Heel gemakkelijk en goede service

Er werd goed advies gegeven en goede afspraken gemaakt.

Aardige prikkers en flexibel met afspraken wijzigen

Snel en prima

Snel gedaan en zonder problemen.

Juiste informatie en netjes geprikt.

Mijn ervaring met thuis prikken is top! Vooral omdat ze bij je thuis komen is echt relaxed, ook de informatie die gegeven wordt kun je altijd bij je houden via de site. Erg handig en ook altijd tevreden over het prikken zelf.

Deskundig, gemaakte afspraak nagekomen

Zoals afgesproken

Prima, spontaan, correct, niks mis mee

Deskundig, vriendelijk

Deskundig, vriendelijk, fijne en makkelijkemanier om de juiste reisvaccinaties te krijgen

De huisarts was mooi op tijd en ook snel weer weg. Super goed geregeld

Uitstekende uitleg, deskundige vaccinatie en op afgesproken tijd aan huis.

Is nu de 2e keer dat ik mij door thuis vaccinatie heb laten vaccineren aan huis en is mij wederom goed bevallen. De webpagina is zeer duidelijk en gemakkelijk in gebruik voor het bekijken van de voorgeschreven vaccinaties per continent/land en zo ook het aanvragen van vaccinaties. Afspraken en tijd van bezoek aan kan men zelf bepalen/inplannen en wordt per mail bevestigd. Kortom zeer gemakkelijk en gebruiksvriendelijk.

Fijn binnen het aangegeven tijdstip gekomen. Netjes en verzorgd geholpen.

Heel fijn!

Goede ervaring met thuisvaccinatie. Snel gepland en goede service!

Super makkelijk!

Je hoeft de deur niet uit, deskundige medewerkers en prima artsen.

Geweldig.

Ben de afgelopen 46 jaar en 25+ reizen naar de tropen op veel plekken geweest voor vaccinatie. Dit was de beste ervaring. Kundig, maken alles goed bespreekbaar op basis van je levensstijl. Denken met je mee. Dat ben ik van de GGD en de KLM travel kliniek niet gewend. Heerlijk om het vanuit het huiskantoor te kunnen. Geen hele middag kwijt en tussen zieke mensen zitten elders.

Professioneel en snel gehandeld

Goed verlopen bezoek Goede interactive met de klant Professioneel en snel gehandeld

Goede service, professionele werknemers

Afspraak gemaakt tussen 16-20 uur. Dit werd keurig op tijd verkleind naar een tijdsvak van 2 uur. Huisarts kwam op tijd en stelde zich netjes voor. Direct kreeg ik een nette uitleg die duidelijk en helder was, voordat ik de vaccinaties kreeg. Gelijk rekening gehouden met meerdere factoren tijdens mijn reis en mij kundig geadviseerd. Al met al zeer tevreden! Enig minpuntje: bizarre spierpijn in de bovenarm na de prikken (3 stuks). Zou een beetje beurs kunnen voelen, maar dit is wel iets erger dan dat.

Prima! En professioneel

Prima snel en professioneel

Helemaal goed!

Gemakkelijk op korte termijn een afspraak kunnen maken, vriendelijke arts. Het was zo gepiept.

Super prettig!

Tijdsblok was aangegeven tussen 9 en 11. Arts was heel erg op tijd. Rustig en deskundig advies gekregen.

Prima, heerlijk thuis

Heerlijk dat ik gewoon thuis kon blijven werken, terwijl jullie langskomen voor de vaccinatie. In deze voor mij drukke tijd voelt dit lekker ontzorgt.

Heel behulpzaam en ook verder kijken dan alleen prikken

Ze vertelde ook wat ik meer nodig had in Sierre Leone. Dus ik kreeg meer tips dan alleen welke vaccinaties ik nodig had.

Mooi optijd en vriendelijk

Heel prettig contact

Fijne medewerker, vlotte afspraak maken en keurig op tijd

Werkt perfect!

Prettig

Super!

wat een uitkomst!

Tot op heden goede ervaring, nu een tegenvaller

Thuis arts was gehaast, gaf weinig tot geen uitleg en we merkte aan alles dat hij zo snel mogelijk weg wilde. Uiteraard vroeg hij of wij vragen hadden; maar je voelt aan of dat protocol or gemeend is. Wij moesten hem erop attenderen dat hij zijn tablet vergat. Ik wilde mijn emailadres wijzigen, en werd verwezen naar de website. Ik gaf aan dat de factuur de vorige keer in mijn spam in een oud mailadres binnenkwam en niet direct naar de verzekering ging. Hij beloofde me dat de factuur naar de verzekeraar zou gaan. Na de afspraak mijn mailadres online gewijzigd, om miscommunicatie te voorkomen. Wat gebeurd er; wederom factuur naar mij en komt aan in mijn oude, inmiddels niet meer actieve, mail adres. Bedankt.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp