Heel vriendelijke meneer 😊

Heel vriendelijke meneer 👍

Erg tevreden

Mijn dochter en ik hadden vaccinatie nodig voor onze reis. De arts nam erg de tijd voor mijn dochter die bang is voor prikjes. Hierdoor nam haar angst af waardoor ze goed gevaccineerd kon worden. En hopelijk volgende keer minder angstig is. Wij zijn erg tevreden.

Medewerker kwam op afgesproken tijd. Benadering van hem was prima. Voor ons geen wachttijden. Een aanrader.

Super service

Ideale service van vakkundige vaccinatie aan huis. Alle gezinsleden in 1x op een tijdstip dat iedereen kan.

Zeer tevreden.

Geweldig gewoon thuis wachten op de Dokter die de prikken komt zetten.

Prikken met veel geduld

Het was niet makkelijk om onze oudste zoon te laten prikken, maar de arts had zoveel geduld dat het uiteindelijk gelukt is. Top!

Goede service. Vriendelijk en deskundig.

Vriendelijk en deskundig personeel. Goede uitleg.

geweldig

Super dat je gewoon thuis met het hele gezin ingeënt kan worden?

Super geregeld!

Heel fijn dat jullie bij ons thuis kwamen! Hele leuke aardige arts!

Super dat dit kan in het weekend. Duidelijke uitleg.

Prettig en gemakkelijk

Was een vriendelijk bezoek

Wat een fijne service, heel aardige en rustige dame. Ga dit in het vervolg altijd doen en zal het zeker anderen aanbevelen

Erg comfortabel

Ben al langer klant van thuisvaccinatie en vind hun aanpak erg comfortabel. Alles tot in de puntjes verzorgd.

Fijn dat het thuis kon ivm de grootte van onze groep. Communicatie prima.

Vriendelijke dame! Duidelijke uitleg. Geen klachten

Heel erg gemakkelijk, de arts kwam mooi op tijd

Een goede eerste ervaring.

Een goede eerste ervaring, vriendelijke arts .De afspraak was snel gemaakt via de website van Thuisvaccinatie, Ik ben tevreden over Thuisvaccinatie.

Prima service.

Goede uitleg. Binnen de opgegeven tijd.

Gemak dat dit thuis kan gebeuren

Het is prettig dat je thuis kan worden gevaccineerd.

Niet zeker of ik alle informatie heb gekregen

Service prettig en snel. Fijne online omgeving en ook handige uitleg online. Ik hoorde achteraf van een kennis die bij een travel clinic werkt dat het gevaarlijk kan zijn voor iemand die allergisch is voor ei dat het gele koorts vaccin shock kan veroorzaken, dit wist ik niet en werd ook niet nog gevraagd. Dat had ik natuurlijk ook niet online ingevuld in de vragenlijst. Verder werd er weinig uitleg gegeven over de bijwerkingen van de vaccinaties. Zo hoorde ik dat bij gele koorts vaccin vaak koorts ontstaat, terwijl de arts alleen zei: je kan wat spierpijn, doof gevoel, maagdarmklachten krijgen. Ik vroeg nog naar de bijwerkingen. Informatie over tuberculose en HIV kon ze eigenlijk niet geven maar verwees door naar de GGD, dit vond ik wel jammer. Ik heb zelf na het consult uit de achtergelaten verpakkingen van de vaccins de bijsluiters gelezen.

Via de computer loopt niet alles prettig.

Hier kan ik pas iets over zeggen als bij mij alles afgerond is.

Goede communicatie en gemakkelijk!

Fijne service aan huis, tijdsindicatie van 2uur, gemakkelijk online aanvragen en afspraak wijzigen.

Fijn thuis aan huis

Gemakkelijk alles zelf regelen wat betreft afspraak

Heel handig en klantgericht

Superhandig dat ze bij je thuis kunnen komen op een dag en tijdstip dat voor jou uitkomt. De arts kwam ook binnen de tijd welke opgegeven was.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp