Super! Veel tijd genomen voor persoonlijk advies

Onze ervaring met thuisvaccinatie.nl is heel goed. De arts heeft er alle tijd voor genomen en uitgebreid onze vragen beantwoord. Ook toen we nog met een totaal ander verzoek kwamen werd dit meteen opgepakt. Wat ons betreft écht een aanrader. We vonden het vooral ook fijn dat je zelf de dag en tijd kunt plannen.

Zeer uitgebreide extra informatie

Ze kijken nog naar jouw medicijngebruik, en adviseren daardoor nog extra antibiotica voor. Wordt ook allemaal door hun geregeld.

Zo handig, lekker thuis

Ik vond het erg prettig dat je thuis gevaccineerd kunt worden. Ook handig met de kinderen. Zeer duidelijke uitleg 👍

Zeer fijne arts

Fijne arts en prettig dat ze thuis komen.zelfs in avond en weekend.

Heel goed

Hele lieve arts en super handig

Goed vaccinatie

Kordaat en vriendelijk een vaccinatie gezet

Super,leuke knul

Een hele leuke spontane jongeman.

gewoon doen waar je voor komt en antwoorden op gestelde vragen

Snel en vakkundig vaccinaties aan huis

Vrij snel heb je een afspraak met een arts die je thuis komt vaccineren, indien nodig. Malaria noodmedicatie wordt gewoon thuis gestuurd. Makkelijker kan het echt niet.

Jullie mogen eerder de vaccinatie en het kostenplaatje eerder naar ons mail verzenden. Op die dag dachten wij 1 vaccinatie maar zijn geconfronteerd met 4 vaccinaties. Jullie zouden een mail hebben verzonden, maar dat klopt niet. Ik heb maar tot de dag van de vaccinatie maar 1 mail ontvangen met daarop de dag en tijden dat jullie naar ons zouden komen. Graag hier aandacht voor.

Handig en goede persoonlijke benadering

Zowel het maken van de afspraak als de afspraak zelf ging moeiteloos, werd goed op de hoogte gehouden en kreeg een 2u tijdslot waar ze netjes binnen kwam opdagen. Alles werd goed uitgelegd, ideaal!

makkelijk

vooral duidelijke vragenlijst. netjes dag van tevoren mail met iets beperkte tijdsslot. Ideaal thuis. Netjes en snel.

Prima geregeld. Ook mooi op de afgesproken tijd aanwezig.

Wederom top

Zeer kundig en sociaal.

Was goed verlopen

Kort maar krachtig

Prettig om thuis gevaccineerd te kunnen worden met kleine kinderen

Vantevoren nog even gebeld over onduidelijkheid over advies en telefonisch goed te woord gestaan. Ook advies aan huis was duidelijk en prettig om thuis met kleine kinderen te vaccineren. Tijdslot van 2 uur was voor de kinderen wel wat onrustig omdat niet duidelijk was wanneer ze precies kwamen en het daardoor wel echt 'afwachten in spanning' was.

Snel, goede informatie, netjes geprikt.

Prima, de volgende keer weer op deze manier.

Prima en snelle behandeling

Goede duidelijke uitleg en de vaccinaties zitten er goed in!

Goed geholpen,fijne arts,goed advies.plezierig dat het allemaal thuis kon

Goed geholpen,fijne arts,goed advies.plezierig dat het allemaal thuis kon

Goede ervaring met kundige uitleg

Onze eerste ervaring met thuisvaccinatie is erg goed. De verpleegkundige kwam netjes in het tijdvak. Gaf ons goede duidelijke kundige uitleg. Kon onze vragen goed beantwoorden. En had schoon, gekoeld matriaal bij zich.

Ideaal op deze manier

Goede uitleg

Prettig met professionele verpleegkundige in eigen woonomgeving

De verpleegkundige was erg sociaal, prettig in de omgang met kinderen, 100% klantgericht, nam alle tijd en wist alle vragen te beantwoorden.

Geweldig!

Prima service, en snelle duidelijke info!!

profesioneel , snel, duidelijk en de indicatie tijd is prima.

als boven, wij hebben eerder gebruikt gemaakt van deze service en het bevalt uitstekend.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp