Prettig advies

Prettig advies gesprek en gelijk de juiste vaccinatie voor een veilige reis.

Deskundig en betrokken

D

Super vriendelijk

Super vriendelijke arts. Werkte lekker door, vertelde goede informatie.

Professioneel en vriendelijk

Al mijn vragen werden duidelijk beantwoord

Prima, duidelijke uitleg. Goed geprikt

Gewoon goed

Vriendelijk, snel, deskundig

Goede uitleg

Alles wordt goed uitgelegd en vriendelijke

Professioneel, snel en goed advies

Uitgebreid advies. En ik kon snel terecht voor een afspraak.

Prima geregeld

Duidelijke uitleg

Snelle afspraak, goede en kundige dokter

Snel geregeld

Arts was duidelijk in uitleg en aardig. Prima geprikt. Geen last gehad. Locatie wat dichterbij zou handig zijn.

Lekker makkelijk

Er is makkelijk een afspraak te maken en het thuis vaccineren is erg efficient.

Goede service en uitleg over de vaccinaties

Snel na mijn aanmelding kreeg ik de vaccinaties thuis toegediend. Deskundige arts die de tijd nam om een en ander uit te leggen en ook tips had voor het verblijf zelf.

Duidelijke uitleg, snelle procedure

Voorafgaand aan mijn vaccinatie heb ik duidelijke informatie gekregen over de risico´s van de landen die ik ga bezoeken. Vervolgens werden al mijn vragen netjes beantwoord, en ging het vaccineren zelf vrij snel en soepel.

Ik heb een fijne ervaring opgedaan

Alles is super goed geregeld

X

Super!

Een nette vriendelijke arts. Gaf accuraat en begripvol antwoord op mijn vraag. Heeft de vaccinatie vakkundig gegeven. Ook de formaliteiten, van aanmelden, aanvragen, tussentijdse correspondentie, tot en met het thuisbezoek en afhandeling zijn prima verlopen. Had in het verleden al goede ervaringen en het is nog steeds aan te bevelen. Ik beveel Thuisvaccinatie ten zeerste aan.

Goed Vriendelijke arts. Goede uitleg.

Deskundig en vlot uitgevoerd

qua tijd iets later de afspraak maar verder een goede behandeling en kort de vaccinatie geplaatst,

Super snel geregeld en fijne Arts met persoonlijke aandacht

Hele fijne service

Thuisvaccinatie geeft gedegen advies en het regelen van de vaccinatie was makkelijk. Locatie is goed bereikbaar. Zullen de volgende keer weer gebruik maken van hun diensten.

Prima locatie, goed gevaccineerd

In principe hele goede ervaring Op tijd geholpen, aardige man, goed gevaccineerd Het enige wat jammer was is dat mij verteld werd dat de hepatitis AB vaccinatie die ik 2 x heb ontvangen niet juist was. Dat ik 3 x gevaccineerd had moeten worden Dit is echter niet waar: onder de 30 moet je 3 x ingeënt worden maar na je 30e maar 2 x, om de langdurige werking te krijgen Jammer dat ik dat kan nazoeken en uitvinden en de man die mij hielp volhield dat ik echt 3x geënt moest worden

Top concept!

Met twee kinderen is het zoo fijn als dit thuis kan! De arts was ook heel geduldig met onze dochter dus dat was heel fijn!!

zie hieronder

Opvang binnenkomst, begeleiding en uitleg van de soorten vaccinatie evenals het zetten van de injectie prima. Al met al : positieve ervaring

prettig geholpen

Prima service.