Vriendelijk, zorgvuldig en deskundig

Prima ervaring, de arts nam de tijd voor ons en dacht met ons na over de beste oplossing.

Prettig en duidelijk!

Aandacht en tijd, goede uitleg, ruimte voor vragen.

top

kon alle vragen zeer goed beantwoorden en gaf ook adviezen op onze vragen. zeer vakkundig

Handig en snel

Arts kwam binnen gestelde tijden. Vaccinatie was snel gezet. Aardige arts. Kwam wel wat gehaast over maar begrijp ook dat zij meerdere afspraken heeft. Volgende vaccinaties laat ik ook door thuisvaccinatie regelen.

Goed en snel

Zeer correcte behandeling.

Vriendelijk en duidelijk goed gevaccineerd

Het maken van de afspraak ging soepel. Alleen op korte termijn weinig opties in de avonduren. Medewerkster kwam keurig tussen de aangegeven tijd. Wel duidelijk dat ze het 'riedeltje' al vaak verteld had maar het was een helder verhaal! Heel fijn dat het gewoon thuis kan

Goede ervaring. Rustige, vriendelijke arts die de tijd nam om ons het een en ander uit te leggen. Zeker als je niet van prikken houdt een aanrader!

Veel handiger dan een afspraak bij de GGD

Vlotte service en klantvriendelijk. Waar ik bij de GGD moeite had om een afspraak te maken mbt tot vaccinatie/recept voor mijn vakantie kreeg ik al snel antwoord op mijn vragen en binnen een week al keurig de tabletten thuisgestuurd. Super makkelijk en handig en geen gedoe met tijden die niet uitkomen. Aanpassing van het recept was tevens geen probleem en binnen twee dagen alles keurig in huis. Voor herhaling vatbaar!

Goed bevallen

goed georganiseerd.

De artsen weten van wanten en de overige wetenswaardigheden werden op prijs gesteld

Goede en vriendelijke service

Goede en vriendelijke service

Fijn dat het thuis kan.

Ik kreeg goed advies. Fijn dat het thuis kan, erg makkelijk. Je moet er wel voor thuis blijven, want je weet niet precies wanneer ze komen. Maar je weet tussen welke tijden ze komen, dus daar kan je rekening mee houden.

Kundige arts

Was fijn, kort en krachtig

Zeer gemakkelijke en snelle manier om je vaccinaties te krijgen

Erg prettig dat de vaccinaties op een zelf gekozen tijdstip thuis gezet kunnen worden. Krijgt er duidelijke uitleg en tips bij en is in een mum van tijd gepiept.

Prima organisatie

Makkelijk via internet, snel en duidelijk advies per mail. Had alleen recept nodig voor malariamedicatie dus over thuis vaccineren kan ik niet oordelen.

Zeer goed.

Alles goed.snel geregeld. Mooi op tijd en duidelijke uitleg.

Zeer gemakkelijk

Goede voorlichting en zorgvuldig!

Bezoek aan huis is prettig en exact op tijd. De zorgvuldigheidwaarmee gewerkt werd was zeer goed en correct. Ook prima antwoorden en toelichting op onze vragen en omstandigheden van het te bezoeken vakantieland verkregen. Gewoon top!

Fijn geholpen

Goed uitleg en duidelijkheid.

Vakkundig en vriendelijk

We werden vakkundig en vriendelijk te woord gestaan. Goede informatie. Thuis vaccineren is prettiger, dat bleek.

Fijne ervaring, met vriendelijk personeel en duidelijke afspraken

Ik vind het fijn dat ik op de hoogte wordt gehouden van de tijdstip van de afspraak. Het personeel is vriendelijk en ik werd goed ingelicht over de vaccinaties. Ook stel ik het zeer op prijs dat de arts vroeg naar mijn ervaringen over de vorige vaccinatie, bijvoorbeeld of het pijn deed. Zelf heb ik geen pijn ervaren gedurende alle vaccinaties. Ik kan dus zeggen dat ik zeer tevreden ben!

super proffesioneel

Heel fijn, vakkundig en proffesioneel geholpen. Zelf heel angstig voor vaccinaties.

Perfect, vriendelijk en mooi op de afgesproken tijd

Naar alle tevredenheid

Super makkelijk en professioneel

Net als de vorige keer was het super makkelijk en professioneel. Goede uitleg.

Top!

Ideaal om in je eigen omgeving die vervelende prikjes te krijgen :-)

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp