Nuttig, maar met haastig.

Kwam tegen het einde van de aangegeven tijdstip. Vaccinatie gedaan, prima. Alles heel onder haast. Geen seconde teveel.

Super vriendelijke meneer.

Super dat dit aan huis kan. De meneer was ontzettend vriendelijk. Ik zou iedereen dit aanraden.

Vriendelijke mevrouw en prikken was goed

Super!!

Toppie!!

Ik ben heel tevreden over de thuisvactinatie

De planning werkt heel goed De arts zeer bekwaam en vriendelijk De afhandeling wordt voor ons gedaan Helemaal super!!

Heel erg prettig gewoon thuis

De eerste x was omdatcwe naar indonesie gingen en vaccinaties nodig hadden ik kende thuis vaccinatie niet maar ben er heel tevreden over goede service op de afgesptoken tijd lekker in je eigen huis en ook de herhaling prik keutig van tevoren een mailtje. Kortom heel tevreden.

Heel gemakkelijk om de vaccinaties thuis te krijgen, deskundig en snel

Ideaal dat het thuis kan

Vriendelijke en deskundige arts die de tijd nam om ons ook goed voor te lichten

Onze eerste ervaring met Thuisvaccinatie, een aanrader. Een deskundig arts die bij ons thuis kwam op een door ons gekozen tijdstip. Ideaal.

Prettig en fijne arts!

Het tijdsblok klopte goed en de arts was zeer vriendelijk. Onze dochter van 9 maanden moest 2 prikjes en dat werd op een hele lieve wijze gedaan. Volgende vaccinaties zullen we zeker weer via Thuisvaccinatie doen.

Professioneel, goede uitleg.

Fijn dat het thuis kan gebeuren. Mijn hele gezin ingeënt voor onze vakantie. Alles duidelijk uitgelegd. En ook goede advies gekregen.

Uitstekend, snelle service

goede adviezen, geen overbodige inentingen. Mooie prijs.

Niks anders dan goeds aan het bezoek op te merken. Vriendelijk, netjes en goed in het werk. Het halve puntje naar de '10' is wat mij betreft naar het bedrijf gericht en niet naar de medewerkers: het enige wat ik nog fijn zou vinden is als er een manier zou komen om de tijd van bezoek te achterhalen. Al zou het een periode van een uur zijn (tussen 9.30-10.30 bijvoorbeeld) ipv 3 uur (tussen 9.00-12.00 bijvoorbeeld).

Niks te klagen

Ideaal dat dit tegenwoordig thuis kan. De service die ik ontving was ook super vriendelijk en realistisch. Er was advies over andere prikjes die tegen betalen waren, maar de vrouw die mij hielp was hier behulpzaam bij en keek of ik het echt noeig had ipv ze aan mij proberen te “verkopen”

Goed en vakkundig.

De dokter was behulpzaam en vakkundig.

Snel en simpel

Snel en simpel Tevens goede en duidelijke uitleg met passend advies!

Prettig en vakkundig contact

Heel plezierig contact . Vakkundig. Zeker aan te bevelen.

Vriendelijk en duidelijk

Wel jammer dat we op korte termijn geen afspraak ‘avonds of in het weekend konden. Nu moesten we vrij nemen en dochter thuis van school houden. Verder heel prettige ervaring!

Advies was goed en duidelijk.

Op tijd en informatief

Goede uitleg over vaccinaties en wat te verwachten in het land waar je naar toe gaat. Perfect!!!

Zeer deskundig geholpen.

Prettig gesprek met de arts.

Altijd fijn

Snelle, makkelijke service en kundig advies.

Super geregeld en snel

Een paar dagen van te voren een afspraak maken en dan komen zij langs

Duidelijk en prettig

Helder