Bij aankomst twijfelde ik over of ik de vaccinatie Hepathitus A nog wel wilde nemen. Na een open gesprek met duidelijke eerlijke informatie met arts over de risico’s van niet laten doen, gaf hij me bedenktijd. En toen ik aangaf er toch vanaf te zien was dat ook geen probleem. Goede voorlichting gehad.

Deskundig, accuraat, snel

Goede uitleg, er wordt de tijd voor je genomen, deskundige medewerkers, prikken goed ( geen pijn), geen wachttijden.

Snel en goed geregeld

Is gewoon goed

Goed en snel

Goede prettige arts, goed advies en alles was snel geregeld. Ik kreeg ook nog korting via mijn zorgverzekeraar. Zou Thuisvaccinatie aanbevelen ten opzichte van de GGD. (niet ziek geworden na de vaccinatie, ook fijn)

Duur!!!!!

Een hoop geld, waarvan de verzekering niks aan mee betaald!

Onterecht malaria pillen voorgeschreven

In Zuid Afrika aangekomen bleek er geen malaria te zijn. Pillen dus onterecht voorgeschreven. Levering via thuis apotheek was wel in orde.

Vlot

Er was snel een afspraak te maken en alles verliep vlot.

Prima, deskundig en geen gedoe.

Zoals in één zin verwoord. Deskundig, duidelijk en geen gedoe.

Fijn, professionele mensen

Het fijne aan thuisvaccinaties is dat je een duidelijke en professionele uitleg krijgt, er wordt goed overleg gepleegd wanneer er een keuze is in een vaccinatie ( het hoeft niet, maar bijvoorbeeld wel raadzaam) en je hebt een goed overzicht krijgt in de gegeven vaccinaties.

Vaccineren op een tijdstip welke voor mij goed uitkomt.

Ik kan bij thuisvaccinatie een afspraak maken op een tijdstip wat mij het beste uitkomt. Ook word ik tijdig geïnformeerd wanneer ik een herhaal vaccinatie moet halen. Vriendelijke artsen.

Is voor mij geen optie

Ik maak hier geen gebruik meer van, omdat u geen contract heeft met mijn zorgverzekeraar. Ik vind het slecht dat Sawadee nog voor Thuisvaccinatie reclame maakt

Thuisvaccinatie komt helemaal niet meer thuis vaccineren

Omdat thuisvaccinatie niet meer thuis komt vaccineren, onderscheid het zich niet meer van een GGD of een ziekenhuis. Ik moest de vorige keer zelfs naar een andere stad. Een volgende keer ga ik gewoon naar de GGD. Ook betaling ging niet meer rechtstreeks met mijn zorgverzekering. Dit is allemaal veranderd ten opzichte van eerdere keren dat ik gebruik maakte van thuisvaccinatie.

Snelle service, vriendelijke arts

Bij ons is de arts -ondanks de naam- niet thuis geweest maar konden we naar een door Thuisvaccinatie.nl gehuurde ruimte in een zorgcentrum in de buurt. Alles was goed geregeld, we kregen uitstekend advies over de reisvaccinaties én de herhaalvaccinatie waardoor we vrijwel levenslang beschermd zijn tegen hepatitis. Uiterst tevreden over!

Vaccineren is top. Kosten minder

Thuisvaccinatie is echt geweldig. Helaas rekenen ze nu kosten als ze bij je thuis komen. Dat vind ik zelf erg zonde. Het concept was juist zo mooi. Het heet niet voor niks thuisvaccinatie.

Je wordt opvelicht waar je bijstaat

Je word opgelicht waar je bij staat Slechte zaak!

Prettig contact en advies.

Thuisvaccinatie is goed bevallen. Goed advies gekregen en meteen de nodige vaccinaties ontvangen. Op verzoek kon dit zelfs thuis maar aangezien ik in de omgeving van hun praktijk woon, is het daar afgewikkeld.

We konden snel terecht bij de praktijk

Prettig en keurig op tijd

Geen lange wachttijden. Goede informatie en eenvoudig om afspraak online te maken.

Online makkelijk en vlot een afspraak kunnen maken op een locatie in de buurt. Vriendelijke (gepensioneerde) artsen, deskundig en easy going. Benadering /vaccinatie /afhandeling vlot en prima.

Prima deskundigen

Prima deskundige vaccinaties

Goede ervaring

Ben inmiddels een aantal keren gevaccineerd (voor reizen) door Thuisvaccinatie. Zijn bij op het werk geweest en een keer daar naartoe geweest omdat ze in de buurt zaten. Goede uitleg gehad en prima geregeld verder.

Ik voel me opgelicht

Hele slechte ervaring! Ze brachten mij bovendien kosten in rekening voor een service waar ik niet om gevraagd heb en geen gebruik van heb gemaakt. Pas op met wat ze je in rekening brengen! Na melding weigeren ze ook nog eens om de factuur aan te passen en gaan ze dreigen met een deurwaarder. Thuisvaccinatie is niet te vertrouwen. Maak er GEEN gebruik van!

Snel en deskundig

Ik kon heel snel terecht voor een vaccinatie en en recept voor malariapillen. Handig als je spontaan weg wilt. Wachttijd bij de GGD was toen namelijk 2 of 3 maanden.

Super goed geholpen

Top geholpen en geadviseerd

Redelijk

Kosten worden tegenwoordig niet meer door veel verzekeraars vergoedt. Ik had helaas de verkeerde instantie uitgekozen. Let dus goed op en vraag na bij je verzekering welke organisatie valt onder de vergoedingen, Prikken was prima en vriendelijkheid.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp