Supermakkelijk en deskundig!

Vooraf aanmelden en de afwerking verliep heel goed. Deskundig advies.

fijn en god

Heel fijn

Fijn dat iemand thuis komt om te vaccineren. Prima 'prikker', duidelijk, vriendelijk en snel

Heerlijk makkelijk! Goed mee te communiceren, duidelijk, en goed geregeld. Enige minpuntje is dat ik het gevoel had dat de 2e persoon die langs kwam heel erg haast had wat het een beetje minder maakte. Verder perfect! Raad het aan iedereen aan

prima geregeld en super fijn dat het thuis kan

De arts was vriendelijk en zeer kordaat. het geheel duurde nog geen 15 minuten met inenten en alle informatie. Ik heb echt het gevoel veilig en goed beschermd op reis te gaan en zou thuisvaccinatie zeker aanbevelen of wederom gebruiken in de toekomst

Hij heeft zijn werk goed gedaan.

Ik kon hem vragen stellen en die kon hij beantwoorden. En hij heeft me goed geprikt.

Kundige en aardige medewerkers

Ideaal omdat je thuis kan wachten tot er iemand komt binnen de afgesproken tijd, het voelt dus niet als wachten. Alle vragen konden duidelijk beantwoord worden. Snel maar niet gehaast geholpen.

Snel en zorgvuldig

Vriendelijke meneer, veel kennis en kunde. Ondanks dat het in je eigen huis is, is het toch even wennen dat de dokter bij jou thuis komt ipv jij naar de dokter. Hij weet je snel op je gemak te stellen en een luchtige sfeer te creëren. Hele andere ervaring dan als je dit in het ziekenhuis laat doen, dan weet je zeker dat er een arts tegenover je hebt zitten.

Deskundig en vriendelijk

Wij vonden het vooral voor onze kindjes erg fijn dat de arts aan huis komt. Ze stelde hen snel op hun gemak en de prik was zo gezet. Ook dacht ze goed met ons mee en kregen we een passend advies.

Professioneel

Fijn dat ze in weekend kunnen langskomen. Heel deskundig.

Geweldige service!

Via onze ziektekostenverzekering uitgekomen bij thuisvaccinatie.nl. Gemakkelijk een afspraak kunnen maken op een tijdstip dat ons uit kwam. De arts die binnen het afgesproken tijdvak aanbelde nam alle tijd om uit te leggen welke vaccinaties geadviseerd werden en vragen van onze kant te beantwoorden. Een prima ervaring!

Prima, vooral je niet hoeft te overleggen met de arts.

De verstrekking gaat vlot en probleemloos. Wel merkwaardig dat je zelfs eenvoudige vragen alleen aan een arts kunt stellen als je een daadwerkelijk consult aan huis boekt. Dat zou in veel gevallen ook met een telefonisch consult moeten kunnen.

Heel goed

Helemaal top!

De arts was erg klantvriendelijk, snel en efficiënt en gaf goede adviezen.

Erg duidelijke uitleg en goede informatie vooraf

Vooraf werd duidelijk gemeld welke vaccinaties gegeven gingen worden en ook factuur kwam al vooraf. Tijdens het bezoek was uitleg duidelijk. Ook de verschillende tijd frames waar uit gekozen kon worden waren erg fijn.

Fijne ervaring

Prima geholpen door een ervaren arts die wist waar hij het over had. Dochter was erg blij dat de prikken gewoon thuis gegeven kon worden. En voor ons als ouders wat dit ook erg gemakkelijk. Zou hier een volgende keer zeker weer gebruik van maken.

Bijzonder eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier van vaccinerend

Eenvoudig een account aanmaken. Gegevens invoeren, afspraak maken en klaar. Eenvoudig en doeltreffend.

Uitmuntend

We werden gebeld of de afspraak eerder kon. Een fijn adviesgesprek gehad en daarna netjes gevaccineerd. Zeer goede ervaring

heel goed

Het was heel makkelijk, ik hoefde het huis niet uit. De prik zat er zo 1, het ging heel snel, super fijn!

Goede ervaring.

Snel naar binnen, snel naar buiten. Alle informatie die ik wou kreeg ik en voor de rest kon ik snel weer door met mijn dag!

Prima communicatie

Omdat het bij ons ging om een recept voor malariapillen is er geen mondeling contact geweest, maar alle vragen die ik per e-mail stelde werden snel en duidelijk beantwoord.

Super handig

Per mail werd van tevoren de tijd verkort waarop de afspraak was.. Eerste indicatie was tussen 9 en 13 uur. Dit werd tussen 11 en 13. Voor ons geen reistijd. Het ging om herhalingsprikken. In nog geen kwartier waren we gevaccineerd (3 personen). Top!

kon niet beter

heel goed en snel

Snel

Snel de vaccinatie gekregen, en ook extra informatie

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp