles bij zich! De uitleg was goed

Duidelijk, helder, snel

Snelle en goede service aan huis

Ruim binnen de afgesproken tijd bij mij thuis, alles goed georganiseerd en goede informatieverstrekking. Geen spierpijn en de dag na de vaccinatie niets meer van te zien. Perfect!

Wat een super service is dit! Vriendelijke arts, zeer op tijd, adequaat. Top!

Hele goede ervaring

Goede uitleg, snel geprikt, vriendelijke man

Snel, professioneel

Het ging lekker vlot, zeer professioneel, zowel de gene bij ons thuis als aan de telefoon. TOP!

Professionele, prettige dienstverlening. Top!

De arts kwam keurig binnen het afgesproken tijdsblok aan huis en was goed voorbereid. Hij had alle benodigde spullen bij zich, nam de tijd om een en ander uit te leggen en vragen te beantwoorden en handelde de vaccinaties deskundig af. Wij maken bij een volgende gelegenheid zeer zeker weer gebruik van thuisvaccinatie.nl

Te laat.

Tijdblok dat wij kregen, ‘s avonds om 20.03 uur,was 10.50 u-12.50 u. Om 13.00 u hadden wij nog niets gehoord. Kort daarna een telefoontje, ik ben vertraagd, over 20 minuten ben ik bij u. Aankomsttijd 13.35 u. We vinden dat dit niet kan. Eerst krijg je een tijdsblok van 9.00-13.00 uur en dan wordt het uiteindelijk 13.35 uur. Dat ligt te ver uit elkaar. Groet, M.C. Kroon

Lekker makkelijk

Prettig adviesgesprek vooraf, hoewel ik me afvraag of alles aan bod is geweest. Zal toch nog meer informatie gaan inwinnen voor mijn vakantie. Inmiddels tweeënhalve dag terug gevaccineerd in de schouderspier en heb nog steeds ontzettend zeer. Vandaag proberen te sporten maar dit was niet prettig.

Handig + vlot geregeld

Het is handig dat je de deur niet uit hoeft. De arts verdeed geen onnodige tijd, gaf de prik, vroeg of er nog vragen waren en was snel weer weg.

Het was een prettig bezoek. Uiterst plezierige en kundige uitleg!

Goed Kundig Prettig

prima afspraken

Deze zorg is geweldig komen aan huis om te prikken.Dat zijn pas afspraken.

Mijn ervaring is in een woord goed, binnen de afgesproken tijd!!

Een goede ervaring, erg vriendelijk en binnen de afgesproken tijd

Vlotte en heldere uitleg

De arts was heel duidelijk met de verstrekte informatie over de landen die wij gaan bezoeken. Ruim voldoende kennis.

Erg prettig en snel

Ik voelde mij meteen op mijn gemak en het was ook zo voorbij. Ook omdat ik al wist hoe alles in zijn werk ging.

Thuisvaccinatie is een goed bedrijf de arts wat op bezoek komt weet wat hij doet en heeft zijn huiswerk goed gedaan is vriendelijk en als je vragen hebt krijg je goede uitleg

Heel prettig

Het was een fijn consult.

De inenting was snel, zonder nawerkingen.

Door pech met de auto van de arts werd ik pas na de afgesproken tijd gebeld met tevens het verzetten van de afspraak. Verder liep dat naar wens.

Erg goed.

De enige opmerking die ik kan maken is dat het tijdstip van prikken misschien nauwkeuriger kan.

Prettige, vlotte, volledige afhandeling van vaccinaties en reisadvies.

Goed geregeld, lekker snel en goede informatie

Snel en professioneel geregeld!

Keurig verzorgd.

De afspraak was snel gemaakt, de arts was keurig op tijd en gaf goede tips over de betreffende landen die ik ga bezoeken.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp